Тъй, тъй...дано , дай Боже!
Днес мина прегледа ми при доц. Томов , присъдата ми е по-леката възможна - лапароскопия....Ох , момичета , кака ви отърва кожата , няма да е коремна....много съм щастлива!
За жалост май, май ще се простя с левия си яйчник , защото кистуша го е изяла хептен....Но , да се молим всичко да е ОК с десния и да стане ин-витрото най накрая...Планирахме датата за лапарото - 8-ми септември, няма възможност на по-ранна дата, за жалост , но това ми дава време да по-стопя още малко шкембата.
В тази връзка искам да изразя за втори път разочарованието си от д-р Емин , че беше така категоричен , че не съм за лапаро , защото ми била голяма тлъстината на корема и нямало да ме достигнат кюретите - цял месец живях със свито сърце.... Сега като мина прегледа при доц. Томов и като видях как внимателно човека ми опипа , разтръска , прищипа шкембето и се произнесе , а Емин дори не ме докосна ......и дава категорично мнение-присъда....тц , тц ...ще се разделяме с него , но да мине лапарото....ще вземам окончателно решение.
Някой , но не помня кой , ми беше писал , че се прави лапаро с направление в "Св.Марина", клиниката на проф. Горчев в Плевен...
не е така , казаха ми , че там с направления не работят, изцяло платено е и ще ми струва 1100лв +60 за спане 1 вечер....Притеснено ще ми дойде , но незнам какво да правя , не ми се разправят нови уговорки с доцента , направо ме е срам да кажа "ама аз нямам толкова пари "....ще търся назаем , пък дано да е за хубаво.
Това е засега , благодаря за пореден път на всички момичета , които ми пишат и приемат присърце проблемите ми - обичам ви всички , макар да не се познаваме на живо и желая на търсещите да намерят ....щастието си !!!