Джам и Тонино като глътна зъбчето от гребенчето, го набедиха за невинен, а ние живитие свидетили за ... както и да е, не го намерих в памперса, защото аз продължавах поне още месец да следя.
Да ви се оплача, поръчах си пенолатексовата възгланвница от Нани.бг и естествено ми фактурирала 60Х40 която исках, пък ми пратили 30х40. Голям панаир вдигнах, щото моят дзвер от вчера е нещо страшно, само като видя куриера, грабна пакета и го разкъса като някое не видяло...
Таз патица, ми казва че щом била разкъсана опаковката, не можела да се направи рекламация. Навях и насях я, че неможе да разбере какво и обяснявам, а в точно в това време докато се обяснявахме, диването счупи поредният телефон, за малко ТВ плазмата, пиеше и плюеше вода, това ни е голям хит. Измъкна кабелите от компютъра, абе тва всичко за 5-10 минути. Изкарах си го на нея, но явно е имало ефект, щото после ми звънна да ми каже, че лично ще се заеме да ми прати точната възглавница.
Сега към мъжките майки въпрос, моето дете от известно време има много, бих каза огромен интерес към пениса си. Маха си памперса и започва да дърпа, незнам боли ли го, сърби ли го или просто е любопитство. Правихме изследвания наред са, да не би защото още не му е отлепен препуциума и това да го дразни. Ще споделите ли, че започна много често да се опипва, досущ като някой дърти вече мъже