0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #520 -: Ноември 17, 2009, 21:31:40 pm »
Има ли някой от вас, който също ще се впуска в борбата през януари?

АЗ направо ще се цопна,края на януари с трансфер на снежинки :P
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #521 -: Ноември 18, 2009, 09:35:46 am »
Здравейте мили момичета и Рачо!Приемате ли нови попълнения в отбора?Чета ви от месеци,но сега се престрашавам да се включа.Предстои ми първо/разбира се успешно  :D/ин витро.Чакам одобрение от фонда,по мои сметки/дано не излязат без кръчмаря/около средата на декември,т.е.надявам се януари да стартираме.До сега бях доста спокойна,но колкото повече наближава,толкова повече се опитват да ме хванат лудите  :help: и за да не им се дам,знам че ще ми трябва вашата подкрепа  :balk_600:.
*
« Отговор #522 -: Ноември 18, 2009, 09:43:15 am »
Chares,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #523 -: Ноември 18, 2009, 12:21:22 pm »
frucka много късмет ти пожелавам  :crossfingers: yahoo_17
Velka януари е близо за твоите снежинки  :Dи аз имам снежковци дано да си ги прибера и аз скоро.
Chares спокойно имаш нашата подкрепа разбира се.Колкото по -рано започнеш толкова по-добре.
Пожелавам ти успех,както и на останалите.
*
« Отговор #524 -: Ноември 18, 2009, 12:28:02 pm »
Очакваме само положителни резултати  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #525 -: Ноември 18, 2009, 15:44:35 pm »
Фръц, успех момиче! Две е добре! Стискампалци ти да ни зарадваш пред коледно! то си е времето на чудесата,нали! Charesq добре дошла!! закъсняваш!!! :wink: За къде така без нас! И на теб успех - и с фонда ,и най -вече с процедурите!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #526 -: Ноември 18, 2009, 16:27:20 pm »
Благодаря за посрещането :) и се извинявам  :oops:за закъснението!Досега само ви четях,защото нямаше нищо за разказване,т.е.чакане,чакане,някое и друго изследване ей така,колкото да не се губи тренинг и пак чакане,нищо интересно.То не че сега има,ама вече е време да се включа/наближава,ура,наближава/,друго си е да споделяш с хора,които разбират за какво говориш.Подкрепата,която идва от всеки пост тук е....нямам думи,страхотно е да знаеш,че хора които дори не те познават мислят за теб,надяват се с теб :bighug: frucka имаш и моите стиснати палци,в крайна сметка колкото толкова,важен е само крайният резултат!!
*
« Отговор #527 -: Ноември 18, 2009, 16:38:44 pm »
Rina и аз като тебе си задавам същите въпроси и се чудя дали и къде да си направя цветна снимка , дори се замислях за лапаро.По принцип мислех януари да правим трансфер на сладоледчета , ама до сега от два трансфера на пресни ембриони и един на замразени не съм имала имплантация. Та затова и се замислям какво да правя. Пък времето тече , годините и те , а пък финансите все не стигат.
« Отговор #528 -: Ноември 18, 2009, 18:46:21 pm »
На мен пък д-р Владимиров след първата цветна снимка ми каза: Идвай, за чисто ин витро си. Аз обаче на своя глава реших да направя лапаро, което потвърди снимката: дясна запушена тръба, но без сериозни доказателства за хидросалпингс, и лява с пластика. След това 4 месеца нищо. Доц. Тюфекчиева, к направи лапарото каза да направя нова цветна снимка, но този път послушах Владимиров и не я направих. Тои каза, че само мога да си направя някой хидросалпингс така и да опропастя и ин витрото. През октомври приключи неуспешното ми ин витро след неуспешна имплантация.
Сега се чудя, има ли начин да се разбере дали тази пластика или някой образувал се хидросапингс след лапарото, не са попречили на имплантацията. И какво да направя преди да пристъпя към трансфера на замръзените ембриони .....

Рина74, твоят постинг много, ама много силно ме озадачи ... Ще карам поред по болднатото ...
1. Какво значи сериозно доказателство за хидросаплинкс при лапаро. Има или няма салпинкс?
2. Какво имаш предвид под това 4 месеца нищо. Че не си забременяла по естествен път ли? Ако докторът е бил категорично за инвитро заради тубарен проблем, няма нищо учудващо.
3. За първи път чувам, че ЦС може да причини хидросалпинкс. Сигурна ли си, че докторът точно това ти е казал?
Ако да, би ми било интересно да чуя повече, за да изляза от усещането за нелогизъм, как диагностичен метод за установяване наличието на салпинкс може го причини.
4. Същото недоумение буди твърдението ти, че след лапаро се получава хидросалпинкс  :?

Всъщност въпросите не са "строго лично" отправени към Рина74, ако някой друг има идея дали диагностичните методи за диагностика на салпинкс причиняват такъв, ще бъде полезно като информация ...

« Последна редакция: Ноември 18, 2009, 20:50:56 pm от mmary »
« Отговор #529 -: Ноември 18, 2009, 23:30:49 pm »
Аз само ще споделя моят опит без нищо да твърдя.Правих коремна операция в Т Киркова заради миома.Проверени са ми тръбите с контрастна течност, която преминава няма запушване ,няма хидросалпингс.След 3 години сменям клиниката и съответно правим първо изледване цветна снимка при, която се предполага наличието на хидросалпингс и последва лапаро на което се потвърждава.Тръбите са ми клампирани.Не съм питала док от какво може да се е получил.Доколкото съм чела се получава от възпаления ,прекарани заболявания на половата с-ма,хламидии и пр.
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #530 -: Ноември 22, 2009, 17:59:02 pm »
Здравейте момичета и момчета! Днес ми е четвърти ден от трансфера. Върнаха ми едното ембрионче, защото другото не се е развило, а на 01.12 ми е теста, ох много време има до тогава, но ще трябва да се въоръжа с търпение.
« Последна редакция: Ноември 22, 2009, 19:58:08 pm от frucka »
Жена която мечтае
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #531 -: Ноември 22, 2009, 20:11:33 pm »
Късмет Фруска, ще успееш  yahoo_17. Бъди спокойна, ще видиш колко бързо ще минат тези 10 дни и се надявам да се похвалиш с най-очакваната новина  preggo. Бъди силна.  :bighug:
« Отговор #532 -: Ноември 22, 2009, 20:23:34 pm »
Успех,Фруска!!!
Изобщо не го мисли-теста ще е ПОЛОЖИТЕЛЕН-то се знае.Хайде,кураж и на първи чакаме добри новини!
Аз в сряда съм на преглед да направим "разбор след мача" така да се каже и да начертаем стратегия за следващата битка,в която ще бъда победител разбира се,защото вече е крайно време да се случи чудото или по точно две чудеса,тъй като с мъжа ми решихме,че след всичко преживяно заслужавам резултата при следващия успешен вече опит да е двоен.
Успех,момичета!!! :bighug:
*
« Отговор #533 -: Ноември 22, 2009, 23:19:15 pm »
Успех,Фруска!!!
Изобщо не го мисли-теста ще е ПОЛОЖИТЕЛЕН-то се знае.Хайде,кураж и на първи чакаме добри новини!
Аз в сряда съм на преглед да направим "разбор след мача" така да се каже и да начертаем стратегия за следващата битка,в която ще бъда победител разбира се,защото вече е крайно време да се случи чудото или по точно две чудеса,тъй като с мъжа ми решихме,че след всичко преживяно заслужавам резултата при следващия успешен вече опит да е двоен.
Успех,момичета!!! :bighug:
Браво, миличка, с такова позитивно мислене, няма как да нямаш поне двоен резултат :crossfingers:
Фруска  :crossfingers:
*
« Отговор #534 -: Ноември 23, 2009, 11:34:53 am »
Здравейте момичета! Мерилин,защо при Фръци да не е двоен,а при теб дори троен,а?? как ти се вижда това!! Или да не бъдем максималисти,все пак! Стискам палци на Фръци за положителен тест! Убеден съм,че всички които сме на поправителен,ще покажем много добри резултати! Сега само спокойствие и положителни емоции са нужни!
« Отговор #535 -: Ноември 25, 2009, 12:30:46 pm »
Има ли някой от вас, който също ще се впуска в борбата през януари?

АЗ направо ще се цопна,края на януари с трансфер на снежинки :P
  Velka,аз се впускам в борбата за втори път след като ми дойде януари месец. Засега не знам на какъв протокол ще бъдем, защото в първия опит не стигнахме до трансфер поради фрагментирали ембриони.
Надявам се втория път да ни е успешния опит :).
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #536 -: Ноември 25, 2009, 21:11:25 pm »
Силно се надявам, на поправителния, със снежинките да го взема с отличен
А на теб пожелавам, да изберете правилния протокол,и този път да е последният.Положителен разбира се! :P
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #537 -: Ноември 25, 2009, 22:38:58 pm »
Дано сме отличнички всички :)
*
« Отговор #538 -: Ноември 26, 2009, 10:54:10 am »
И отличници!!! :lol:макар и -задочно!!!!!
*
« Отговор #539 -: Ноември 26, 2009, 15:58:37 pm »
Ей,момичета -кокичета!! Има тука една номинация,дайте по един глас за АГ-Варна!! Все пак ,няма да оставите Рачо да бъде победен ,нали??? А ,само ако видите какви хубави неща предлагам за гласувалите за правилния клуб..... :wink: