0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Охоооо,мен ме лепна ,като морбили в циганско гето!!!! :bonk:Много е хубаво ,че има такива жени! Браво1 Заради такива като тях и ние го вървим тоя трънлив път! Аз лично смятам,да не стигам до 48 ,но със сигурност ще се борим до края! Успех на всички ви!!!! :bighug:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
Точно днес имах нужда да чуя нещо такова.

Благородно завиждам на такъв оптимистичен и позитивен поглед към нещата от живота.
Аз напоследък не успявам, а според моята половинка, даже и по принцип  :(
*
Ей,снежке,я се хващай в ръце!!!! ще се глобяваме ,ей!!!! osi_3 osi_10 :offtopic:
Трябва да успеем и ще успеем!Даже ще сме в крак с модата,в последно време раждат след 40 много известни личности!Хайде от утре и времето се оправя,заредете се с настроение! :balk_102: :balk_111: :balk_115:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Да, да, да, знам ...

Моето вдъхновение и любимка от всякъде е Сара Джесика Паркър, която на 44 се сдоби с близнаци.
Ама мъжът ми много ме ядосва... обаче доколкото знам - нейният също :lol:, пък ще видим до къде ще я докараме, дано и ние като тях :babyflips: :babyflips:

Успех миличкииииии !
От твоите уста в божиите уши!И пишете момичета,хич не сте редовни в писането! :balk_119:

*
Миналата седмица в предаването на Мартина Вачкова се объсждаше темата за бременност и майчинство в по-напреднала възраст. Джам е една от участничките.

http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6814/jenite_24_mart_2010_kysna_bremennost
*
Миналата седмица в предаването на Мартина Вачкова се объсждаше темата за бременност и майчинство в по-напреднала възраст. Джам е една от участничките.
http://bnt.bg/bg/productions/92/edition/6814/jenite_24_mart_2010_kysna_bremennost
Благодаря ти! Много интересно предаване! И Ирина и д-р Сигридов са се представили много добре.

Здравейте "колеги":)))Писала съм тук но малко,иначе чета редовно:)Приключи и моят втори стимулиран опит отново с отрицателен резултат,имам и един на ЕЦ.Мъчно ми е но надеждата сякаш става все по-силна.:)Ние сме хубав коктейл-мъжки фактор и ИЯР:)...и въпреки това имам едно спонтанно забременяване след ИКСИ,което за съжаление приключи с аборт,но....продължаваме отново:)
Изказах си мъката,сякаш малко по-лекичко ми стана.
Хубав да е денят на всички:)
*
Благодаря, Цигу!
Бях го пропуснала това предаване,то няма и кога ...
Хвърлих един поглед, при първа възможност ще го изгледам.
Виждаш ли, Джам от 4-ти път е успяла, ти май на третия спря :wink:

И-и-и-и това за червото, голям майтап, и аз го имам този проблем, но за съжаление не се оказа лекарска грешка...

Дениде, а така, кажи си, миличка.

Чаоооооооо! 
Много интересно предаване.Благодаря ти!Лек и слънчев ден на всички! :ballons:

*
Много позитивно предаване :) Аз го изгледах с лек страх, да не кажат нещо лошо за късната бременност, но всички участници звучаха оптимистично. Джем беше много сладка :)
Браво на Цигуларчето, че го качи на точното място!
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Много хубаво предаване тъкмо за нас.Даже се разплаках, за женицата на 48г от радост разбира се.Тя беше толкова развълнувана от случелото и се,че просто и аз не можах да се сдържа. :D
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
Абеее,ей,ще ме разплачете и мене,ей!!!!Я,какво хубаво слънце е навън и зелинчко се покзав! Природата се ражда отново,така че -няма мърдане и при нас ще стане!
п.п. Абе,няма ли и други известни  освен сара джесика!? Аз много много не я харесвам,ама нарочно,за да ядосвам Вили :bonk:
Джулия Робъртс примерно!

http://www.mothersover40.com/celebrities.html#anchor_16563
Подсещам ви с линка на МериМ. :P

*
И аз тъкмо се сетих за тази темичка, колко пъти съм я преглеждала...
Деси, мерси.
Рачо, предполагам ще си избереш доста фаворити там   :lol:

И да видим сега Брус Уилис (друг мой любимец)  дали ще влезе в класациите с новата си женичка :wink:
Дай боже ние да го изпреварим! :balk_46:

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Моника Белучи сега очаква раждането на второто си дете на 45 години.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Благодаря цигуларче, страхотно предаване. Имах нужда от стимул след неуспешните ми опити.