0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Едно голямо благодаря New Love!. Ще се опитам да се свържа с докторката и да си запазя час в Плевен, защото събота и неделя са най-удобни за мен!. Определено с кола пътуваме, защото ми излиза доста по-евтино от автобусите! А и времето си е доста ценно за мен!. Благодаря за предложението, когато дойде време да отидем до Плевен, ще ти пиша! Ако имате път към Несебър, на село посрещаме гости! Все пак сме на 15мин с колата от морето.
Здравейте момичета днес ходих при док да ме види и да започнем процедурата за инвитро но уви кистата пак се появила, преди два месеца, я пунктираха и миналия месец док ми каза, че я няма но сега пак гадната пущина. Започнах да пия антибиотик, а Регулона след няколко дена. Док каза,че ако не изчезне пак ще трябва да се пунктира. А си мислех, че е свършило надеждииии надеждиии :balk_145: Дано вие да се похвалите с нещо много хубаво!Успех
Жена която мечтае
frucka - душе , нека и други да се произнесат , но моето мнение, е че тук има нещо подозрително .... Как толкова бързо се изхрани пак киста... И хич не се захващай с тоя Регулон ...знаеш , че аз 5 месеца го пих и никакъв резултат.
Направо се ориентирвай с мен към Плевен и давай да решаваме въпроса кардинално с лапаро . Доц. Томов , поне да те прегледа , вземи мнението на специалист .
Половин година загубих зарад тая моята и май, май и целия ляв яйчник ...ще видим , но ме предупреди да го преглътна, пък ако може ще ми запази колкото може яйчникова тъкан.

Ако решиш нещо в тази посока ще ти обясня и ще ти дам телефони .
Няма да я сколасаш с тия в Пловдив , само ти вземат парите ....не искам никой да обидя , това си е мое мнение.
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #383 -: Август 18, 2009, 17:18:55 pm »
Здравейте мили дами,
Искам да Ви споделя нещо/във връзка с поста на New Love/,надявам се да съм полезна!
Аз също имах киста и след лутане и лекуване, нещата се усложниха и стигнах до Плевен, където доц.Томов ме оперира.Безкрайно съм доволна и страшно много съжелявам че си загубих времето и здравето при други доктори.Вече години ходя само при него. Споделям това на вас като си позволявам да Ви съветвам - ако се имате съмнения че нещата нещо не са наред,не чакайте!!!Изборът на доктор си е абсолютно личен, но от моя горчив опит разбрах, че колкото по навреме толкова по добре. Ако аз бях отишла по-рано и не бях се доверила на лекуващия си тогава лекар - нещата щяха да са по друг начин. Сега все още успявам да си вдъхвам кураж но вече не е същото!
« Отговор #384 -: Август 19, 2009, 15:29:00 pm »
chiki  -  ох , че успокоителни думи , имам нужда , че цяло лято чакам за дата и много се изнервих , вече ...ма то от страх и скука....
Може ли да ми разкажеш как протече опреацията ти , къде я направи ...всичко , което ме очаква ме интересува , дори това какво да нося и от какво реално ще имам нужда , че да не взимам нещо дето така ще си га мъкна само....Когато можеш и имаш време, ако не те притеснявам .
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #385 -: Август 20, 2009, 19:35:16 pm »
New Loveднес ми пунктираха кистата и ще пия антибиотик, а живот и здраве на 1 септември ще стартираме с инвитрото. Пожелавам ти в най-скоро време и ти да си разрешиш твоя проблем.Успех!
Жена която мечтае
« Отговор #386 -: Август 28, 2009, 12:37:52 pm »
Здравейте, момичета!
Ние правихме една неуспешна инсеминация през юни. Сега пия фемостон. Док ми изписа femara от 3-ти до 7-ми ден на следващия цикъл (септември) и след това - на преглед. Някоя от вас пила ли е femara и знае ли защо се предписва такова лечение?
« Отговор #387 -: Август 29, 2009, 16:22:54 pm »
Здравейте и от мен,
включвам се тук защото вече прехвърлих 36.
От 26 годишна съм по специалисти, изследвани сме за какво ли не.
След поредното 4 ИКСИ, /след 3 неуспешни инсеминации/ които при мен винаги завършват с аборт до 45-я ден, с установена причина - балансирана транслокация /правихме предимплантационна диагностика/, съчетана с мъжки фактор, май нервите  ми не издръжат вече.
Незнам накъде да вървя  - да спра ли или да продължа с АРТ.
В регистъра сме на кандидат осиновители - но само ромчета ми предложиха за двете години, които изтичат този месец и се чудя има ли смисъл да подновявам регистрацията ни.
Като че ли не вдъхвам кураж, а по-скоро отчаяние........
Трябва да ни се случи и нещо хубаво, а каквото ще да е то...
Винаги има защо...
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #388 -: Август 29, 2009, 17:53:59 pm »
Здравей mima_boteva Съжалявам за неуспехите ти,но живота е такъв доста сложен за някои от нас.Пожелавам ти бързо да стъпиш отново на крака и да не се отчайваш,аз оше вярвам в чудеса!И за да ти вдъхна малко кураж-на теб поне са ти предложили дете,което значи че те мислят ,а аз не съм получила никакво обаждане, даже и след подновяването на документите. :bighug:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #389 -: Септември 04, 2009, 07:26:24 am »
Добро утро, момичета.Не съм ви забравила.Започнах процедурата по инвитро и не мога да не се отчета пред вас.Нали трябва да си вдъхваме кураж(ще ми е нужен в този момент и от вас)За да се сбъднат, мечтите ни, ще ни трябва, Вяра. Аз вярвам ,вярвайте и вие,ще Успеем!Прегръщам ви силно.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #390 -: Септември 04, 2009, 09:16:56 am »
Velka успешна процедура ти пожелавам! Убедена съм , че на финала резулатата ще е положителен , защото ние ще ти вдъхваме кураж и много силно ще ти стискаме палци. От мен  osi_9
« Отговор #391 -: Септември 04, 2009, 17:15:09 pm »
Здравейте кандидат и бъдещи мами! И аз като Velka започнах процедурата за инвитро! От днес даже ходим заедно на стимулация и така се подкрепяме взаимно. Дай Боже заедно да сме с положителен резултат в този опит, а след това и с бутането на количките!
Жена която мечтае
« Отговор #392 -: Септември 04, 2009, 17:39:23 pm »
Успех,момичета!
В края на месеца и аз ще съм в отбора.Макар,че ще ми е за трети път /имам две неуспешни процедури за съжаление/ страшно много се вълнувам.Затова нека се подкепяме взаимно.Стискам палци опитите да са успешни и да повлечете краче!!!
Обичам ви!!!Целувки!!!
« Отговор #393 -: Септември 04, 2009, 19:45:00 pm »
Успех,мили момичета,от сърце ви пожелавам тези процедури да ви доведат до щастливия финал!Пък и слагате началото на есенния старт в нашия отбор-трябва да е положителен! :wink:Frucka,Velka,стискам ви палци и да се разписвате как вървят нещата(и в другата тема ще ви следя).На всички останали от порасналите момичета пожелавам да се случи до края на тази година най-после чудото.Аз ще поизчакам и този месец да получа одобрението от Фонда,и се надявам октомври да стартирам.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
« Отговор #394 -: Септември 04, 2009, 20:12:19 pm »
аз чакам средата на септември да ми дойде МЦ и започвам също ИКСИ! Така че успех на започналите момичета и къмет. Есента е най-хубавият сезон и най плодородният! Нека такъв бъде и за нас!
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #395 -: Септември 04, 2009, 20:31:51 pm »
Благодаря, за милите пожелания!Много ме развълнувахте :bighug:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #396 -: Септември 05, 2009, 14:35:08 pm »
Привет момичета! Днес ми е третия ден от стимулацията. Док ме видя на видеозон (защото съм по специален случай)и каза, че има наченки и било добре. Общи линии този път мисля, че ще стане със стимулацията и ще има поне две добри яйцеклетки, а не една нормална, която и тя не беше в ред при първото инвитро. Важното е да вярваме в успеха си. Благодаря за подкрепата ви и ви :bighug:
Жена която мечтае
*
« Отговор #397 -: Септември 07, 2009, 14:06:41 pm »

Есента е най-хубавият сезон и най плодородният! Нека такъв бъде и за нас!
Дано наистина е така. Желая успех на всички, които са в процедура. Аз ще стартирам през октомври и се надявам на късмет този път.
« Отговор #398 -: Септември 08, 2009, 21:57:20 pm »
Момичета преместих си лапарото в онкологията в Плевен , за 29.09 пак при доц. Томов. Дано е за минимум пари ...незнам още...
Ожених си момичето - ето малко снимки от сватбата с най-красивата булка :)
http://4a4evi.snimka.bg/relationship/cveti-i-nasko-svatba.419678

Това им сготвих
3 сватбени пити и 5 вида сладки...исках и още , но каталясах без помощници
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.14716592

момичето ми е като дъщеря - помагаме си след смъртта на майка и - да са ми живи и здрави!
« Последна редакция: Септември 08, 2009, 21:59:19 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #399 -: Септември 08, 2009, 22:20:29 pm »
Булката е приказна! Да са живи и здрави и само радости да има в живота им.
А и ти си се представила на ниво с погачите!
Успех на лапарото!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."