Благодаря за отговорите, тук и на лични. Безкрайно сте ми полезни - правя си изводите и разширявам хоризонта...дано всичко това ми помогне да си достигна целта, дай Боже всеки му !
gallardo - благодаря ти за всичко , което казваш , така е, пия си хормона и метформина от 10 март, дано да ми подействат .
За д-р Емилова , какво да ти кажа , бях при нея преди няколко години. Меко казано не ми е добро мнението . Чаках няколко месеца за час , когато отидох тя беше там ,видях я , но ме препратиха при някаква млада докторка , която нито имаше понятие от безплодието ми , нито от това към което се стремя , нито към лекарствата които пиех тогава ... След като попитах защо не съм приета от Емилова , в края на краищата толкова съм чакала да се видя с нея , отговара беше , че защото нямало да остана в клиниката. Така беше , още като записвах час ме помолиха да уточня - ще се лекувам ли в хотела или в домашна обстановка - нямала съм никога пари за да остана на това място , много ми е скъпо. В крайна сметка си тръгнах с една рецепта-напътствие за чай от съответни билки, колко плодове, колко дни глад , колко и как захранване и тн . Започнах вкъщи и около10-тия ден , когато ми свърши ваканцията и тръгнах на работа щях да умра, толкова зле не съм се чувствала никога - рязко спадане на кръвното, сближаване на границите ...състояние , което не можех да си позволя. Захраних се и за кратко време килата, с които се разделих станаха двойни. Приятеля , който ме мотивира да отида и който се промени драстично след няколко престоя при Емилова , след като не можа да си позволи финансово редовни посещения и той се върна за около 2г в изходното положение. Моето мнение , без да го налагам на никого, е че това не е моя начин за редуциране на килограмите. Пробвах и не останах с добри впечатления , втори опит категорично няма да има. Иначе се радвам за теб и майка ти, явно на вас се е отразило много добре и това е хубаво - ходете по-често щом имате възможност, нека се затвърждават резултатите. Аз ще търся други опции , жалкото при мен е че на село останахме много малко млади хора , народа се разбяга накъде ли не и нямам съмишленици , а сама дори и на проста разходчица не ми се излиза ....вися пред компа , обездвижвам се още повече и ....лошотия отвсякъде...И с добрите емоции хич не се справям напоследък ... направо незнам , трудно си е хем да трябва , хем да нямаш финанси , хем и приятелите да не са наблизо...но ще му търся колая , дет си вика , нямам друга опция пък и време не остана , 40-сетте ми чукат на вратата...
Извинете, ако съм досадила! Лека вечер на всички !