0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мила Ised,така е ,трудно се приема и много трудно се преживява.И на мен все така ту на коледа ту на рожден ден :( Но ще има и на нашата улица празник,много ми е тъжно че темичката ни е тъжна. Прегръщам те и дай Ви Бог.
<a
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
Ей девойки забравих да ви пожелая весели празници защото офейквам.Да си начукате яйцата и да помолите Бог- вие си знаете за какво.А аз ви обещавам да го помоля за всички ни и от трите места където ще бъда-довечера в Созопол,утре в Айтос и после при свеки в Бургас.И умната не сте малки :lol:
*
Ised много съжалявам за случилото се и знам,че каквото и да кажа няма да намали болката и разочарованието.Но знам също , че всички ние сме силни жени и докато имаме вяра и надежда ще се борим и ще успеем......... ще видиш!Една топла прегръдка от мен и.........http://www.bluemountain.com/display.pd?path=35164&prodnum=3136966
*
Мила ised :bighug:
*
Благодаря ви момичета!Какво щях да правя без вас........?
Хубави и светли празници,прегръщав ви и ви целувам!!!!
           Здравейте момичета,
     преди 10дена и аз се присъединих при вас в -клуба на 35.
     Преживях една тъжна Коледа,след неуспешно икси и преди това ,3 инсета.
     От вчера започнах втора процедура и с надежда за един по светъл празник.
      :balk_45:Весел празник на всички Ви и много :bfp:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
           Здравейте момичета,
     преди 10дена и аз се присъединих при вас в -клуба на 35.
     Преживях една тъжна Коледа,след неуспешно икси и преди това ,3 инсета.
     От вчера започнах втора процедура и с надежда за един по светъл празник.
      :balk_45:Весел празник на всички Ви и много :bfp:
Дано,дано,дано тази процедура ти е последна и ни зарадваш с две чертички скоро!
мила ised  :bighug: 
*
ised, много съжалявам. Знам колко боли!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Христос воскресе!  :balk_40:
Нека светлината на Неговото воскресение озари живота ни! Много здраве и благополучие на всички искащи и чакащи мами!
Свежа салата, люта ракия, вкусен козунак и голямо чукане с яйцата!  :balk_45:
*
Днес е Великден, Христос возкресе
и на земята радост донесе!
Слънцето грее, бият камбани,
в топла молитва всички са сбрани,
а вкъщи чака софра готова
с бели краваи, с покривка нова.

Мила ised, съжалявам много! Прегръщам те силно!  :hug2:
   an_manisto, успех!    osi_9

Христос Воскресе, момичета! Дано Бог се смили над нас и ни дари с най-скъпото нещо! Весел Празник!

Христос воскресе мили момичета !
Да се заредим с вяра и оптимизъм ,защото това ще е нашата година и ние също  ще успеем -просто е въпрос на време ! Един весел и слънчев празник желая на всички ви
Успешен старт an_manisto  :) и скоро да ни се похвалиш с две чертички
Очакваме те бебче
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Утре съм на пункция.Ще нося мойто яйчице в клиниката да ми го върнат ембрионче
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!Утре съм на пункция.Ще нося мойто яйчице в клиниката да ми го върнат ембрионче
късмет и успешен финал.
нека светлите великденски празници ни донесат доброта и късмет.
вярвайте в успеха момичета. :)
никога не отстъпвай на принципите си!
an_manistoуспешен финал ти пожелавам и после положителен резултат!Започваш в много хубави дни,които са много силни и дай,Боже, успешни.Пожелавам на всички пораснали момичета в най-скоро време да сбъднем мечтите си!Христос возкресе за всички ни!Между впрочем,аз вече съм в очакване,на 18.04 ми беше трансфера,сега си почивам ище ви пиша като си направя теста след 15 дни.Много целувки и позитиви от мен!!!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Христос Воскресе, пожелавам на всички момичета едни сладки пухкави бебета.
ised за теб мила една голяма :bighug: ще успееш ще видиш след лошото винаги се случва нещо хубаво без значение какво е. Успех на всички! :D
*
На тези ,които са в процедура желая от все сърце успех,хайде ...крайно време е някоя от нас да повлече крак.Ilina и an_mamisto силно стискам палци за вас!!!!
*
Христос Воскресе! Милички, да сте живи и здрави и нека най-съкровените ви желания се сбъднат! Прегръщам ви от цялото си сърце и ви желая вяра и повечко късмет!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*
an_manistoуспешен финал ти пожелавам и после положителен резултат!Започваш в много хубави дни,които са много силни и дай,Боже, успешни.Пожелавам на всички пораснали момичета в най-скоро време да сбъднем мечтите си!Христос возкресе за всички ни!Между впрочем,аз вече съм в очакване,на 18.04 ми беше трансфера,сега си почивам ище ви пиша като си направя теста след 15 дни.Много целувки и позитиви от мен!!!
Воистина Воскресе! Хайде миличка, късмт! Стискаме палци!Целувки и да се пазиш!
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."