0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #460 -: Октомври 28, 2009, 16:22:33 pm »
Здравейте момичета! Има ли приемен изпит за темата??? :balk_173:

п.п. мога да покажа Акт за раждане,става ли?
опссс,подробност-мъж съм!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #461 -: Октомври 28, 2009, 16:34:58 pm »
Здравей  :D

тук изпитът е да "излезеш" по-бързо от темата ...  :D

в този смисъл имаме отличнички, но нямахме отличник   :D ... ще очакваме подобаващи резултати
*
« Отговор #462 -: Октомври 28, 2009, 16:37:18 pm »
Здравейте момичета!
Здравей, момче!  :lol: :balk_64:
Има ли приемен изпит за темата??? :balk_173:
Приет си на първо четене!  :wink: :lol: Няма смисъл от документи - следим те из късо в другата тема - за АГ Варна!  :wink:
Добре дошъл! И успех в борбата!  :goodluck:
Опс, Мери ме изпревари... ама така сме ние след 35 годишните - бързи, точни и ясни!  :wink: :lol:

*
« Отговор #463 -: Октомври 28, 2009, 16:48:33 pm »
Оооо,благодаря за гостоприемството! Много сте отзивчиви!! Почвам и ук да се включвам,при по-зрелите! Х ихи
Душке, ми то нали знаеш,опитите в Турция продължават,ама дано не съм аз първия!!! :lol:
« Отговор #464 -: Октомври 28, 2009, 19:38:41 pm »
Рачко - добре дошъл!
Кажи какви са проблемите при вас и как ги разрешавате . Аз не съм те срещала и не те "познавам". Ако ти се пише де !
Чуждия опит винаги е ценен.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #465 -: Октомври 28, 2009, 19:46:56 pm »
Хе-хе, колко малко се иска да живне темата.

Рачо, право думат Мери и New Love... Изпит няма, но кръстосаният разпит няма да ти се размине.
*
« Отговор #466 -: Октомври 28, 2009, 20:54:06 pm »
Здравейте момичета!
Здравей, момче!  :lol: :balk_64:
Има ли приемен изпит за темата??? :balk_173:
Приет си на първо четене!  :wink: :lol: Няма смисъл от документи - следим те из късо в другата тема - за АГ Варна!  :wink:
Добре дошъл! И успех в борбата!  :goodluck:
Опс, Мери ме изпревари... ама така сме ние след 35 годишните - бързи, точни и ясни!  :wink: :lol:

Добре дошъл!
И аз те следя из късо - любимец си ми   :lol: :lol: :lol:
Късмет иииии темата наистина живна!
Много здраве и целувки на Вили  :oops: ако не бъркам името  :oops:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #467 -: Октомври 28, 2009, 22:03:58 pm »
Добре,дошъл Рачо!ИИИ аз ви следих, в другата тема.Надявах се, да се похвалите с Вилито.То този, есенен старт нещо, много негативен стана.Та по този въпрос, предлагам да го забравим,и да се заредим с положителна енергия,и по Коледа стават чудеса. tree2a от сега предлагам, да си напишем писъмцето,с желанието.
Съвсем скоро ми предстои, трансфер на замразени,ембриони,(е нали са снежинки,ще почакам поне да завали) xmas-smiley-010
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #468 -: Октомври 29, 2009, 00:50:51 am »
Рачо - скучая тука и си озволих да те опозная от продишните постове....Съжалявам за неуспеха !
Имам някои въпроси и възражения , ако разрешиш да изкажа мнение. Може поглед отстрани да ви помогне да вървите успешно напред, а ? Не бих искала да се натрапвам , все пак .
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #469 -: Октомври 29, 2009, 13:31:38 pm »
Хе хе ,здравейте,не знаех ,че чак такова внимание ще отнеса! направо ме лааскаете1 да жена ми се казва Вили! Първи опит неуспешно ИКСИ във Варна на 3.11. Без диагноза! Май не си обръщаме внимание достатъчно,а!? :wink: Всички забележки и съвети се приемат! До сега се мотахме,но 4 години лекувахме щитовидна! От три всичко е в норми ,ама щъркела го няма! Коледа е пълна с чудеса наистина, а още по-хубаво е като има и снижинки в торбата на дядо Мраз!!
*
« Отговор #470 -: Ноември 10, 2009, 16:51:50 pm »
Здравейте!! Много ми е тъжно за това което се получи!!! :balk_146:Точно се включих в темата и тя нещо се провали?? Явно нямам късмета да си намеря тема!! Ама и тъжна работа! Ще взема да се махна от форума,че да не го разбия съвсем!!!
*
« Отговор #471 -: Ноември 10, 2009, 17:00:28 pm »
Здравейте!! Много ми е тъжно за това което се получи!!! :balk_146:Точно се включих в темата и тя нещо се провали?? Явно нямам късмета да си намеря тема!! Ама и тъжна работа! Ще взема да се махна от форума,че да не го разбия съвсем!!!
Ти пък, сега, Рачо!!! Ми така е - изкачвания и спадове. Нема да се плашиш за такива неща. Момичетата са коя на работа, коя в процедура. А аз съм в изчаквателна позиция на "карантината". Ама трябва да се стягам да се връщам на работа.  :(
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #472 -: Ноември 10, 2009, 17:31:36 pm »
Еееей,Рачо!Я недей ги мисли такива!Какво ти стана бе човек?Какви са тези сълзи?Ами ние сме над 35 години,малко по-бавничко действаме.Старост-нерадост! :lol:
Аз чак сега виждам,че пишеш в тази тема.Следях те като беше в темата за АГ-то и от там ми стана много симпатичен,но не съм писала там щото не съм в отбора на Варненките.Аз съм в Клиника Щерев,където беше третият ми опит ИКСИ и сега чакам резултат.Теста е на 15.11.Да стискате палци ей!Ще ми е нужна подкрепата ви.А пък каквото и да се случи борбата продължава-няма отказване.Двете черти трябва да се появят и това е положението.Горе главата!!!
« Отговор #473 -: Ноември 10, 2009, 17:44:21 pm »
мерилин, естествено, че стискаме палци и сме с теб!Време е да завалят чудесни новини преди най-хубавите християнски празници!ра4о, не си карък на темата, моля те, не бягай- разведряваш ни доста добре и винаги си добре дошъл да ни споделиш нещо или да се ибъзикаш за друго.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #474 -: Ноември 10, 2009, 17:47:00 pm »
Рачо, здравей и от мене! :) Досега не се осмелявах, да те приветствам с "добре дошъл", тъй като и аз наминавам рядко тадява… Но като прочетох, в каква посока са тръгнали мислите ти, тутакси се притичах…  :lol:

...Ще взема да се махна от форума,че да не го разбия съвсем!!!

Много ме развесели…  :lol: Представих си те – поразяващата ръка  :lol:  

...Малко ми е оскъдна информация за вас с Вили… Попрочетох това-онова из форума, но все пак… исках да ви попитам… (неудобен е въпроса леко ;), но… ) на колко сте години?  :wink: 8)

Искрено съжалявам за неуспешното ИКСИ!  :( Какви са плановете ви от тук нататък?

Момичета... и момчета, ;)... похвалете се нещо, че темичката наистина много замряла...

Аз отдавна не съм се отчитала тук, тъй като искахме едновременно с нашия ИКСИ опит да подадем и документи за осиновяване, но новия закон (Семеен кодекс) е пълна каша… и неочаквано се сдобихме с големи трудности в тази посока…

Пожелавам на всички приятна вечер! :)

P.S.
Мерилин, стискам палци и ти пожелавам от сърце положителен тест! yahoo_17 Очакваме новината ;)

« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 18:08:19 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #475 -: Ноември 10, 2009, 17:49:37 pm »
Рачо, не бъди толкова тъжен както каза rtfrtf  някой сме в изчаквателна позиция а и годините си казват думата, повече четем по-малко пишем :D /нали сме по-възрастни и по-мъдри/.С влизането си в темата внесе толкова много колорит и сега отново я раздвижи, и аз те следях във Варненската група Вие направо избухнахте, за нула време навъртяхте страниците. Едно е ясно отказване няма!
Мерелин, много стиснати палци от мен дано имаш късмет от първия път, няма да се даваме я :D
*
« Отговор #476 -: Ноември 10, 2009, 18:12:49 pm »
ra4o, аз пък не можах да си намеря тема в която да следя развитието на проблема с възрастовото органичение... :D Четох тук-там, писах тук-там, но така и не разбрах какво е развитието по въпроса, освен че преди около месец е подадена жалба в КЗД ... Ако някой има повече информация, моля да сподели... 10x
« Последна редакция: Ноември 10, 2009, 18:19:58 pm от dsd »
« Отговор #477 -: Ноември 10, 2009, 20:18:31 pm »
Здравейте момичета и момчета! Аз малко се позагубих, но не ми се пишеше в никои теми в очакване на процедурата. Е тя започна и ми е 7 ден от стимулацията и за сега върви добре, малко по бавничко при мен, но все пак върви, да се надявам, че ще стигна до края понеже при предното инвитро нямаше трансфер. Дано този път да има и резултата да е положителен, а ако не има следващ опит  :balk_602: и няма да се предаваме.
Рачо добре дошъл сред нас и не се отказвай, то е така някои теми замират но после доста се пише в тях. А дано скоро се преместим в другата темичка на успелите в процедурите.
New Love при теб как е подаде ли документите за фонда?
Жена която мечтае
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #478 -: Ноември 11, 2009, 07:38:54 am »
Добро утро,на всички.Мерелин имаш, моите стиснати палци.Успех мила!
Фръци,ти си знаеш,колко много се моля,при теб този път, всичко да е наред.
При мен,нещата са в затишие преди буря.Трансфера на снежковците,ще правя края на декември,началото на януари.Трябва да минат поне 3 цикъла ,заради хистероскопията.С малко забавяне,от клиниката ми подадоха документите, за втори опит по фонда.Два пъти ходих, да попълвам декларации, щото имало промяна в бланките.Когато ми се обадиха да ми кажат, новият вх. номер 4647 направо бях в еуфория.Това е за сега от мен,надявам се скоро пак, да има за какво да пиша.
На всички, стискам палци,и се моля всички да успеем! :grouphug:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #479 -: Ноември 11, 2009, 08:14:12 am »
Е,аз като гледам чак до януари ще сме все със стиснати палци! :DА пък после била в затише темата.Как бе,няма такова нещо.
Успех,момичета!!!КЪСМЕТ!!! yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17