New Love, радвам се, че се обади!
Не съм писала често, защото тази темичка някак е в подфорум на подфорумите…
и по-трудно се забелязва...
... Но ще си взема бележка...
Как вървят нещата при тебе? Какви са резултатите от лапароскопията? (Дадоха ли ти филмов материал?
)
Аз в момента съм в България (от началото на август съм си тук) и към 20.10. ще отпътуваме обратно за Германия. Пишеш, че доц. Томов няма да е на работа в края на октомври… А знаеш ли, дали тези седмици ще е там? (т.е., дали няма да е на работа "в" или "до" края на октомври
)...
Велка, много съжалявам за неуспеха!
Но все пак е много хубаво, че си имате сладоледчета
...напълно е възможно, да стане с тях... (имам няколко приятелки, които са успели след трансфер на замразени ембриончета, а децата на някои дори вече тръгнаха на училище...
)...
На мене много ми хареса, как нашия лекар обясни необходимостта от хистероскопията.
Каза, че когато едно бебче попаднело в матката, то първо се оглеждало, дали му харесват тапетите, как е обзавеждането, атмосферата... и ако не му се понравела обстановката, просто си отивало... Затова хистероскопията се правила с цел, да се огледа обстановката и ако се наложи, да се пооправи обзавеждането...
(...това съм го писала в дневника си и малко се повтарям, но знам, че много момичета не четат дневниците...)
Цигуларче, идеята за инсеминацията не звучи никак зле...
...Но си мислех, защо започвате изследванията с Клостил и яйчников резерв? Някоя от съфорумките имаше дори в подписа си изречение от рода на: "Не започвайте приемането на Клостил, преди да сте направили спермограма"... А и не е ли по-логично, лекарите най-напред да проверят "хардуера" (състояние на тръбите, на матката...), преди да прибягват до хормони?
Извини ме, ако въпросите ми са объркващи... Може би сте направили всички тези изследвания... В дневничето не си писала, дали имате ЦС, спермограма, фоликуметрия... Ако сега сте започнали да изследвате хормоните, защо се притесняват за яйчниковия резерв?... Може да не съм доразбрала нещо... ама аз да си питам...
Рина, стискаме палци за трансфера и до финала!
Крайно време е, някой тук да се похвали с най-хубавата новина...
Поздрави и слънчев ден!