0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте момичета!
Виждам, че от една седмица не сте писали. Който е на почивка, дано да има слънчеви дни! Ако има забременели - дай Боже - да се похвалят, за да ни обнадеждят.
За протокола - аз и приятелят ми сме на 39г., опитваме от 3 години, от една година сме в клиниката на Владимиров и утре ми предстои 6-та инсеминация. След нея трябва да мислим за Ин витро.
Вчера срещнах една позната в клиниката. На 37г. е и е забременяла от ИКСИ, след 4 неуспешни инсета и една матурация. Много ме зарадва и обнадежди, засега се чувства отлично и лекарите са оптимисти, че всичко ще е наред. Дано! И дано на всяка от нас се случи дългоочакваното чудо! От нас се иска да сме на линия и да не се предаваме.
Meme,пожелавам ти скоро да видите двете чертички!Няма да се предаваме разбира се,нали затова сме тук, за да си вдъхваме надежда и кураж. :)
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
За протокола - аз и приятелят ми сме на 39г., опитваме от 3 години, от една година сме в клиниката на Владимиров и утре ми предстои 6-та инсеминация.
късмет утре  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: и само положителни мисли. Успех ти желая и дано този път да видиш така желаните  :bfp:,а и да провлачиш крак...
*
Меме, УСПЕХ!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Благодаря ви, момичета!
Инсето мина. Това ми е първото на неспукани фоликули. От снощи ме боли коремът, надявам се да се пукнат до довечера. В петък ще ме видят контролно и ако трябва ще направят реинсе.
Силно се надявам да имаме скоро нови мами в тази тема!
preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo
*

Чоки

• 713
Благодаря ви, момичета!
Инсето мина. Това ми е първото на неспукани фоликули. От снощи ме боли коремът, надявам се да се пукнат до довечера. В петък ще ме видят контролно и ако трябва ще направят реинсе.
Силно се надявам да имаме скоро нови мами в тази тема!
preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo preggo
Дано миличка  :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17
Тъй, тъй...дано , дай Боже!
Днес мина прегледа ми при доц. Томов , присъдата ми е по-леката възможна - лапароскопия....Ох , момичета , кака ви отърва кожата , няма да е коремна....много съм щастлива!
За жалост май, май ще се простя с левия си яйчник , защото кистуша го е изяла хептен....Но , да се молим всичко да е ОК с десния и да стане ин-витрото най накрая...Планирахме датата за лапарото - 8-ми септември, няма възможност на по-ранна дата, за жалост , но това ми дава време да по-стопя още малко шкембата.
В тази връзка искам да изразя за втори път разочарованието си от д-р Емин , че беше така категоричен , че не съм за лапаро , защото ми била голяма тлъстината на корема и нямало да ме достигнат кюретите - цял месец живях със свито сърце.... Сега като мина прегледа при доц. Томов и като видях как внимателно човека ми опипа , разтръска , прищипа шкембето и се произнесе , а Емин дори не ме докосна ......и дава категорично мнение-присъда....тц , тц ...ще се разделяме с него , но да мине лапарото....ще вземам окончателно решение.

Някой , но не помня кой , ми беше писал , че се прави лапаро с направление в "Св.Марина", клиниката на проф. Горчев в Плевен...не е така , казаха ми , че там с направления не работят, изцяло платено е и ще ми струва 1100лв +60 за спане 1 вечер....Притеснено ще ми дойде , но незнам какво да правя , не ми се разправят нови уговорки с доцента , направо ме е срам да кажа "ама аз нямам толкова пари "....ще търся назаем , пък дано да е за хубаво.
Това е засега , благодаря за пореден път на всички момичета , които ми пишат и приемат присърце проблемите ми - обичам ви всички , макар да не се познаваме на живо и желая на търсещите да намерят ....щастието си !!!   :biglove:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

Чоки

• 713
Пожелавам ти късмет мила New Love. Този път наистина да станеш мама. preggo
Стискал зъби!За добро е.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Днес мина прегледа ми при доц. Томов , присъдата ми е по-леката възможна - лапароскопия....Ох , момичета , кака ви отърва кожата , няма да е коремна....много съм щастлива!Nov Love                                                                            :blowingdust2:Много ме зарадва, да знаеш. Пращам ти всичката си полужителна енергия, за септември.УСПЕХ!!!!
« Последна редакция: Юни 27, 2009, 01:32:08 am от Velka »
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Здравейте,момичета.Много съм щаслива,този четвъртък ще си взема заповедта.Одобрена съм  :balk_46: :wave: Пожелавам на всички, който са кандедатствали да им се обадят по-скоро. :P
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!

Охх...леле...малееееее...Браво Велче , браво , много се радвам, много.... :dance2:  :flower:
АЙде , дано е на хаирлия , дай боже !!!  :babyflips:
И да не ни забравяш , да пишеш от време на време !!!

Само информативно да те питам , кога си подаде документите , кой номер беше и колко време чака за заветния документ - просто да имам някаква представа.
Аз кога ще направя лапарото , кога ще подам , каго ще взема...направо нямам надежда , че до мен ще стигнат някакви стотинки....но надежда , друго не ми остава, дай Боже всекиму !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
Velka,  :goodluck:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Благодаря, ви момичета!Документите подадох на 14.04.преди лапарото,док реши да не, чакаме резултата от лапарото, защото сме с мъжки фактор.Каза че една диагноза е достатъчна за удобрение.номер 692 съм, сега нещата вървят по бързо.Пожелавам,  ви успех от сърце и скоро да гушкаме нашите бебчета. :babyflips
« Последна редакция: Юли 09, 2009, 22:53:27 pm от Velka »
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!

*
Успех, Велка!  :balk_602:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Отново ви благодаря!Най на края си взех заповедта.Нали съм си карък, се наложи два пъти да си взимам заповедта. :balk_132:Директора ми казва,провери дали правилно са написани егн и на двамата,и аз стриктно проверявам.Всичко беше наред.Връчи ми я и аз развълнувана излизам от кабинета.Не бях сама с мен беше и "Фруцка" тя също е одобрена,влиза тя и аз започвам да чета заповедта, името на партньора ми  беше объркано,направо ми се подкосиха краката.Наложи се, да ми я пишат отново.После влезнах и пак на ново ми я връчи.Днес изживях два пъти връчването на заповедта,дано да е на късмет най- после!Пожелавам ви го и на вас! :balk_602:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!

*
Днес изживях два пъти връчването на заповедта,дано да е на късмет най- после!
За близнаци  :wink:
Успешни процедури на всички!
Здравейте момичета! Днес си взех заповедта бяхме заедно с "Velka".На края на месеца най вероятно, ще започвам инвитрото. Нека в близкото бъдеще да си пишем в другите теми( да сме успяли вече  preggo). А в новата година нови бебета да има :balk_127:
Жена която мечтае
Здравейте! Сега вече имам какво да напиша. Днес си направих цветна снимка и излезе голям хидросалпингс на дясната тръба,много се надявам че всичките ин-витра не станаха точно поради тази причина. Отидох при Персенска да си запиша час за снимка,а тя миказа веднага да влизам в кабинета  :) и готово. Лапаро ще е на 14.10. Сега поне си имам причина(след "неизяснен срерилитет") поне малко се изясни :wink:
Пожелавам на всички момичета успех!
И си правете цветни снимки преди да си направите по 5-6 ин-витра(като мене)
<a
*
И си правете цветни снимки преди да си направите по 5-6 ин-витра(като мене)
Това изречение ми избоде очите.
Извинявай, но наистина не мога да го повярвам това! Никакво изследване за проходимост на тръбите ли не си правила преди ин витрото?

И още нещо. Не съвет, а лично мнение : аз не бих правила ин витро, без да съм наясно със състоянието на тръбите си. Хидросалпиксът отмива ембрионите, според повечето лекари  течността му е токсична за тях. Понеже не се установява 100% на цветна снимка или хидротубация, е добре да се направи лапароскопия. Да, операция е и струва пари, но   сметнете колко и какво струват няколко неуспешни ин витро процедури.

Желая ви успех, момичета!  :flower:
« Последна редакция: Юли 13, 2009, 16:04:51 pm от Елфи »