0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Сокмашина
« -: Февруари 06, 2009, 21:36:17 pm »
Момичета, моля ако някой има такава и ползва да ме ориентира какво е добре да има хубавата сок машина - за сокове от моркови, ябълки, цвекло.
*
Re: Сокмашина
« Отговор #1 -: Февруари 06, 2009, 21:38:55 pm »
май е хубаво да има отделно място, където да се изхвърля целулозата - предполагам с цел по-бързото й и лесно почистване, ама нека по-знаещите и те да кажат :wink:
*
« Отговор #2 -: Февруари 06, 2009, 21:39:52 pm »
Цвети, благодаря.
*
« Отговор #3 -: Февруари 06, 2009, 21:53:36 pm »
ето такава беше нашата - голямата прозрачна купа е мястото, където се изхвърлят отпадъците, което улеснява почистването след това - само измиваш цедките. но не мога да се пиша голям разбирач на сокоизтисквачките, защото само две направи на сок имам - толкова ми бяха достатъчни да я счупя.

*
« Отговор #4 -: Февруари 06, 2009, 21:55:19 pm »
Толкова е лесночуплива или ти си от кръжок " сръчни ръце" ?
*
« Отговор #5 -: Февруари 06, 2009, 22:00:32 pm »
не, не, под счупих имах предвид, че й изгорих мотора, пренебрегвайки инструкциите в ръководството за употреба.
иначе не изглежда "чуплива", даже доста стабилна, с голяма мощност, но и доста обемна.
*
« Отговор #6 -: Февруари 06, 2009, 22:04:17 pm »
Пак благодаря, за подарък е и хората имат място, това не е проблем.
*
« Отговор #7 -: Февруари 06, 2009, 23:13:05 pm »
Аз пък искам да си купя за мен, но по възможност по-малка и без много джунджурийки за миене. Харесах една на "Мулинекс". Колебая се и за една от рекламите по телевизията. Някой вземал ли си е нещо от тия реклами?

*
« Отговор #8 -: Февруари 06, 2009, 23:14:38 pm »
Инка, на нас ни подариха една на Мулинекс. Доволна съм, мия я в миялната. Единственото което не ми е удобно, че чаши от 200 мл не се събират под чучурчето за сока, много ниско е сложено. Така че използвам такива за уиски, ама така пръска и от вън по малко.
Така че, ще е хубаво ако си има и контейнерче за готовия сок. Поне на мен би ми било удобно.

Душе, сега видях че си писала. Нашата е малка, ей тази е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019678
« Последна редакция: Февруари 06, 2009, 23:18:29 pm от sia »
« Отговор #9 -: Февруари 06, 2009, 23:31:23 pm »
Аз пък искам да си купя за мен, но по възможност по-малка и без много джунджурийки за миене. Харесах една на "Мулинекс". Колебая се и за една от рекламите по телевизията. Някой вземал ли си е нещо от тия реклами?

Да не би Витал Център май от Телешоп? Не се лъжи, свеки има такава, нито една от рекламираните характеристики не върши, не я ползва изобщо, само място й заема.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #10 -: Февруари 06, 2009, 23:55:35 pm »
Да не би Витал Център май от Телешоп? Не се лъжи, свеки има такава, нито една от рекламираните характеристики не върши, не я ползва изобщо, само място й заема.
Май това беше... Ами благодарско за отзива... то и без друго сега няма пари за това, ама все си викам, че ако имам бебе ще ми трябва...мечти

*
« Отговор #11 -: Февруари 06, 2009, 23:58:11 pm »
Душе, сега видях че си писала. Нашата е малка, ей тази е http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09019678
Да, видях я, мерси. Не изглежда зле и не е много скъпа, ще я имам предвид, като се опарича!

*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #12 -: Февруари 07, 2009, 07:45:50 am »
Инко, аз ползвам тази - DELONGHI KC-280-ЦЪК. Доволна съм!

С отделна каничка е за сока, лесно се мие,
диска с ножовете изискава повече трък трък, ама за целта има една четчица!
Аз другите части в миалната, само този диск на ръка, ама защо да ме пита човек.?

Душе и нашата седя 7 години неползвана, тази зима я извадих...
 yahoo_17 Пожелавам ти повода, а пък изтисквачка ще ти подаря!  :balk_21:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #13 -: Февруари 07, 2009, 08:16:29 am »
Имаме две сокоизтисквачки. Едната е като на Мишето. Много е хубава, но малко трудно се мие.
Другата е ето такава:

http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09000741

На мен ми е по-удобна.

lb2f
*
« Отговор #14 -: Февруари 07, 2009, 08:32:26 am »
Много ви благодаря момичета.
Не ми се отварят емотиконите, затова ви пращам прегръдки и целувки.
*
« Отговор #15 -: Февруари 07, 2009, 09:35:29 am »
И от мен хиляди благодарности, момичета!
 :youwoman: :bighug:
Душе и нашата седя 7 години неползвана, тази зима я извадих...
 yahoo_17 Пожелавам ти повода, а пък изтисквачка ще ти подаря!  :balk_21: [/b][/color]
Мише, ще ти го напомня, мила!  :wink: :lol:
 :bighug: :hug2: :balk_21:

« Отговор #16 -: Февруари 07, 2009, 14:02:20 pm »
Около 200 лв. са хубавите машини, като разликата им с евтините е, че скъпите изцеждат всичкия сок от силажа, докато евтините оставят доста сок в отпадъка.
Мисля че Мулинекс ми препоръчваха наскоро.
« Отговор #17 -: Февруари 07, 2009, 18:25:09 pm »
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09020258
Това ползваме ние трета година. Горещо препоръчвам!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
« Отговор #18 -: Февруари 07, 2009, 18:48:31 pm »
Аз ползвам ето това

Vital Center на Teleshop - засега съм доволна  :lol: Освен сокоизтисквачката има болмиксер с допълнителен филтър за сокове от плодове със дребни семки (грозде, киви, ягоди, малини...), гриндър и чопър  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #19 -: Февруари 12, 2009, 22:14:39 pm »
rally_pat, аз също вече няколко години ползвам Vital Center на VS Teleshop. Доволна съм от соковете, които прави - много чисти, много гладки. Само че този уред има един изключителен недостатък :? - много е неудобен за измиване и е много голям, с десетки съставни части с извивки, чупки и гънки невъзможни за почистване. Ползвах  предимно чопъра и каната. Но един сок да си направи човек...после пада миене половин час... :?

Сега смятам да си купя нещо специално за сокчета - малко, удобно и лесно за ползване.