everything_possible, не отричам съществуването на урочасване, но във вашия случай едва ли става дума за такова. Имахме една съседка, която колкото пъти погледнеше малката ми сестра, толкова пъти детето след това изпадаше в някакви кризи. Вярвам, че има хора с лоша енергия -аз самата съм го изпитвала върху себе си, но при вас все пак най-вероятно са колики. Не се притеснявай, ще ги израсне детето. Мия плачеше от сутрин до вечер и спеше само по 15 минути. Със сешуарче малко се поуспокояваше пр по-леките, за тежките нищо не помагаше. Но един ден просто спряха изведнъж и детето стана спокойно.
DivaRoza, ние столче за хранене купихме на 7 месеца, тогава вече не й беше удобно в кошницата за кола. Нашето е с 3 позиции, така че аз я слагах в полулегнало положение, защото Мия седна късно. Ползвахме го докъм 2,4г. сега вече въобще не седи там, всъщност не седи никъде -яде права пред телевизора или пред огледалото. Не е правилно, ама на този етап не мога да се преборя с безкрайните й "не-та" на всичко.