0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
rtfrtf, сладурка си голяма :hug2:

ivetod, добре дошла и смело напред, от нас много  :crossfingers: :crossfingers:
*
Добре дошла Иве, :goodluck:Време е вече такива като rtfrtf,да се изнасят вече с пълна пара от темата!!!!! osi_19Смисъл да се местят в друга,че то няма място за новите момичета,бе!! няма какво да се бавите,айде ,време и другите след нея!!! osi_9
/www.mamaibebe.com][/url]
Здравейте и от мен .
Не съм писала отдавна тук . И аз си получих заповедта ,но изчаквам да стане 26 април и отивам при д-р Стаменов. Чаках почти месец и половина да влезна при него,но толкова исках той да ми прави второто ин витро ,че бях готова и повече да чакам . Следващият месец ще правя 35 години ,та затова и пиша отново тук  :D! Искам и да ви пожелая успех на всички и да ви благодаря ,че ви има.
Къде сте момичета?Работите ли?Ако има някоя от вас с час за 19 април при д-р Стаменов може да ми пише на лични.Ще се радвам докато чакаме да обменим опит! :balk_602:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

Къде сте момичета?Работите ли?Ако има някоя от вас с час за 19 април при д-р Стаменов може да ми пише на лични.Ще се радвам докато чакаме да обменим опит! :balk_602:
Аз имам час на 26 април,но много искам да си поговорим .
На теб втори опит ли ти е?
Пиши ми на лични ако искаш !
Аз съм с час за 4.05. , ама пак искам да си поговорим  :D
Понякога ми се струва , че времето препуска , а понякога , че е залепнало....Сега съм се спекла и то летииии  :oops:

Пишете как е минало при вас , че все ме е страх да не объркам нещо, а там секретарките едни изнервени , уф....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Здравейте мацки, и аз да се включа в темичката. Вече съм на 36, имам един неуспешен опит инвитро и сега чакам одобрение от фонда. Надявам се след около 2 месеца да започнем.

rtfrft, ти си силна жена, браво! желая ти много късмет и накрая  :bori_007: :bori_004:

New Love, добре дошла в една от най-добрите клиники! Секретарките наистина са изнервени, но и ние да сме ня тяхно място няма да ни е лесно  :wink:

Аз съм с час за 4.05. , ама пак искам да си поговорим  :D
Понякога ми се струва , че времето препуска , а понякога , че е залепнало....Сега съм се спекла и то летииии  :oops:

Пишете как е минало при вас , че все ме е страх да не объркам нещо, а там секретарките едни изнервени , уф....
А ти била ли си при д-р Стаменов предният си опит ?
New love,въобще не се спичай,ако обичаш. :lol:Много е рано.Ще ви пиша кога ми е следващото посещение в Малинов,може да се засечеме.

Момичета аз от година и нещо се готвя за опит и все нещо не ми е както трябва. В Плевен ме мотаха с една киста 5месеца, докато се включа за лапаро мина годината.
В края на януари говорих със секретарките , те пък ме прехвърлиха на Силвия, дали не може докато чакам за първи преглед при док. Стаменов да пуснем документи във фонда да не се губи време . Въз основа на епикризата от лапарото(махнати тръби) тя ми изготви документите ,подадохме ги и настана голямото чакане....Това е - нямам опити, нямам нищо за сега.

пп. ааа...имам само излишни килограми :) ....виноват , ама хич не се справих с диетата....
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
КЪДЕТО ТРЯБВА СИ.Всичко ще е ОК! :balk_103:

*
New Love, изобщо да не ти пука за килограмите. Не трябва да се насилва организма и да му идват в повече стресови ситуации. Чела съм в упътванията за някои лекарства, че ефективността и безопасността им не са изследвани при жени под 50 и над 90 кг. Но, не са изследвани, а не че са вредни!!! Ама то и много слаба да си, не е хубаво,  osi_9
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
Здравейте мацки, този месец навърших  40 и започвам 3 ти опит инвитро.  Малко взех да се страхувам, но връщане назад и отлагане няма. Надявам се да ме подкрепите и силно да стискате всичките си  палци за мен.
Добро утро и много стиснати :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:от мен!Успех!

*

ivetod

• 591
  • Благодаря!
Здравейте мацки, този месец навърших  40 и започвам 3 ти опит инвитро.  Малко взех да се страхувам, но връщане назад и отлагане няма. Надявам се да ме подкрепите и силно да стискате всичките си  палци за мен.

Имаш стиснати палци и от мен. И да знаеш, че три е щастливо число и със сигурност ще си късметлийка в този опит с едно или повече пухкави вързопчета накрая  :)
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
... Малко взех да се страхувам, но връщане назад и отлагане няма.

Момичета и аз взех да се страхувам, но взимам пример от всяка една от вас.
susa9 този път ще успееш. Имаш моята подкрепа  :goodluck:
Чоки, Суса, мисля че повече ще съжалявате ако се откажете, отколкото ако сте опитали и не сте успели. От сърце ви желая, на вас и всички в тази темичка,много успешни процедури и много успешни бременности.
Предлагам накрая на годината да преброим бебетата на мамите от тази темичка, много ще са  :wink: :lol:

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Предложението се приема,и дано всички сме доволни от преброяването. :bori_007: :bori_004: :bori_005:аз от сега се записвам с тройка на разсъмване :balk_48: ще почакаме и ще видим.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
Иве, deni_one, susa9, добре дошли  :welcome:
Велче, аз не съм толкова амбициозна :wink:, колкото дойдат, само да има  :bfp:

Дано бебетата в тази темичка станат толкова много, че да си открием нова тема "Щастливи мами, заченали след 35г."
Ехаа, идеята за преброяването наистина е супер! И идеята за нова тема "Щастливи мами, заченали след 35г." също много ми харесва :lol:
Дано всички да имаме късмет и да успеем!
:bighug: