0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #480 -: Ноември 11, 2009, 15:06:48 pm »
Здравейтее,ще си потроша ръцете от стискане на палци за Мерилин и Фръци,ама няма да ги пускам!!! osi_9 Ама  колко е хубаво само- и тук сте в очакване на хубави новини!!!Много е вълнуващо,нали!? Успех още веднъж,момичета!!!Дай боже подови за радост! А и мислете ,че и на нас ни давате много,ама много надежда!!! Аз съм на, по-скоро 431 Вили на 37 без две седмици.На точното място сме. Без диагноза.След първо неуспешно ИКСИ през октомври ,но с голяма надежда за следващ успешен опит идващата пролет /освен ако Док не каже да дадем път на младите..... :wink:,ама той е готин,надявам се да не ни изостави/.Както обикновено се случва,3-4 години лекувахме едни хормонални дисбаланси следствие на базедова,после правихме къща,пасле чак преминахме към сериозни опити на естествен цикъл без стимулация :balk_21:,ама без резултат.....и ето ме във форума на Зачатие! Ама как съм ви пропуснал всички тук!Толкова весела компания сте!! :party:Целия форум!Голяма грешка,но няма да се повтори!Със сигурност продължаваме,но задължително и в други теми -за щъркилите и здравословното хранене на бебето,може ии на близнаците!! :bori_006: Това е ,малко е прозаично!!! Нещо ново при вас???
/www.mamaibebe.com][/url]
*

stertje

• 538
  • звездобройка
« Отговор #481 -: Ноември 11, 2009, 15:22:41 pm »
Мове ли да надничам и аз от вереме на време, аз пиша повече в Щъркеловата темичка, но и тук чета, нали съм в тази групичка също.
Всички велаещи имат моите стиснати палчета дори на крачетата, слагам и себе си в това число. Лек ден. Надежда има винаги!
П.п На нас доки ни даде отсрочка от 3 месеца, след това минаваме на асистиран метод, все още не е решил какъв.
« Последна редакция: Ноември 11, 2009, 15:24:51 pm от stertje »
<br />[/url][img]http://ticker
« Отговор #482 -: Ноември 12, 2009, 22:21:00 pm »
Eй, сори компанията ....зачезнах , ама щото болничния св и съм на работа ....и гъзо ми се срасна със стола на компа ...писане , писане - край няма ...

Рачо...мда исках нещо да ти кажа , не помня подробности , извинявай....В общи линии исках да те питам - правихте ли изследвания за проходимост на тръбите или диагностична лапароскопия.
Аз също съм с дългогодишни щитовидни проблеми. Имах си кистозни яйчници ,липса на цикъл и др. "радости". По повод голяма киста на ляв яйчник, узряла в последните 2г(в които нямах пари да ходя по лекари), правих лапароскопска операция. Оказа се  ,че тръбити ми са били зверски запушени.
Най-странното, е че съм с 20г стерилитет и за тези години никой (шибан) доктор не ми предписа някакво изсл. за проходимост на тръбите. Единствен проф. Горчев ми предложи лапаро с тази цел преди около6г , но струваше 900лв , не се поемаше от здравната и ....нямах парите....Съдбата се погрижи , макар и късно , пак при тях на направя и сега пътя да е чист....там вътре ...към ин-витрото.

Пиша хаотично , но съм мн изморена - лека и до скоро , като попретупам задачите ще се явя за по-дълго ! Бай!
...и аз съм Вили :) Целувки на твоето Вили
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #483 -: Ноември 12, 2009, 22:54:47 pm »
...чекай да питам нещо , че забравих - имате ли рег във фейсбук? Който има да свирка на ЛС , че да вземем да се съберем и видим тама ,а , ко ше кажете ?.....ади лека!!!!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #484 -: Ноември 13, 2009, 12:25:35 pm »
Здравейте!  :D

Реших, да се отчета днес, въпреки че няма нищо интересно за разказване ;) ...За онези, които в момента имат обедна почивка, предлагам напитка:

(безкофеинова е, защото някои от нас са в процедура ;))

Мерилин, ще стискаме непрестанно палци оставащите два дни и чакаме заветната новина. :crossfingers: yahoo_17
Фръцка, докъде стигнахте? :crossfingers: yahoo_17
Рачо, вие след като сте без диагноза, съществува известна възможност, да ви изненада междувременно щъркела...  докато си чакате опита на пролет...   :wink: :)

Иначе ние очакваме, доктора да ни се обади по телефона и да решим, кога започва нашето ИСКИ...

New Love, ей сегичка ще ти пиша на лични … но забелязах, че една част от съфорумците са дали имейл-адреси, което е начин, да ги откриеш във Фейсбук…  :wink: 8)

Хубав ден на всички!
« Последна редакция: Ноември 13, 2009, 12:30:19 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #485 -: Ноември 13, 2009, 12:50:03 pm »
Chandra,ти през която темичка минеш и сееш оптимизъм,вяра и ведро настроение.Благодаря ти!Хубаво е да има такива хора,за да не губим кураж в тази трудна борба,която водим.Благодаря на всички за стиснатите палци и пожелания!!!От все сърце желая успех и на всички вас!
Целувки!!!
*
« Отговор #486 -: Ноември 13, 2009, 14:32:42 pm »
Здравейте девойки!!! Мерилин,как е положението?? малко напрегнато,казваш,нали не остана много до теста..!! Споко,то ясно - запазени са:bfp: само за тебе!! Е,напечено е малко,знам,ама после пък ти става едно хубавооо,ама за това не знам,защото не сме стигнали до него!! Хи хи ! И аз съм със срастнат стол ,ама поне е хубаво че ви има ,да си раздвижвам ръцете! то в тая криза няма много работа и като седне човек сутринта на стола и след обяд не може да си го отлепи от задниче части! Фръцка не е писала,май!! osi_3 dsd имаше някъде инфо за това че са подали в КЗД за отмяна на тази точка,но и аз не знам развитието! Предполагам,че ао има резултат ще пишат! те в парламента са бавнички по принцип! Вили,ние правихме цветна снимка и там се виждаше ,че всичко ни е наред с тръбите  и за това не сме минавали към лапаро.док каза че е излишно! та в тази връзка да отговоря и на милото пожелание на Chandra !Ако приемем ,че то всичко идвало от главата,нищо чудно някой заблуден щъркел и него да го заболи главата и да спре да почине на терасата на нашия апартамент! Аз и на кафе ще го поканя,стига да не ни се обиди и да остави нещо,де!!! stork-boy ylinfant До колкото разбирам вие се пригготвяте за ИКСИ? първо ли ще ви бъде??
п.п.продължавам със стискането на палците! искам само хубави новини,другите не ги приемам,ей!!!
« Отговор #487 -: Ноември 13, 2009, 15:26:37 pm »
Е аз съм вече тука ra4o! Да се отчета пак. Днес докторката ме гледа и каза, че вторника ще ми взимат яйчицата. Едното малко изостава, та ако не стане с него и на три ще съм доволна. В неделята пак ще ме гледа и не знам тогава дали ще има стимулация още или вечерта само Прегнила. Колкото по наближава толкова по напрегнато и неспокойно ми става на душицата, че чак и филми не ми се гледат, абе изобщо нищо не ми се прави :lol: само от време на време влизам и чета дали нещо ново сте написали. Това е от мен за сега, ще поживеем пък ще видим какъв ще е резултата! Надеждата умира последна.
Жена която мечтае
« Отговор #488 -: Ноември 13, 2009, 18:46:05 pm »
Фръци, стискам палци да ти успешния опит със щастлив финал! Чандра, и на теб, мила, стискам палци да започвате по- скоро и да свършвате успешно! Мерилин, стискам палци до последно, когато ще ни зарадваш тук! Айде, чакаме да поведеш хорото в есенната кампания на нашия отбор! Аз започвам стимулация на 21.11. Сега съм по дълъг протокол- на 07.11. ми поставиха Лукрин-а.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #489 -: Ноември 15, 2009, 11:03:19 am »
Привет на милата компания!
Много уют лъха от темичката. Интересно е и да се чуе и мъжката позиция. Мъжът ми дори с мен трудно коментира тези въпроси. А може пък и той в някой форум да обменя мнения, понякога е по-лесно виртуално...
Виждам, че тези дни се чакат важни резултати, така че  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успех и на тези, които вече са в процедури!
Рачо, вие при иксито не направихте ли замразяване?
*
« Отговор #490 -: Ноември 15, 2009, 11:31:51 am »
Здравейте,май май утре ще се обявят резултатите!!!? Мерлин,успех момиче,дано се появят тия пусти две черти! И горе главата,какъвто и да е резултата! Ще го извървим този път,щом толкова го желаем!!!Снеж, благодарен съм на нашия Док,че ме отклони от това залитане1 Ние от 8 яйцеклетки оплодихме 7, и трансферирахме 3! Много се бяхме навили да замразим!! Но Док каза ,че това е една абсолютна безмислица в случая! Не знам дали да го цитирам,за да не пораждам излишни дискусии тук! Просто ни каза,че ако го направи при нас в този случай ,ще си е чисто комерсиално и фекта няма да е само съмнителен,но и твърдо отрицателен! Явно си има параметри ,които ако не са изпълнени ,просто е загуби на средства и допълнително,емоционално изтощаване! Ако много държите,ще ви кажа какво обяснение ни даде!! Айдееее,бее, чакаме тестовете! Айде,аз съм кадемлия,в коят и темадасе появя и идват и щъркилите с мене!! не знам какво толкова ми харесват,авма не е  важно!!Важното е все пак че идват !!!  :wink:
« Отговор #491 -: Ноември 15, 2009, 11:44:34 am »
Съжалявам,че ще разваля настроението,но вчера към обяд имах леко кафеникаво зацапване и веднага направих тест,който за съжаление беше отрицателен.Продължих лекарствата,но днес зацапването продължава и направих втори тест,който е категорично ОТРИЦАТЕЛЕН.Спрях лекарствата и утре ще говоря с лекарката.Тъжно ми е и нямам какво повече да кажа.Успех и много,много късмет на другите в процедура!
« Отговор #492 -: Ноември 15, 2009, 11:52:30 am »
Момичета имате много стиснати палци и от мен за успешни процедури.
Рачо би ли обяснил моля те, какво точно е имал впредвид доктора ти за замразяването?Защото според мен няма логика да се правят такива стимулации със толкова много яйцеклетки при някои и да се транферират до 3 ембриона.И какво после да хвърлим останалите ?Просто не виждам логика.Има доста момичета бременни със сладоледчета :D
Виж ,когато ембрионите са с лошо качество тогава е ясно ,но иначе... :ask:

П.П.мерилин много съжалявам миличка.Много тъжно наистина,но ти направи ли кръвен за по-сигурно?
« Последна редакция: Ноември 15, 2009, 11:57:47 am от Radosst »
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #493 -: Ноември 15, 2009, 12:05:11 pm »
мерилин  , :bighug:имаш моите  .Следващия път ще успеем!

Рачо би ли обяснил моля те, какво точно е имал впредвид доктора ти за замразяването?Виж ,когато ембрионите са с лошо качество тогава е ясно ,но иначе... :ask:
и у мен се породиха тези въпроси?

*
« Отговор #494 -: Ноември 15, 2009, 12:15:22 pm »
За замразяването питам, защото би трябвало да е доста по-щадяща процедура за жената, отколокото една нова стимулация.
Аз когато правих иски в далечната 2000г., все още не се практикуваше замразяване. Вероятно при вас е имало причини, поради които док. е препоръчал да не се прави. Или по принцип отрича това?

Мерилин, кафявото течение все още нищо не означава. Коментира ли спирането на лекарствата с док.?

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #495 -: Ноември 15, 2009, 12:37:21 pm »
Мерилин, мила не спирай лекарствата, преди да си говорила с доктора.Не знам кой ден ти е днес ,но без кръвен направо, си за дърпане на ушетата.Аз на уринарните, не вярвам.В много теми споделих,и тук ще повторя,от клиниката ми казаха,след трансфера че дори и да имам кървене, ТОВА НЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ НЯМА БРЕМЕННОСТ.АЗ продължавам, да ти стискам палци да знаеш.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #496 -: Ноември 15, 2009, 12:40:05 pm »
Да си призная не съм се обаждала на докторката,но тестовете също показаха отрицателен резултат.Имам и предменструални симптоми.Мисля,че няма смисъл повече.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #497 -: Ноември 15, 2009, 13:04:11 pm »
На кой ден са ти тестовете,има момичета с отрицателни уринарни и полужителни кръвни.Имай повече вяра, не отписвай  така опита без кръвен.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #498 -: Ноември 15, 2009, 13:10:09 pm »
Днес ми е 14 ден след трансфера и 27 ден от цикъла.Ами предния път на 11 ден от трансфера направих уринарен и беше отрицателен.Направих и кръвен същия ден-резултата се потвърди.Утре ще говоря с докторката.
*
« Отговор #499 -: Ноември 15, 2009, 17:34:54 pm »
Нахлувам във вашата тема ,за да дърпам уши  :balk_149:
Мерилин,пусни утре кръвен,моля те!
Не ми се сърди,че те тормозя постоянно с този кръвен тест,ама нищо не се знае.Плюс това е важен и от гледна точка на това,дали е имало някакво имплантиране.
Иначе знаеш,че много ,много те  :balk_21:  и  :bighug: