Знам, че е нормално в момента да е привързана повече към баба си. Аз по скоро се дразня на поведението на свекърва ми, както и да е, ще я изтрая още малко.
А иначе днес шефката на отделението в шеги и закачки ми каза, че щели да държат Стефко още една седмица, че да му свършела пътеката. Аз понеделник, ако сериозно го държат само заради пътеката имам намерение да им кажа, че ще се разпиша където трябва и ще си го прибера, щото аман от тия пътеки.
Мини, дано резултатите са добри и да не ви се налагат такива манипулации повече.
Delica, и Ели винаги е озверяла от глад като се прибере, хем там съм убедена, че яде, че и допълнително си проси. А твойта мома като сте я спирали за известно време, сега пак ще трябва да се адаптира на нова сметка и може в това да е проблема. А за боледуването и ние сме така, ама да чукна на дърво сега вече втора седмица ходи без прекъсване. Иначе беше 2 дена на ясла 5 с разстройсто, а последния път и повръщане, та съм заредила у дома с какви ли не прахчета и свещички.