0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #400 -: Септември 08, 2009, 23:03:12 pm »
 Много сладки  :nickitty: :kittenyarn: :a_cat_03: :a_cat_03: имаш , New Love   :D

Щастлив семеен живот на младоженците, а на теб - добри новини след лапарото!
« Отговор #401 -: Септември 12, 2009, 11:30:46 am »
New Love голяма майсторица си! Без помощници и толкова неща направи! Гледах и се радвах, браво!Представих си себе си без помощници  :D викай ме друг път  :wink: Пожелавам ти успешно лапаро, моето е на 14.10.
<a
*
« Отговор #402 -: Септември 12, 2009, 18:08:41 pm »
Здравейте! Направих 35 през август, с мъжа ми правим безуспешни опити за бебе от година и три месеца, и вече започнах изследвания в клиника по стерилитет. Идната седмица ще правим спермограма и цветна снимка - за всеки по нещо да няма обидени. :)
Иначе си имам възли на щитовидната жлеза и височко ТСХ 5.06 - от няколко дни пия л-тироксин 25 mcg.
Хем искам ако има проблем да науча възможно най-бързо какъв е и да се лекуваме (ако има начин), хем ми се ще проблем да няма и да забременея скоро... Голяма работа е надеждата, но без нея за къде...?
Пожелавам успешни процедури и много добри новини на всички!
« Последна редакция: Септември 12, 2009, 18:24:44 pm от cigularche »
« Отговор #403 -: Септември 13, 2009, 22:31:39 pm »
New Love  :) Много ми харесват питките ти.
Успешна лапароскопия, бързо възстановяване и после много много късмет, на теб и на всиички момичета
« Отговор #404 -: Септември 14, 2009, 21:22:41 pm »
:) ще викам , ама ме е срам....
скоро няма да се впусна в такива готварски подвизи ...честно казано съм се вцепила вътрешно от страх...
някой ми обърна внимание на цифрите в датата - 29.02.2009.....не , че съм суеверна ама тия двойки и деветки....имам лошо предчувствие....ама аз винаги съм черногледа вътрешно.....външно оптимист....напрегната съм и дрънкам глупости.
От рачешката ми природа пък ми се струва , че никой не ме разбира и не ми влиза в положението ....пък то не , че умирам , ама драматизирам....пуста зодия и все ме избива на рев. Не смея да се отпусна , че ако ревна няма да спра скоро....
От притеснение ли от що ли ,ама три месеца нямах цикъл пък днес като ме присви ...и нещо процапах пейзажа....остава сега да се олея и както ме държи по сума дни ...да не ми провали датата....Охххх, само на мен ще се случат такива каръшки ситуации
Пък да се оплача и от друга....като ми е тръгнала мисълта що ли да спирам....мъжо и той като се е разнежил...като върви и ми мърка колко съм му сладичка....ма то на мен ми се огорчивила душицата , той за любов ме кандардисва....олиииииии направооооо ще убия накой....мразя я тая мръсна киста....

Прощавайте милички нещо разпуснах...и отдъхнах...чудя се да публикувам ли...айде , ако четете начи съм....Да сте живи и здрави , че ме търпите и подкрепяте !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #405 -: Септември 14, 2009, 22:14:35 pm »
Здравейте момичета! В четвъртък ми е насрочена датата за операция за премахване на срастванията и кистата! Надявам се да е успешна и ноември месец да започна наново процедурата за инвитро. Миналия понеделник прекратихме процедурата, защото нямаше никаква реакция, а кистата започна да се пълни наново от стимулацията. Дано да ми е последната операция ще имам време от година и половина да  preggo защото после се възстановяват пак. Пожелайте ми успех!
Жена която мечтае
*
« Отговор #406 -: Септември 15, 2009, 10:51:15 am »
Здравейте момичета! В четвъртък ми е насрочена датата за операция за премахване на срастванията и кистата! Надявам се да е успешна и ноември месец да започна наново процедурата за инвитро. Миналия понеделник прекратихме процедурата, защото нямаше никаква реакция, а кистата започна да се пълни наново от стимулацията. Дано да ми е последната операция ще имам време от година и половина да  preggo защото после се възстановяват пак. Пожелайте ми успех!
Успех
« Отговор #407 -: Септември 15, 2009, 19:17:10 pm »
Фръци - лапаро ли ще правиш или стандартна коремна? Тц, тц , не избегна ножа значи....съжалявам , язък....
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #408 -: Септември 21, 2009, 00:18:51 am »
frucka  - пожелавам ти успех и ти стискам палци

А пък аз си чакам цикъкла сле лечение с Lucrin.... :)
« Отговор #409 -: Септември 23, 2009, 09:26:21 am »
Момичета операцията мина сега съм добре, а утре ми е 8 ден от нея и ще ходя да ми махат катетъра, защото са ми правили пластика на пикочния мехур. От всичките операции, които бяха пет на брой преди това се е работило все около него и той се е увеличил и изстънял. От което е имало риск да се спука. Като се видя със докторката ще решаваме, кога да правим инвитрото и по какъв начин.New Love дано и твоето лапаро мине добре стискам ти палци и те   :bighug: а на всички успех и сбъднати мечти osi_9
Жена която мечтае
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #410 -: Септември 23, 2009, 10:06:59 am »
Момичета операцията мина сега съм добре, а утре ми е 8 ден от нея и ще ходя да ми махат катетъра, защото са ми правили пластика на пикочния мехур. От всичките операции, които бяха пет на брой преди това се е работило все около него и той се е увеличил и изстънял. От което е имало риск да се спука. Като се видя със докторката ще решаваме, кога да правим инвитрото и по какъв начин.New Love дано и твоето лапаро мине добре стискам ти палци и те   :bighug: а на всички успех и сбъднати мечти osi_9
                                                                            Силно е моето момиче нали? Затова вярвам че ще успееш,обичам те много, и винаги ще ти вдъхвам вяра.Много се гордея със теб! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Момичета,днес ми е 7 ден след трансфера и се чуствам добре.Вярвам че ще успея! вярвайте и вие.     
« Последна редакция: Септември 23, 2009, 10:09:13 am от Velka »
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #411 -: Септември 23, 2009, 16:29:47 pm »
Велка, стискам палци и на краката! Вярвам силно, че вече носиш нов живот в себе си. Дано скоро ни зарадваш с добрата новина!
frucka, леко и бързо възстановяване.
New Love, кога чакаш твоето лапаро?
Анмарче, пожелавам гладко начало на инвитрото и скоро желания резултат.

Аз съм още в началото на моите изследвания. Вчера ме върнаха от посткоитален, щото нямало слуз, и ме викат утре пак. Няма, ама другия път. От три дни слуз има да раздавам. Гложди ме, че ме разкарват само за да товарят застраховката, а аз в това време ще изпусна яйцето (все още се надяваме да стане от само себе си...)
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
« Отговор #412 -: Септември 23, 2009, 20:00:27 pm »
cigularche и аз като теб съм още в началото на борбата. Правим изследвания и в началото на следващия цикъл сме планували ЦС. Дай боже всичко да е наред. Много съм притеснена. Имам някакви болки, а и днес по време на прегледа, докато доки взимаше секрет прокървих и ме накара утре пак да отида.
Момичета пожелавам на всички ни успешни процедури и скоро да се похвалим с най-хубавата вест! :goodluck:
« Отговор #413 -: Септември 27, 2009, 09:37:42 am »
Фръци - радвам се , че всичко е минало и е ОК !
Аз в момента глася багажа и в 14.27 хващам влака за Плевен.
Квото има да става , ще става...Дано е кратка тази спирка и по-скоро да стигна до ин-витрото!!!

Велка - стискам палци и се надявам да прекрасни новини ! Гушкам те !

Чао, момичета ! Офффф...шубето е голяма работа :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #414 -: Септември 27, 2009, 10:03:48 am »
New Love, ще стискам палци и ще се моля за теб.Успех,мила от сърце ти го желая.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #415 -: Септември 27, 2009, 10:23:49 am »
New Love, късмет и ще се моля Господ да помогне!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #416 -: Октомври 04, 2009, 09:12:55 am »
Момичета здравейте !
Всичко мина повече от добре!
Лекарите, акушерките и сестрите в онкогинекологията и реанимацията в Плевен са страхотни и направо извънземни!
Проф. Горчев и доц. Томов нямат равни по грижа към пациента и внимание!
Страшно съм благодарна на всички!
Нямам още епикриза , но доцента ми каза , че е спасил левия яйчник, но е махнал двете тръби , защото са били зверски запушени и едната обхваната от кистата и само ще сбъркат ин-витрото. В предварителния ни разговор му бях дала разрешение и затова така е действал. Имам си 2 яйчника , добра матка ....щастлива съм , само по - бързичко да излезе разрешението от фонда и да се пробваме!
Сега съм 1 масец болнични, лежа , едвам седя - придърпваме , в края на тази седмица ще махам конците от 3-те дупчици на шкембето :)
Мисля , че добре се редят нещата! И с щитовидната съм ок....търпение ми трябва!
Чао за сега и лек ден на работещите!  :D :bighug:
« Последна редакция: Октомври 04, 2009, 09:16:41 am от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #417 -: Октомври 04, 2009, 10:47:21 am »
Много хубави новини New Love . Така се радвам за теб. Сега си почивай и се настройвай за хубави неща , защото те предстоят..........
« Отговор #418 -: Октомври 04, 2009, 15:14:28 pm »
New love много се радвам за теб мила. Търпение и спокойствие сега - отдай се на хубави филмчета и книжки.
« Отговор #419 -: Октомври 05, 2009, 15:08:43 pm »
New Love много се радвам, че е минало добре и дано да те одобрят скоро от фонда. Аз сигурно инвитрото, ще го започвам на края на месеца докторката каза, че яйчника е добре сега ще пия Регулон и като ми дойде следващия път предполагам ще стартираме процедурата. Вече нямам търпение това си е още един месец, но се надявам резултата от чакането да завърши със щастлив край.
Жена която мечтае