0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
isho75 - спичам се заради възрастовото ограничение за финансирането. Аз съм набор 69 - тази година ставам на 41. Ако имам неуспехи ми се ще да ме финансират разрешените 3 пъти. Нямаме пари, никога не сме имали...няма от къде да съберем ... Държавата дълго време нехаеше за хора като нас , а когато се сети постави възрастово ограничение при жените... Знаеш ли как ми се къса душата...Не стига , че толкова години тия некадърници с нищо не ми помогнаха , ами сега и възрастово ограничение сложиха... Щеревци,Табаковци и сие алчна сган проклета от квартални недоносчета гинеколозчета... Чудя се как има още семейства , които им се доверяват....

Напълно те разбирам и ти съчувствам за,което.Нали уж кръглата маса щеше да съвещава точно по този въпрос да отпадне възрастовата бариера.Ще се радвам ако го разрешат този проблем,защото за мен след като една жена има цикъл и отделя яйцеклетни не мисля,че някой друг трябвя дя решава вместо нея дали е годна за инвитро или не.Желая ти много късмет,но мисля,че ще имаш време да си направиш и трите опита от фонда,но дано този да ти е последен и да се успокоиш и да се радваш на сладко бебче.Аз имам доста време и явно за това съм спокойна.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Еххх,момичета и вие си правите сметки без кръчмаря като мен, относно фонда.
New Love,нищо чудно да изпревариш,isho75  :lol: Нали виждате какво се случва с мен и още 200 номера около моят, има момичета с заповеди с 400 номера след моя с готови заповеди и връчени.Аз обаче като магаре на лед търпелива чакам и не ги притеснявам още, защо ли?????? от 21 февруари знам че са разгледани молбите, е аз съм одобрена, защото ми е втория и надявам се последния.Дано сега поне премахнат възрастовата граница в наредба № 28. та да си отдъхнем поне от този притискащ фактор че времето ни изтича.Реших да не бързам и опита да го правя юни, сигурно затова съм търпелива, че като правя планове и бързам с процедурите все не става.Нооо понякога съм като буре с барут :rockon: :rockon:   Вече си казвам,когато тогава,и каквото такова,уморих се от планове без кръчмар.Може би за всяко нещо си има  време и моето още не е дошло.... Но аз ще го дочакам обещавам!
пп. new love миличка няма да ти трябват и трите опита, то ще стане с първият успех, и само спокойно, всичко ще си дойде на мястото.
« Последна редакция: Април 11, 2010, 20:04:15 pm от Velka »
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Велче, Ичко - чопли си ме една работа, още като се пребрахме от подаването в края на януари...Да зема да я споделя и да я поразискваме , а? Мислех да питам Стефи, ама викам си да не я притеснявам за глупости...Та за какво иде реч значи -
Нали на лапарото ми махнаха тръбите и въз основа на епикризата от болницата е молбата към фонда. Обачеее....таз епикриза (не съм виждала други епикризи и затова съм в дилема) е един лист А4 разпечатка от комп. на който си е описано там каквото си трябва , ударени са печати , посочени са лекарите , но няма техни подписи. Пратих мъжо да я вземе , така са му я дали от онкото в Плевен. Даже не се и замислих , после ме осени тревогата , че може и да не ми я признаят във фонда , знам ли... Силвия ,която изготвя докум. в Малинов нищо не каза , лелките във фонда също...Но аз се тревожа , а и копието излезе едно блееедо. Като как изглеждат вашите епикризи , ако сте представяли такива? Да взема ли да я сканирам и да пиша на Стефи - дайте мнение , че тази мисъл много ме натиска....

Чандрита - душе, аз искам да се подготвям - да спазвам диета , да се движа повече и т.н., ама на практика се оказва , че правя точно обратното , като влязла в някакъв гаден коловоз, от който няма измъкване. Много ми се прави нещо , много ми се ходи някъде , а седя в къщи като пън...и изпитвам отвръщение към всичко и всички.... Така имам нужда от реална приятелка , която да ме мушка в ребрата ежедневно и да ме вдъхновява , ама освен вече споменатите други няма....Мъжо е вечно зает да бръмчи наоколо и да изкарва дребни пари...и да харчи два пъти повече и да стопява и без друго малкото ни къртовски спестявания. Нямам никаква сила да му противореча и да го стопирам...така мразя думата пари...дори заплатата ми той я взема . До там съм се докарала , че ако сложи в портмонето ми някой лев - имам пари , ако не ...не. Квото намеря харча по децата в училище- вземам закуска на някое , ако няма или дребна почерпка за някой непослушко - кво да правя , зобя ги като патета , че мир да има и да понаучат нещо.
Отплеснах се ....и си забравих мисълта   :D  :oops:
« Последна редакция: Април 11, 2010, 20:24:48 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
New Love, моята епикриза е почти същата като изпълнение. (Отделно дето чаках два часа да се появи д-р да ми я напише). Разпечатка от компютър А4 и пише някакви страшни неща в нея. И нищо не става ясно. Защото ми е махната дясната тръба, а на едно място пише: "вероятно хематосалпинкс вляво". Това е кръв в тръбата, ама е дясната, не лявата. Има два печата, пише имената на лекуващия лекар и н-к клиника, ама подписи няма. Печатите ми ги сложиха на регистратурата. На контролния преглед питах за подписи, ама ми казаха да ходя в отделението. Не ходих.
Не сме прилагали копие от епикризата. Приложили сме само копие от ХСГ, което е разчетено с двустранна истмична непроходимост и оригинал от изследване на ФСХ от Цибалаб. Операцията ми само е описана в етапната епикриза от клиника Щерев.
Мисля, че не е фатално, че копието е бледо. Нали има печати "Вярно с оригинала"? На мен така и не ми стана ясно откъде ги слагат. Мойте печати "Вярно с оригинала" са от клиника Щерев.
Ми не знам, ако ще се чувстваш по-спокойна, питай и Стефи. Може да я питаш в темата за фонда, знам ли?  osi_9
« Последна редакция: Април 11, 2010, 20:42:42 pm от rtfrtf »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #964 -: Април 11, 2010, 20:46:53 pm »

ivetod - ... Значи утре и двете ще пъшкаме в една посока. При мен е първи час БЕЛ, а при теб...

New Love,...философия, философия и пак...А пъъъъъъъък там трябва да се мисли, а ни мрзиииииииии :)
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
New Love, миличка не се измъчвай от съмнения, в клиниката са добре запознати с изискванията на фонда относно документите, и ако е имало нещо неточно щеше да го поправят навреме.Когато подадох документите кандидатствах с мъжки фактор, и не съм прилагала епекризата от лапарото което беше 20 дена след като ги подадохме.Докторката каза че не е необходимо един фактор е достатъчен за одобрение.
Малко ме разсмя с лелките от фонда, да те поправя те са лекари :P
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Добро утро!Разходката беше страхотна,манастира приказен,времето чудесно,плескавиците прекрасни :lol:.Не можах да кача снимки.
Относно епикризата,мойта е същата,изрично попитах и двете госпожи са много учтиви и любезни и няма никакъв проблем,NEW LOVE не влизай във филм.Можеш да ми пишеш на лични да ти обясня някои неща.Лек ден и успешна седмица!

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Здравейте, компанията.
Оф, поне по три пъти на ден ми минава през главата тъпата идея да ходя да си купя тест за бременност и да го припишкам. Не че си нямам, ама той така хубаво е надписан и нарисуван, че не смея да го отварям преди датата.  :BangHead: (Малко в стил Синята брада се получава, бррррррррррррррр.)
« Последна редакция: Април 12, 2010, 15:47:08 pm от rtfrtf »
Нийл Армстронг
Хич не си помисляй за тоз пикливия тест, само кръвен още малко стискай не си хаби нервите излишно :D :bighug:
*
Хич не си помисляй за тоз пикливия тест, само кръвен още малко стискай не си хаби нервите излишно :D :bighug:
Благодаря, устискала съм и днес,  :D
Нийл Армстронг
Оф, поне по три пъти на ден ми минава през главата тъпата идея да ходя да си купя тест за бременност и да го припишкам.

Абеееееееее, я стига с тия ранни тестове, че.... Най-рано на 10-ти ден - кръвен! Просто другото е ...... лъжливо  :wink: във всички варианти!
Успех - имаш още някой и друг ден на спокойствие  :wink:
Спри наистина с тези тестове,че аз при втория опит се подлудих сама.Чети си книжки и си представяй хубави неща! :balk_177:

*
Ей, не съм правила все още тестове, само "лоши" мисли ми минават през главата. Знаех си, че ще ме "посъветвате". Имах нужда. Ще се занимавам с нещо по-креативно.
Нийл Армстронг
Стига с тия "лоши" мисли! Мислите трябва да са хубави, за да привличат хубавото - нали така  :wink:
Абе, я си изтегли комедийки и се смей цял ден  :lol:
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
Rtfrtf, сега ти се е паднало да мързелуваш, при това без гузна съвест... ;) :D Наслаждавай се на това време... Както аз си казвах, докато чаках: "Бременна съм до доказване на противното"...  :lol: Не ти трябват никакви тестове... ;) УСПЕХ и
 :bighug:
« Последна редакция: Април 12, 2010, 19:07:12 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

Добро утро!Как сте днес?При мен лелката снощи дойде със закъснение 3 дни.Тъкмо започнах да си фантазирам.че след цветната снимка нещо сме свършили и тая ме попари снощи.Чакам 19 април и това е(тогава съм при Стаменов или Персенска,няма значение).При мен има много млада колежка с кофти диагноза след цитонамазка и се чудя в Малинов ли да настоявам за цитонамазка и микробиология или да ходя на друго място,например в Медико.Там ме осигуряват.Цитонамазка не съм правила от миналата година,абе пак влизам във филми.Лек и успешен ден! :ask:

*
desinka, ей го къде е 19.04, почти си е дошъл. Ще обсъдите на прегледа какво да правите. Абе знаем си, че са филми, ама отвреме на време ни минават разни мисли през хубавите главици.  :crossfingers:
Нийл Армстронг
Мерси,че нещо само мисли и то какви !Ще УСТИСКАМ. :wink:

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
desinka, ей го къде е 19.04, почти си е дошъл. Ще обсъдите на прегледа какво да правите. Абе знаем си, че са филми, ама отвреме на време ни минават разни мисли през хубавите главици.  :crossfingers:
Не мисли за глупости.Успокой се.Ей сега ще дойде 19.04 и всичко ще излезе на яве.Момичетата са прави направиси кръвен тест той е най точен,но след като си купила и пикливия направи и него.Аз и при двата опита пикливия ми беше отрицателен и кръвният след това също беше отрицателен.Такаче ако излезе положителен просто няма нужда от кръвен.Стискам ти палци за теста дано е :bfp:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
Isho, благодаря ти. Ама не съм си купила тест, беееееееееее. Тоя дето го имам ми е от клиниката и е надписан за 20.04. и аз не смея да го отварям преди датата. Защото досега съм била тоооооооооооооолкова изпълнителна. А иначе заобикалям кварталната аптека от другия тротоар чак, да не би да се изкуша да вляза вътре. Качвам снимка да видите за какво става дума. Ишоооооо, пообъркала си ни малко,  :D
Моят кръвен тест е на 16.04 а на Десинка прегледът е на 19.04.
Както виждате, целофанът е непокътнат и все още е така,  :D
Нийл Армстронг