0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #440 -: Октомври 10, 2009, 10:14:52 am »
Благодаря, ви момичета!Този път, по мъжки понесох неуспеха,не съм престанала да се шегувам.Надеждата остава,това е само крачка, към една мечта, да стана мама!Просто така се случи,продължавам да вярвам и с малко късмет, този път дано, снежинките ме харесат :lol:
New Love ти до къде, стигна с документите за фонда.Аз още не съм разбрала кой номер съм, от второто кандидатстване.
Успех, момичета каквото и да ви предстои!Винаги има надежда! :balk_602: :bighug:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #441 -: Октомври 10, 2009, 10:21:26 am »
.......
Успех, момичета каквото и да ви предстои!Винаги има надежда! :balk_602: :bighug:

:bighug: :bighug: :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #442 -: Октомври 10, 2009, 13:22:52 pm »
Чандра - ето ти тел. на кабинетите 064/ 805 666 - обади се , попитай.
         Часове няма , но ти иди и чакай последната жена , той няма да ти  откаже
         преглед или консултация. Бъди леко нахална , не бой се , няма да те
         върнат.
         Кабинетите се намират в частната болница на проф. Горчев "СВ. Марина"
         в Плевен.
         Болницата е на много лесно място , в една малка пресечка до центъра.
         Пресечката е срещу кукления театър - попитай някой по-възръстен човек, ще те упътят. В близост до спирката на тролеите"Цветан СПасов". Тези два ориентира като кажеш - ще те упътят.

Успех!

пп. Рано е за епикриза при мен- чакам. Докато не я взема няма и подготовка на документи. Пък и мъжо трябва да направи нова сперогр., че и той не е в розово пулжение....и така...яваш , яваш....Както едвам мърдам , то часа ми при докт. Стаменов ще доди като утре.На 3-ти май ми е - добре , че го записах пролетта.
Малко преди да ме изведат за операция в стаята постъпи едно момиче от Карлово , пациентка на Стаменов. Правела миоми и си проваляла вече 4 ин-витра . Беше я пратил в Плевен да я почистят , че той имал възможност чак след 6месеца да и обърне внимание....
Вече двама гинеколози ми казват , че с моята пълнота , проблеми с щитовидната и прочие съм само за него - той е най-знаещият и можещият по ин-витрата в момента в БГ.

Пак се сетих нещо ...

Чандра - това за "тапети" ме навява на спомена ...една приятелка от тук и от "мама-та" забременя тази година като е ползвала един метод , който аз няма да мога май да обясня съвсем вярно ....
Ще я потърся , ако не е много заета или неразположена да ни го обясни.
С две думи - прави се подготовка на женския организъм като се инжектират инжекции с преработена от партньора кръв...ма да не ви шашкам...ще я викна...
Тя ми се похвали , че кара изкл. лека бременност именно от този метод.

пп. Намерих това , което мви е разказала...реших да не я тревожа...
Мисля , че това е свързано с комфорта на ембриона, не е широко известно , поне от друг все още не съм го чула

Но успеха ни се дължи на автоимунизацията която направихме преди Иксито. Тя се прави в клиника братя Тодорови (струва 480 лева).
Взема се кръв от съпруга, която се преработва и незнам точно какво се извлича. Това което се извлича се разпределя в 26 инжекции, които си  ги поставяш подкожно. По този начин организма ти не отхвърля чуждите гени  и ембриона по лесно се закрепя. Препоръчвам ти го - само в тая клиника го правят.  В другите държави се прилага масово. Затова карам и сравнително лека бременост.

Ако искате да знаете по - подробно - ще я повикам , тя е душичка и ще ни обясни , сигурна съм...само да се чувства ОК.
« Последна редакция: Октомври 10, 2009, 13:30:10 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #443 -: Октомври 10, 2009, 17:08:54 pm »

Chandra,

аз искам тука само да вметна, че има Ендометриоза и БЕЗ симптоми. на мен само ми се усили цикьла и болките, но така постепенно, че не се усетих че наистина става нещо. а и имах вече 2 лапароскопии зад гьрба си. не сьм имала кисти. вьпреки това при поредната ми трета лапароскопия се откри ЕМ. значи тя се  появила в рамките на двете години между лапароскопиите.

аз лично не бих си я спестила на твое място, а и не е болка за умиране, както вече сьм ти писала и преди.
*
« Отговор #444 -: Октомври 10, 2009, 17:43:46 pm »
Чандрита, всичко е направено: и цветна снимка, и фоликулометрия, и спермограма (първата я осуетих, защото разлях материал и резултатите не бяха меродавни, но вчера направихме нова, просто още не съм получила цифрите). Обясниха ми, че измерването на ЯР го правят рано, за да преценят дали да подходят по-бавно или по-агресивно и с каква стимулация.

Истината е, че застраховката ми покрива изследвания, процедури и лекарства за стерилитет до $30,000, но ако мъжа ми си изгуби работата, губим застраховката. Така че гледам да не губя време.

New Love, много ме заинтригува тая автоимунизация. Ще попрочета повече по въпроса... благодаря ти!
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #445 -: Октомври 11, 2009, 10:35:02 am »
Gallardo, благодаря ти че писа! Много са важни тези подробности и е хубаво, да се знаят... Аз всъщност точно заради твоите съвети все още се колебая, ровичкам... и се чудя и се мая, как да постъпя...  :wink: Мислех си, че като нямам тръби и нямам оплаквания, можем да си спестим тази интервенция, ама нейсе... Сега съм решила, да говорим с Доки, като се приберем... и нека той да прецени... :)
(Знам, че такава операция ще ни даде голяма яснота... но от друга страна съм се подлагала на толкова излишни операции с пълно доверие в лекарите, че ми се иска вече, да съм по-внимателна...)
Ти как си? Докъде стигна?  :)

New Love, не знам, как ще сме с времето и дали ще успеем (сега) да отидем до Плевен, но ти благодаря за координатите на доцента! :)
Между другото, и нашата спермограма не е особено добра, но доки (още преди 5 месеца) изписа на съпруга ми витамините на Doppel Herz (примерно A-Z direct или  A-Z depot), да си ги пие, докато почнем опита...

Сigularche, стискам палци, да протече всичко както трябва и резултатите да са добри. Дръж ни в течение ;) Ще правите ли инсе?

Поздрави и хубав неделен ден на всички! Изглежда днес ще е последния ден от циганското лято...
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #446 -: Октомври 14, 2009, 15:59:39 pm »
Привет мривет , момичета !

При мен нищо ново - седя си вкъщи и тъпея :)

Включвам се , за да ви кажа , че една от нашите "сестрици" - Тинтява , чийто пост ви пуснах по горе, на 7.10 е родила бебе Мария.  :bori_007:     :welcome_1:
Дълго чакана и желана.
Всички са здрави и щастливи!

Таничка да ти е честита щерката и дай Боже на всички ни по една ревлива сладурка като твоята !  :D

:bighug: :bighug: :bighug:   :grouphug2: :grouphug2: :grouphug2:
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #447 -: Октомври 14, 2009, 17:01:55 pm »
New Love, дори само това, че пишеш, е хубаво. Ще ми се и на мен да поседя в къщи, но нямам и 5 минути отпуск до края на годината... имам едни 4 болнични дни, дето са ми кът за процедури.

Чандра, борим се за инсе тоя цикъл, наред с клостила, но ще зависи от броя на фоликулите. В понеделник ще разбера като мина на УЗИ.

Имам въпрос: Менструацията ми приключи още на 4-5-ти ден, обаче вчера, ден 6-ти от цикъла и ден 3-ти на клостил, имах тъмно кафяво зацапване цял ден. На друг случвало ли се е?
« Отговор #448 -: Октомври 14, 2009, 19:53:13 pm »
cigularche - изглежда ми нормално , зацапването е от клостила и аз съм го имала....преди сто години...ама патка на 20г де да знам , че не съм за таквиз стимулации...не ща да си спомням, че много се ядосвам ...

то хубоу да си е в къщи човек , ама и да идат регулярно някакви сумички няма да е лошо....ама няма от къде таквиз екстри...
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #449 -: Октомври 14, 2009, 22:14:16 pm »
...
то хубоу да си е в къщи човек , ама и да идат регулярно някакви сумички няма да е лошо....ама няма от къде таквиз екстри...

Ами, освен да се захванеш с някакви ръкоделия - плетиво или кройки ;)  :lol: ...Каквато си сръчна с кулинариите, сигурно и това ще ти се отдава ;)

"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #450 -: Октомври 23, 2009, 13:12:51 pm »
чандра - мдааа скуката раждала пороци...преяждане и висене във фейсбук...ферми , кафенета и прочие простотии.....да бях оплела едни терлици , ама пусти мързел :) нИпуща....

Как сте мацки, нещо ново....
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #451 -: Октомври 23, 2009, 18:21:17 pm »
New Love и на мен взе да ми харесва да си стоя в къщи. Вярно понякога се пристрастявам към разни сайтове и игри, ама добре ми се отразява. Сега се надявам да ми дадат още малко болнични от понеделник. Ей, не съм очаквала, че процедурата пак ще е толкова тегава. Но се надявам на още малко болнични, понеже не ми върнаха документите от комисията, а ми казаха да ида в понеделник.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #452 -: Октомври 26, 2009, 15:48:16 pm »
Здравейте. Две новинки от мен.

И преди, и след стимулацията ФСХ-то ми е в норма - отдъхнах си, защото докторът правеше зловещи предположения за ИЯР поради възрастта ми.

Понеже направих 3 големи фоликула, настоях да ми направят инсеминация. Сега си чакам без много да се надявам, за да няма после драми, че аз съм голяма актриса и такива представления хвърлям, че мъжа ми пада в оркестъра. :lol:

На почиващите в къщи, спокоен ден; на работещите, лека работа.
И всички в процедури да ги доведат до успешен край!
*
« Отговор #453 -: Октомври 26, 2009, 18:22:56 pm »
Още 30 дни ми дадоха, направо не очаквах след всичкото мрънкане.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #454 -: Октомври 27, 2009, 11:22:00 am »
rtfrtf - ауууу...мъйзиланка такава ...ще се изгърбиш от висене пред компа-та и лижане , а?!?  :) :) :)

Аз в петък съм на уч-щее....т.е. на работа... Казват - затъжили се за мен диЧата ми , търсят ме , питат....не е лошо , ама като ги нагъна с уроците и др. песен шъ зъпеятъъъ...:) :) :)

Мнооог оми е хубавко да си стоя в къщи, няма нерви , няма екстремни негат. емоции....ма няма  валеж ни на пари , ни на кюфтета :)  така , че съ фъргам с глъвътъ напред в бълг. образоват. система и ще се надявам на прилична заплатица в идните месеци ...Че , казаха тежка зима ни чакала...
За мен още по-тежка , защото ще чакам тежката дума на фонда...

Живи и здрави да сме само , дано се наредят нещата на всички , пък на лошото ...майната му.... :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #455 -: Октомври 27, 2009, 21:27:01 pm »
Здравейте,
Някой има ли мнение за тези хапчета Fertilaid, чийто банер се появи наскоро тук?
Благодаря
« Отговор #456 -: Октомври 28, 2009, 10:38:47 am »
Здравейте,
Някой има ли мнение за тези хапчета Fertilaid, чийто банер се появи наскоро тук?
Благодаря
И аз се интересувам,но така като гледам май никой не е пил.Това са витамини така че не виждам лошо да пробваме :Dсамо не разбрах на кой производител са?
« Отговор #457 -: Октомври 28, 2009, 11:50:51 am »
Разгледах му съставките ...
Витамин С и Е, както и фолиевата са ясни.
По-скоро другите, билковите, ще ме възпрат да ги пия преди да се консултирам с лекуващия ...
Иначе на първо четене звучи добре, много добре дори.
*
« Отговор #458 -: Октомври 28, 2009, 12:44:43 pm »
Ами аз моите си ги поръчах преди година от Америка, когато не беше изяснена причината за стерилитета.
Пих ги месец, преди цветната снимка, на която се оказа, че съм със запушени тръби. Сега, след първото неуспешно инвитро смятам да ги изпия преди следващия опит.
« Отговор #459 -: Октомври 28, 2009, 13:31:35 pm »
Рина74,
аз се възпирам заради това че влияе явно върху ЛХ и ФСХ. Но не знам в каква степен и в каква посока ...
Иначе предпоставките за АРТ при много от нас е ясно че няма да промени.
Затова предпочитам да попитам ... всъщност не съм сърчвала в нета, ако намеря нещо, ще кажа.