0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Къртиче пожелавам ти от сърце успех! Пиши как се развиват нещата при теб.
Къртиче здравей и от мен - пържим се на един огън с теб....само искам да те поправя , че за преглед , когато пиеш Регулон не се ходи в 7-те дни почивка - тогава ти идва цикъла , ходи се когато ти останат 2-3-4 таблетки - в този времеви отрязък от 2-3 дни си предвиждаш и записваш час . Понякога , както при мен сега , месец напред си изчислих датите и нямаше часове - като наближи датата се обадих на Емин и се уговорихме двамата и той инзвънредно ме прие .
Малко ти е объркан първия разказ , но те разбирам напълно за нервите , за безизходицата и всичко , всичко...и аз така се чувствам и на работата....оф...дали ще видим светлинка, аз скоро ще направя 40 и доктора само ми цъка....А ти как си с килограмите - при мен от Хашито , са мноооого и там цъка док и лапаро неможело да направим , щото от сланината нямало да ме достигнат инструментите , така ми каза , а той прави лапаро и съм сигурна , че няма да ме лъже ....ще ходя при Горчев , дано има някакъв изход ...
« Последна редакция: Май 08, 2009, 00:06:35 am от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Благодаря New Love за отговора!
И аз качих малко килца, но навреме ми отриха Хашимотото и сега се надявам да не качвам килца.
Иначе преди бях 45кг, сега съм 55кг, при ръст 158 см.-абе горе долу добре според нормите, но аз не се чувствам комфортно.
Сега като пия Регулона, май съм качила още 1 килце и се чувствам подута и корема ми е изфръкнал.
 :D
Като пия Метформина, установих, че не ми се яде толкова-особено сладко.
А преди наблягах доста на сладкишите.
А ти към донорска програма ли си се ориентирала?
Охооо ти си направо франска мадама :)  браво !
Внимавай с хапването, Регулона е кошмарен, такъв апетит отваря , не е истина, Емин не те ли предупреди - на мен ми каза да съм особено внимателна ....ама в живота не е лесно ... Метформина убива апетита, така е, ако не е той да съм изяла света досега :)
Пази си килограмите, повече не ти трябват, особено щом не се чувстваш ОК.
Хашито е много коварно също, потърси инфо в нета - има много,за да си отговориш на въпроса , защо никога не е настъпило забременяване и стойностите , които си дала са кошмарно високи - вземай си лекарствата, имай доверие на д-рТодорова,много е добра и се ще се молим,да нямаш нужда от донорска програма . Аз мисля да не бързаш, имаш време, пробвай себе си и тогава донорството - пиши тук редовно , не ни оставяй , нека се подкрепяме , пък и щом ходим в една клиника , защо да не се и запознаем :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
Вече знам датата на ендометриална биопсия,на 11.05.Дано вече да се разбере какво ми има,или всичко ми е в главата  :D
<a
*
Вече знам датата на ендометриална биопсия,на 11.05.Дано вече да се разбере какво ми има,или всичко ми е в главата  :D
Всичко ще е наред! Стскам вноогооо силнооо палцииииииии! Само не се притеснявай!  :goodluck:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Всичко ще е наред! Стскам вноогооо силнооо палцииииииии! Само не се притеснявай!  :goodluck:
:bighug: :bighug: :bighug:
<a
*
Роси, успех мила - нали знаеш колко силно ти стискам палци!!!!
*

Владушка, и мен ме чака същото след около две седмици, обаче аз понеже много се отегчих напоследък от всякви процедури, не попитах нищичко док - ще ми кажеш ли нещо повече, ако знаеш - какво се очаква да се открие при биопсията, кога евентуално след това ще може да се прави нов опит... Благодаря!
Привет момичета!
Няма да се разделим мирно и тихо с кистата...уфффф
Всички мъки да се сложи край с противозачатъчни се провалиха...
Записах си час в онкологичната клиника в Пливин при доц. Томов за 24.06. - ще видим какво ще ми предложи , но д-р Емин каза да се подготвям за коремна опирация , всичко по-леко не било за моите сланини....ще видим...всяко зло за добро , няма да умиргам зорлем ....

А вие къде сте , що сте , какво ново ....
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
Ще я пребориш пустата киста! Стискам ти палци!  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
Мили момичета,
днес има страхотно интервю с актрисата Параскева Джукелова във вестник "ТРУД"-тя е от нашата групичка като възраст и сега е бременна от 3-то ИКСИ и го е написала.Статията се казва"Моя шанс беше Ин витро".Прочетете я-страхотна е и вдъхва много надежда-тя не имала 10 години деца.
Приятно четене!
*
Супер си Елфи!!!
*
Актрисата Параскева Джукелова: Моят шанс бе ин витро

Ерфи, освен че мъмриш  :lol: страхотно се грижиш за нас! Благодаря ти! Извинявам се за днес, че спамих темичката, но ми се стори че в нея се пита всичко от всеки.  :sorry: Ще внимавам повече! още веднъж  :youwoman: ,а и на другите модераторки също
« Последна редакция: Май 31, 2009, 01:29:26 am от anmar »
Стискам ви палци на всички тук.Дано имаме много много късмет. И аз съм във вашата група на по големите момичета...
Привет момичета!
Няма да се разделим мирно и тихо с кистата...уфффф
Всички мъки да се сложи край с противозачатъчни се провалиха...
Записах си час в онкологичната клиника в Пливин при доц. Томов за 24.06. - ще видим какво ще ми предложи , но д-р Емин каза да се подготвям за коремна опирация , всичко по-леко не било за моите сланини....ще видим...всяко зло за добро , няма да умиргам зорлем ....

А вие къде сте , що сте , какво ново ....
New Love, 
Горещо ти препоръчвам  /от личен опит/ да се консултираш с http://www.koog-vma.com/dostap-konsultacii.htm
Преди време имах подобен проблем.
Пожелания за успех.

Четох и за:http://www.svmarina.com/indexbg.htm /те са в Плевен/
Прецени дали да не се консултираш и с тях. Имат прекрасни отзиви.

« Последна редакция: Май 31, 2009, 10:15:30 am от gaha151551 »
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*

raya07

Открих най- после мястото , където мога спокойно да споделя своите надежди и тревоги. Привет от още една минала  35год. кандидат- мама. Благодаря , че има подобни форуми и възможности да се подкрепяме и съветваме. Ето моята история.От 4  месеца правим опит за  бебе- засега без резултат. Както споменах вече - аз наближава 39, мъжът ми е на 52. Имам син , когото родих на 21. Кажете ми , възрастта моята или на бащата е определяща шансовете за успех???
Здравей raya07,добре дошла при нас и дано не се задържиш дълго.Колкото до въпроса ти за шансовете за успех с възрастта намаляват наистина ,но е най-добре да си направите изследвания и при двамата в клиника по стерилитет,за да се тръгне от някъде.Успех дано всичко е наред.