Велче, Ичко - чопли си ме една работа, още като се пребрахме от подаването в края на януари...Да зема да я споделя и да я поразискваме , а? Мислех да питам Стефи, ама викам си да не я притеснявам за глупости...Та за какво иде реч значи -
Нали на лапарото ми махнаха тръбите и въз основа на епикризата от болницата е молбата към фонда. Обачеее....таз епикриза (не съм виждала други епикризи и затова съм в дилема) е един лист А4 разпечатка от комп. на който си е описано там каквото си трябва , ударени са печати , посочени са лекарите , но няма техни подписи. Пратих мъжо да я вземе , така са му я дали от онкото в Плевен. Даже не се и замислих , после ме осени тревогата , че може и да не ми я признаят във фонда , знам ли... Силвия ,която изготвя докум. в Малинов нищо не каза , лелките във фонда също...Но аз се тревожа , а и копието излезе едно блееедо. Като как изглеждат вашите епикризи , ако сте представяли такива? Да взема ли да я сканирам и да пиша на Стефи - дайте мнение , че тази мисъл много ме натиска....
Чандрита - душе, аз искам да се подготвям - да спазвам диета , да се движа повече и т.н., ама на практика се оказва , че правя точно обратното , като влязла в някакъв гаден коловоз, от който няма измъкване. Много ми се прави нещо , много ми се ходи някъде , а седя в къщи като пън...и изпитвам отвръщение към всичко и всички.... Така имам нужда от реална приятелка , която да ме мушка в ребрата ежедневно и да ме вдъхновява , ама освен вече споменатите други няма....Мъжо е вечно зает да бръмчи наоколо и да изкарва дребни пари...и да харчи два пъти повече и да стопява и без друго малкото ни къртовски спестявания. Нямам никаква сила да му противореча и да го стопирам...така мразя думата пари...дори заплатата ми той я взема . До там съм се докарала , че ако сложи в портмонето ми някой лев - имам пари , ако не ...не. Квото намеря харча по децата в училище- вземам закуска на някое , ако няма или дребна почерпка за някой непослушко - кво да правя , зобя ги като патета , че мир да има и да понаучат нещо.
Отплеснах се ....и си забравих мисълта