0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Сватбата на Криска
« Отговор #20 -: Февруари 09, 2009, 13:41:43 pm »
Криска, роклята е страшно красива, наистина. И ресторанта в лилаво-пролетно изглежда приказен.
Халките също ми харесват, една приятелка има подобна, но златна /жълто злато/, но на мъжът и е без камъчета. Предполагам мъжката ако е по-груба и камъни биха и отивали. Покажи я после на снимка. :)

Пожелавам ти щастие и незабравими мигове на сватбата!

*
« Отговор #21 -: Февруари 09, 2009, 14:08:13 pm »
Ей, голямо фукане бе, тц тц тц...

Е, то лошо няма...  :wink:

Криска, роклята ти много ми харесва, много е елегантна. Халките и роклята са едновременно семпли и елегантни, което е много сполучлива комбинация. В сравнение украсите в ресторанта от снимките са много претрупани и кичозни. Аз бих се ориенрирала към нещо по-леко, свежо и непретенциозно, например свежи цветя и не толкова много панделки и свещи.
*
« Отговор #22 -: Февруари 09, 2009, 20:02:31 pm »
Криска,роклята е приказна ама как ще танцуваш с това нещо?
Халките също са много хубави.Пожелавам ти най-пракрасния сватбен ден на света!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #23 -: Февруари 09, 2009, 20:14:04 pm »

Да, може да се помисли нещо, да се повдига малко отзад и да се закача някак, за да не се съсипе красивата рокля.

Разгледах сайта, всички рокли са много готини.

:D
« Отговор #24 -: Февруари 09, 2009, 20:34:08 pm »
Точно затруднението при таците беше за мен една от основните причини да си взема къса рокля :wink: и ако ви кажа, че нямаше хоро, който да пропусна :lol:
Криска виждала ли си " на живо" роклята, да я пробваш? Не вярвам да няма начин някак да се прибере този воал, ако мога да го нарека така. Иначе наистина би било неудобно.
Спермограма се прави само в клиника по стерилитет от ембриолог!
Между традиционното АГ и специалист по стерилитет има голяма разлика, не я пренебрегвайте!

*
« Отговор #25 -: Февруари 09, 2009, 22:02:08 pm »
Да, може да се помисли нещо, да се повдига малко отзад и да се закача някак, за да не се съсипе красивата рокля.

Шлейфът би трябвало да има копченца. Набира се и се закача отзад.
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #26 -: Февруари 10, 2009, 09:36:12 am »
Здравейте сладурки! Много благодаря за пожеланията и идеите!
Роклята е готова и съм я мерила (остава само да я прибера вкъщи). Елфи е права! Това което решихме с дизайнерката е да сложи едно копче отзад така че шлейфа да се закача и да не пречи на танците. Има и една малка корекция на дължината която ще й направим.
Дават ми идея да сложа обръч на роклята само долу. Вие какво ще кажете?
« Отговор #27 -: Февруари 11, 2009, 13:18:46 pm »
kriska, случайно попадам на твоята тема. Много щастие и любов ти пожелавам, да имаш най-приказната сватба!

Аз също скоро ще съм булка, даже май по-скоро от теб - само след 25 дни. Ужас, как си лети времето. Гледам, че и двете сме се спряли на "Романтика" за роклите. Много се радвам.  :D
*

!!!

• 1495
  • Най стимулиращият дар? Надеждата
« Отговор #28 -: Февруари 11, 2009, 13:29:49 pm »
kriska, случайно попадам на твоята тема. Много щастие и любов ти пожелавам, да имаш най-приказната сватба!

Аз също скоро ще съм булка, даже май по-скоро от теб - само след 25 дни. Ужас, как си лети времето. Гледам, че и двете сме се спряли на "Романтика" за роклите. Много се радвам.  :D

Ааааа Скарлет не си познала  :wink: Аз ще те изпреваря защото ние подписваме сега в събота на 14ти февруари! На коя линия се спря от Романтика? Давай подробности по твоята сватба  :lol:
« Отговор #29 -: Февруари 11, 2009, 17:53:57 pm »
 :D Аз затова казах "май", защото не знам коя точно ще си припознаеш за дата на сватбата. Ясно, 14-ти ще е денят на голямото "ДА".  :cheerleader:

Ние сме на 7 март, сватбата ще е в Бургас. А роклята е на Ronald Joyce от солей-шифон. Още е в магазина, може да си я виждала, аз твоята си я спомням, разкошна е! Роклята ще я скъсяваме малко тия дни (досега ме чакаха да си купя обувки) и после ще я мятам при нашите да не я намери милото. Ей, голяма хамалогия се оказа това подготовката на една сватба. Ние се сгодихме преди 6 месеца и си викахме мноогоо време има, а то как бързо си дойде и още сме до никъде. Вярно, че останаха дребни неща, ама почвам леко-леко да се поизнервям, защото и двамата сме затрупани в работа и вечер се прибираме убити, как да се занимаваш после с организации. Сега съм на вълна подаръчета за гости, тези дни ще скокна в обедната почивка до Мънисто да видя как е там положението. Ти избра ли си вече такива?
*

denisa

• 2681
  • Човек предполага, Господ разполага!
« Отговор #30 -: Февруари 12, 2009, 12:32:02 pm »
Ето ме и мен в тази прекрасна темичка :D.Криска прекрасна сватба ще имаш  :wink: .Само не мога да разбера в новият Чепишев ли ще е тържеството,защото ако ще е там ще те дебна да те видя от терасата :balk_69: (майка ми живее там малко над ресторанта)сигурна съм че всичко ще бъде прекрасно.Желая ти много щастлив семен живот  :balk_21: