Здравейтее,ще си потроша ръцете от стискане на палци за Мерилин и Фръци,ама няма да ги пускам!!!
Ама колко е хубаво само- и тук сте в очакване на хубави новини!!!Много е вълнуващо,нали!? Успех още веднъж,момичета!!!Дай боже подови за радост! А и мислете ,че и на нас ни давате много,ама много надежда!!! Аз съм на, по-скоро 431 Вили на 37 без две седмици.На точното място сме. Без диагноза.След първо неуспешно ИКСИ през октомври ,но с голяма надежда за следващ успешен опит идващата пролет /освен ако Док не каже да дадем път на младите.....
,ама той е готин,надявам се да не ни изостави/.Както обикновено се случва,3-4 години лекувахме едни хормонални дисбаланси следствие на базедова,после правихме къща,пасле чак преминахме към сериозни опити на естествен цикъл без стимулация
,ама без резултат.....и ето ме във форума на Зачатие! Ама как съм ви пропуснал всички тук!Толкова весела компания сте!! :party:Целия форум!Голяма грешка,но няма да се повтори!Със сигурност продължаваме,но задължително и в други теми -за щъркилите и здравословното хранене на бебето,може ии на близнаците!!
Това е ,малко е прозаично!!! Нещо ново при вас???