0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #760 -: Февруари 09, 2010, 19:43:32 pm »
Аз съм на 18.02 в София,ако ще се засечеме с някого аз също много ще се радвам.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
« Отговор #761 -: Февруари 09, 2010, 21:56:27 pm »
Ама верно, как пък никой не се похвали  :?
Ха, дано е затишие пред порой от ++ тестчета  :lol:

*
« Отговор #762 -: Февруари 12, 2010, 11:24:25 am »
Наминавам да ви пожелая лек и успешен ден на всички!
На новите момичета пожелавам  :welcome: и скорошно сбъдване на мечтата ви.
Хайде, наистина е вече време за бомбастични новини  :bighug:
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #763 -: Февруари 12, 2010, 19:34:03 pm »
ЗДР момичета!Пожелавам успех на всички.Ето от това може да се възползвате:http://www.health.bg/index.php?page=news&page_num=17       yahoo_17 Безплатни мамографски прегледи за профилактика на рак на гърдата ще се проведат в Специализираната болница за активно лечение по онкология в София от 5 февруари до 8 март.

Специалистите ще консултират всеки ден по 30 жени. Необходимо е предварително записване, което може да бъде направено на тел. 02/ 8076299 от 8:00 до 14:30 часа.

Пациентките трябва да отговарят на следните условия – да са над 39 години, да нямат предишно заболяване на млечните жлези и да не са си правили мамография през последните 3 години.

С преимущество ще се преглеждат здравно неосигурени жени. За тази цел са отпуснати 10 хил. лева от Българския форум на бизнес лидерите.
« Отговор #764 -: Февруари 13, 2010, 07:55:37 am »
Добро утро момичета кокичета!
Едно кафенца за събуждане ...

Велка, как си? Какво се случва с теб?
Момичета, бихте ли ме насочили къде да прочета за инсеминациите - по-точно защо се правят, колко време отнемат като процедура /защото трябва и да се отсъства от работа/ и кога се стига до инвитро оплождане ...
Благодаря предварително и приятен уикенд!
« Отговор #765 -: Февруари 13, 2010, 09:00:36 am »
Здравей, @Viki@!
Мерси за кафенцето.Точно конкретна тема за инсеминации сега не се сещам,но сигурно има.Можеш да пишеш в темата на момичетата,които в момента са в процедура и те надявам се ще ти отговорят на въпросите.Ето тук:http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=40809.msg681020#new
Лек и приятен ден!Целувки на всички!!!
*
« Отговор #766 -: Февруари 13, 2010, 10:26:51 am »
@Viki@, много си мила с това кафенце, аз съм поуспало се кокиче, но ще се възползвам :wink: Точно любимото ми е - със сметана и канела.
Относно инсеминациите, аз имам 6 и можеш да ме питаш на ЛС за каквото се сетиш. Добре е да намериш и момичета, които са правили при твоя доктор, те ще са най-конкретни. По време на процедурите в настолно четиво ми се беше превърнала ето тази тема http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=166&Itemid=32 и най вече http://www.zachatie.org/index.php?option=com_content&task=view&id=550&Itemid=32 Желая ти успех!
И моите очаквания и надежди сега са насочени към Велка, а после и другите по реда на номерата :) Дано скоро имаме повод за радост!
iovi, много полезна информация, предполагам, че момичетата ще се възползват от нея.
Аз уви влизам само във възрастовата група, но не отговарям на изискването да нямам предишно заболяване. Пък и си имам доверие на моя д-р Гемеджиев, препоръчвам го.

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #767 -: Февруари 13, 2010, 10:58:33 am »
Хей, момичета кокичета благодаря, за сега съм добре,чакам си кротко денят за теста.
Когато имам новини ще пиша. :P Дано да ви зарадвам,с добри новини,че вече ми омръзна да се хваля с 3 тлъсти нули.Дано снежинките са моят късмет.
Ай де сега и аз да си изпия кафето(е не точно кафе ,направо си е крушова чорбица) :lol:
Лек ден! :balk_7:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #768 -: Февруари 13, 2010, 11:11:10 am »
Е, много си е хубаво сутрин (къде обед) да те изненадат с кафенце :lol:
Вики, мерси.
Меме и Мерилин са те насочили за енсиминациите. Успех!

Велка, чакаме  :bfp: :crossfingers:

Добре дошли на всички нови кандидат-мами, с пожелание бързо-бързо да се омитате от тук с  ylinfant в ръце!

Вчера пуснах на ново хормони - ФСХ от 16,5 сега е 12 (на горна граница).

Приятни почивни дни!

*
« Отговор #769 -: Февруари 13, 2010, 11:16:53 am »
Вики и аз имам две инсеминации, така че ако те интересува нещо питай. Може да си вземеш само един ден отпуск за деня на инсеминацията, но може и да не се наложи. Аз първият път си бях взела ден, но вторият път не си пуснах. Процедурата е около 40 минути заедно с лежането.
iovi много полезна информация си публикувала  :bighug:
Snegina браво, значи все пак хормона е намалял. Пиеш ли нещо?
Велка стискам ти палци  :crossfingers:

*
« Отговор #770 -: Февруари 13, 2010, 11:25:41 am »
Snegina браво, значи все пак хормона е намалял. Пиеш ли нещо?

За сега нищо не пия. В понеденик ще пускам и щитовидната жлеза и после ще видим док. какво ще каже.
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #771 -: Февруари 13, 2010, 11:49:02 am »
 :youwoman: дълбок поклон за кафенцето!!! След снощното забиване в " angel heart " и ОБРАТЕН ЕФЕКТ....нямам думи!! :rockon:
Добро утро девойки!!

@Viki@  аз минах през четири инсеминации,за да съм в крак с изискванията на фонда!
Няма да крия,че всеки път се надявах,да е за последно  :balk_602: и да се разминем с ин витрото.
Аз лично си взимах свободен ден при самата манипулация.Да,процедурата е кратка,40-50мин,мах 1 час.
Много хубав ден ви желая! :hug2:
« Последна редакция: Февруари 13, 2010, 11:57:33 am от ellysot »
« Отговор #772 -: Февруари 13, 2010, 12:14:27 pm »
Мерси за кафенцето.
Велка стискам ти палци мила.
Лек ден мили момичета :D
« Отговор #773 -: Февруари 13, 2010, 13:04:24 pm »
Мили момичета, много ви благодаря за отговорите!
Имам 1 въпрос - преди да се правят инсеминациите
забременявали ли сте по естествен начин?
Или това е само крайна мярка? Благодаря  :oops:
*
« Отговор #774 -: Февруари 13, 2010, 14:04:08 pm »
Аз имам вече едно дете и забременях по естествен начин, но беше доста отдавна. Сега вече от три години не се получават нещата. Надявам се обаче с предстоящото ми инвитро да мога да забременея.

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #775 -: Февруари 13, 2010, 14:05:11 pm »
Или това е само крайна мярка? Благодаря  :oops:
Аз не съм забременявала,по естествен начин при мен не е възможно, освен чрез инсеминации или инвитро.За 15, 16години ми повтаряха че всичко ми е наред.Имах две ЦС и всичко си беше наред хормони също,следене на овулацията ок.И.... накрая ми откриха анти спермални антитела на шйката на матката.Много тъжно, но късно разбрах.на 3 таЦС се видя че имам депа и тогава направих лапароскопия.В дясна тръба хидросалпингс ,лява с нарушен фибриален апарат.Е озовах се с две клампирани тръби.Иначе бяхме с мъжки фактор лека форма на олигоспермия.
Та според мен щом не става известно време по естествен начин,и тръбите са проходими правете инсеминации може малко да е нужно, а не да се чака като мен 15, 16 години.
Малко ви отегчих с мой те истории.

ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #776 -: Февруари 13, 2010, 15:31:03 pm »
Аз съм забременявала по естествен път,беше доста отдавна....не се получи с човека до мен :balk_145:
Сега вече шеста година опитваме без резултат.По съвет на доктора започнахме от по"безобидните"методи.Известно време на стимулация и следене на ову-то,после удвоихме стимулац.,лапаро и последните две години в четирите неуспешни инсеминации.
За да не ви отнемам повече от времето..това е от мен за нашите процедури.
А иначе отностно дали инсе-то е крайна мярка,не бих казала...всеки организъм си е различен,но смятам че не трябва да се пропускат възможности за happy end  preggo

Та според мен щом не става известно време по естествен начин,и тръбите са проходими правете инсеминации може малко да е нужно,...
Много точно!! :balk_602:
« Отговор #777 -: Февруари 13, 2010, 19:30:35 pm »
Благодаря момичета, вие сте като енциклопедия! :balk_173:
Страхотни сте, ще отида в клиниката да видя ние до къде сме!
Дано да има полза, ... и да имаме малко късмет!!!
И на вас го желая  :balk_24:
*
« Отговор #778 -: Февруари 14, 2010, 09:42:24 am »
Здравейте девойки!!И аз не съм забременявал на ЕЦ :balk_600:Ама то и при мене няма как да се получи!! Също съм на мнение ,че ако док е преценил,че има дори минимален шнас за резултат от ИНСИ, то трябва да се опита! Понякога наистина трябва съвсем малко!А и е доста по лек вариант от ИКСИто! Така че няма нищо лошо да се опита! Освен това може да се продължи към инвитро след съвсем кратко време,така че няма да изисква много време! Друг е проблема ,ако заради изискването от 4 инси преди опит инвитро за националния фонд,се налага да ги прави човек всичките!Най малко това ще отнеме 4-6 месеца!
Хайде ,честити ви празник-СВ.Трифон или СВ.Валентин! Дано и двамата ви донесат много ,много обичани бебоци от много,много обичаните татковци!! Бъдете много,много обичани! :balk_21:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #779 -: Февруари 14, 2010, 09:55:22 am »
Добро утро, банда!

Рачо, страхотни пожелания, присъединявам се и аз към тях.
Денят е прекрасен, нека ви зареди с весело настроение.
Приятно празнуване-е-е-е :D