0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #120 -: Февруари 23, 2009, 13:58:08 pm »
Ехо,куклички извинете ме за липсата, но аз вчера станах на 38 и от сьбота сутринта офейках!На новодошлите-добре дошли,на Шоки ЧЕСТИТО сьс закьснение а Новата любов много ме радва!
« Отговор #121 -: Февруари 23, 2009, 17:17:00 pm »
Новата любов да ви се оплаче пак - почнах 2-та опаковка Регулон . На 7 хапче съм и развих потресаващ гладддддд . Значи бях предупредена да внимавам и да не нагъвам , ама чак днес се светнах какво става , а удома се спотайват едни мъжови вкуснотийкии . Много съгреших , отиде ми диетата....Утре съм на кантар и се плаша ....Как ще се контролира туй чудо , в главата нямам други мисли - гладна съм , само таз мисла командва всичко....Страшно чудо сестрици - да си дебел и гладен ...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #122 -: Февруари 24, 2009, 10:47:12 am »
В тази тема jam и cygnus са изготвили текстове с възражения срещу възрастовото ограничение, касаещо и Фонда и възможността да се подлагаме на инвитро процедури въобще след 43 г. в България

Мейли вече се изпращат, харесайте си текст, редактирайте го, ако искате, или си напишете свой, но се включете и вие  osi_1...

Трябва да се противопоставим на това безумие. Не стига че жени над 43 г. няма да получат и стотинка от държавата, но ще трябва да търсят и чужди държави, където да дават хиляди евра, за да се подлагат на процедури.
« Последна редакция: Февруари 24, 2009, 11:11:20 am от mmary »
« Отговор #123 -: Февруари 25, 2009, 14:57:20 pm »
Боже , божееее ...Мари ще пиша , но какво е това безумие , какво е това чудо .....чудя се хора ли имам насреща си или чудовища....
Във връзка с погребението на племенника разбрахме и за едно друго подобно безумие - в новия кодекс на труда е отпаднало "сродници" от текста на члена , в който дава права на работника да отсъства . На мен и на мъжо , който е пряка кръв - вуйчо не ни се разрешава да отсъстваме - представяте ли си .... Нима тези хора , които гласуват подобни безумства нямат сродници .....че и сега - да ти забранят със собствените си пари да си направиш бебе , а цици като бомби и др. простотии може .....нямам думи , нямам...
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #124 -: Февруари 28, 2009, 17:48:17 pm »
 :hello2: аз и моите приятелчета  :a_cat_03: :a_cat_03: ви поздравяваме и ви желаем весели празници !
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

sneki97

• *
  • 36
  • това което не ме убива , ме прави по силна
Ей момичета ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!!! Бели и червени,весели и засмени.Много здраве късмет и сбъднати мечти :bfp1: :sbabygirl: :babyboy:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА аз на 8 март ще навърша 40г и се чувствам отлично и не смятам да се отказвам от мечтата си да имам ДЕТЕ. :bori_007: нали това е смисъла на ЖИВОТА? ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ СБЪДНАТИ МЕЧТИ. :wink:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Велка - браво , само така момиче !
Аз пък се ужасявам от наближаването на месец юли , не че съм суетна , но 40 ми звучи като присъда....как да е , ще го преглътна , къде ще ходя ...
Вчера моя в най-делничен разговор заяви , че искал момиченце . Останах като гръмната , защото никога не сме приказвали или мечтали за определен пол- винаги сме си казвали , че искаме бебе, дете ...А сега изведнъж момиченце ....и се замислих - как неусетно сме се отказали във времето , през всичките 19г брак, от желание за точно определено - момиченце , момченце ....
А сега той мечтае и прехвърли и това на мен ....аз пък искам момченце :) , ей тъй , за да не сме на едно мнение :) и да си оправдая зодията...
« Последна редакция: Март 03, 2009, 15:17:28 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
здравейте отново,това дали ще е момче или момиче е без значение КАКВОТО Е РЕКЪЛ ГОСПОД но въпреки това и аз си мечтая за момиче дори когато сънувам винаги сънувам момиче може би това е заложено някъде вътре в нас .преди 22г се омъжих и от тогава до сега все си мисля че ще имам близнаци ( малко нескромно звучи )но това чувствам, сънувам и ме прави малко щаслива дори и на сън защото вярвам че ще стане някой ден :kiss:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Новата любов да ви се оплаче пак - почнах 2-та опаковка Регулон . На 7 хапче съм и развих потресаващ гладддддд . Значи бях предупредена да внимавам и да не нагъвам , ама чак днес се светнах какво става , а удома се спотайват едни мъжови вкуснотийкии . Много съгреших , отиде ми диетата....Утре съм на кантар и се плаша ....Как ще се контролира туй чудо , в главата нямам други мисли - гладна съм , само таз мисла командва всичко....Страшно чудо сестрици - да си дебел и гладен ...
:hungry:........ О скъпа не си само ти така,и аз не успявям всеки път да се въздържа като си помисля за нещо вкусно.
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
Честита ви Баба Марта и от мен, пожелавам на всички щъркела да си свърши работата и да ви донесе по едно ( може и повече ) бебочета!
И да започне от нас, че нямаме много време!;-)))

утре съм в Плевен
прегледи
при Емин и Тодорова
желаещи за виждане, почерпка и сладък лаф ?
ако има и др. за прегледи още по-хубаво да се видим в клиниката ,
че като мълча като риба там , само ме избива на рев...
чакам до утре сутрин - целувам ви !
Моята любов!

Дневникът на New Love
New Love,
Успех на прегледа! Ще стискаме палци!  :D
утре съм в Плевен
прегледи
при Емин и Тодорова
желаещи за виждане, почерпка и сладък лаф ?
ако има и др. за прегледи още по-хубаво да се видим в клиниката ,
че като мълча като риба там , само ме избива на рев...
чакам до утре сутрин - целувам ви !

Успех! И после пиши как мина прегледа.
<a
Здравейте момичета,аз съм на 39г.и ако не беше мечтата за бебе,това нямаше да ме притеснява въобще.Чудя се какво да напиша,за да не звучи твърде депресирано...Миналата седмица първият ни опит икси завърши с отрицателен тест.Разбира се допускахме,че може да се случи,но не предполагахме колко много това ще ни разстрои и двамата.Още не мога да се съвзема,идея нямам от къде ще намеря сили да продължа.На 11.03.имам час при моя доктор да видим какво ще правим.Хем искам да почнем веднага,хем не знам как да се измъкна от тази мрачнотия в която се вкарах.Знаех че при неуспех ще има сълзи,но не знаех,че ще ми е толкова болно,мислех че съм по-силна,сега не съм толкова сигурна. :lol:А и това, че няма с кого да поговоря направо ме убива.
Стига толкова мрънкане. :oops:
От цялото си сърце ви желая успех.
При кой доктор ходиш? Ако трябва дай да помагаме! Не се отчайвай.Тук винаги можеш да споделиш и да получиш разбиране.
<a
Благодаря ти Владушка.Аз съм при док.Стаменов,все още не знам как ще продължим,сигурно и втория опит ще е при него,а ако се стигне до трети НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ,може би ще е в чужбина.Въобще в момента стоя и чакам,може би в сряда ще ми е по-ясно,след срещата с него.Не реагирах добре на дългия протокол,само една яйцеклетка,дано проблема да е само в това.Може би си права,че пишейки тук,ще ми олекне,досега избягвах от суеверие ПЪЛНА ГЛУПОСТ!Истината е че само тук мога да говоря открито за проблема,не защото е нещо срамно,а защото само човек с такъв проблем,може да разбере колко е травмиращо природата да не е блакосклонна към теб. :DБлагодаря още веднъж.
Здравейте момичета, включвам се в темата, за да ви дам кураж. Родих моето малко съкровище на 36 години след 12 години "необясним стерилитет". Сега съм на 39 и сериозно мисля за второ. Да видим как ще справим този път с д-р Тачева и д-р Владимиров!

Никога не късно да сбъднем мечтите си!

P.S. В Холивуд раждането на 40+ като че ли вече е задължително. :)

Върнах се .
Нищо хубаво и нищо ново- за жалост...
Кистата си стои - ще пия още 2м регулон , пък дано спася кожата от ножа...
Ако се наложи операция ще трябва да забравя тази година за ин-витро и бебе...
Нивата на инсулина ми са безбожно високи и причиняват чувство за глад , макар да съм се натъпкала- тук сега ще се включат и лекарства за щитовидната и за инсулина . Дано да помогнат и да сваля най-накрая тия ужасни килограми .

Мооня - всички сме депресни , за жалост... ПРедлагам да си направим среща , да се наревем , да се наядем :) , да иссстрещим и да вирнем главите накрая - честно да ви кажа имам нужда да го направя , повече от всичко друго ... Аман от спестяване , задоволяване с най-ефтиното , от мъка и нещастия...

Не се шегувам - аз утре например ще седя като пън в къщи и няма с кой да се почерпя и прочие - мъжо си е мъж , ще си подари букетчето , ще се повърти и пак ще забие да човърка в гаража - липсват ми приятелки с моите проблеми ...
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
New Love  съжалявам за резултата. Дано по-бързо се оправят нещата.
MOONя не се отчайвай. Все пак рядко се получава от първи път дори при по-млади.
И аз бях голям оптимист, че ще успея веднага но.....Следващия опит ще стане.
Доктора казва ли каква е причината за неуспеха?