Дълго време не писах, защото ми се повреди компютъра, пък после и други неща и т.н
И така направих си контролно TSH и въпреки, че пия L-Thyroxin то въобще не е мръднало.Стои си на 2,5. Обадих се на гинеколога,защото искам да правя Икси с донорска яйцеклетка и той ми каза, че и така става, нищо че е на горна граница.
Мен обаче ме притеснява, но не можах да реагирам по телефона и да му го кажа.
Търсих по телефона и ендокриноложката, но тя не вдигше и на своя глава си увеличих дозата от 50 на 75 мг. Имам и Хашимото на всичко отгоре.
Като чета във форума,всички казват, че трябва да падне под 2, включително и ендокриноложката ми го беше казала първоначално.
Сега пия 2-ра опаковка Регулон и доктора ми каза като ми останат 10 хапчета да му се обадя по телефона.
Знае ли някоя от вас ,защо трябва да му се обаждам като ми останат 10 хапчета.
Или си мисля да си изпия докрай и тази опаковка и да започна 3-та и тогава да си направя пак изследване на TSH и вече от нея като ми останат 10 хапчета чак тогава да му се обадя.
То и мъжът ми тъкмо в края на месеца ще трябва да си направи нова спермограма и да се види дали има промяна в положителна насока, защото той е с азоотератозоспермия-абе и той не е цъфнал та завързал.
Мразя да се обаждам по телефона на доктора,защото се гипсирвам, затова дайте съвет как да постъпя. Както се казва-телефон работа не върши.
А и не ми се иска парите да отидат ей така на вятъра и опита да е неуспешен,защото това са всичките ни спестявания. Преди време ни разбиха апартамента и ни задигнаха приготвената сума за процедура- да не ви описвам как се чувствах тогава-ужас.
На мен никога не ми е вървяло особено в живота и затова вече съм суеверна.