здравейте момичета
ellysot честита ви заповед и успешно първо и последно инвитро.
Даниела70 напълно подкрепям думите на
du6ka по отношение на клостила. Аз вече минах три цикъла с него и нямам намерение да продължавам с него. То и се отказах вече от инсеминации, а при инвитрото стимулациите са с други препарати. Но и мнението на лекарката е да се смени вече след третият цикъл. Най-добре е наистина да се обърнеш към клиника по стерилитет и да ви направят всички необходими изследвания. Пожелавам ти скорошен успех
.
Велка стискам ти палци да ти се захванат поне две бебчета
. А за ЛС-то явно нищо не съм успяла да ти изпратя. Ще пробвам пак.
Snegina колко е горната граница при теб на ФСХ-то и ти надвишаваш ли я? В лабораторията където правя изследванията горната граница е 13, но лекарката ми каза, че при момиче на 30 години със стойност на ФСХ 20 се е получила бременност при инвитро. Затова и мен ме успокои, че имам шанс и другият път ще видим стойностите отново и ако се повторят ще започваме. Моето ФСХ е 11. Така че мисля че имаш шанс. Стискам ти палци.
ikar добре дошла и скорошно сбъдване на мечтата ти . И при мен разликата в стойностите между първото и второто изследване е покачване от 7 на 11 на ФСХ и ЛХ и то в рамките на 7 месеца, но през тях имах и три месеца на стимулации, инсеминации и тъпкане с хормони и аз отдавам всичко това на тях. Но при мен тези хормони ги пускаха на първи ден от МЦ.
rtfrtf дали при ановулаторен цикъл се получават такива стойности? При мен странното е, че меря БТ и този път когато ми дойде МЦ температурата не спадна така както е било обикновено. От 36,9 падна на 36,7 и до ден днешен продължавам да я държа такава. Друг път пада до около 36,3 или 36,4. Не знам. Ще видя какво ще покажат следващият цикъл. Ще погледна темите, които си препоръчала на
Снежина.
Днес дадох кръв за контрола на щитовидната жлеза, но направих изследване на 4 показателя. Да видим дали ще се повтори резултата от четвъртък. Следобяд трябва да са готови и утре съм пак при ендокриноложката.