Здрасти,здрасти
Идвам да се изфукам,че си купихме фурна,котлони-керамични(аз исках двойка,защото смятам,че 4 няма да ползвам едновременно)и аспиратора.Мноооооого съм доволна от покупките.
Бях се насочила за по-лесно да си купим от готовите кухни,но май няма да го бъде и ще се поръчва.Аз си знам,че така стават и по-хубави,но хич не ме бива да чакам.В повечето магазини в Пловдив са все от полските кухни(може би ги знаете) и нещо не ги бива особено,а по-хубавките са неоправдано скъпи.Сега ще си търсим майстор и те така.
Е тва е.Рапорт даден.
П.П.Момичета искам да ви питам нещо.Тези,които сте пили Дуфастон!Да сте забелязвали от него да ви се засилват предменструалните симптоми?В смисъл,гърдите ви да са по-чувствителни,да ви се гади доста и други такива...?!?Защото днес като тръгнахме с колата и по магистралата за малко да спирам колата,така ми се пригади.Знам ,че може да има и друга,хубава причина за това,но искам първо да знам дали не е от лекарството,защото го пия за първи месец и не съм сигурна в действието му.Мерси предварително.