0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #80 -: Февруари 12, 2009, 13:16:51 pm »
Депрес_ия,много съжалявам за случилото се,приеми моите най-искрени съболезнования.Аз също съм загубила майка и други близки до сърцето ми хора.Болката е ужасна,разкъсваща, а какво остава,когато това се случва с млади хора-думите не могат да го изразят.
Прегръщам те!Бъдете силни!
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #81 -: Февруари 12, 2009, 19:10:51 pm »
Мила Депресия много много сьжалявам за племеника ти.Казват че Господ взимал при себе си добрите по рано да не се мьчат на земята Това обаче не ми помага особенно- болката от това че много рано загубих татко не намалява или пьк приятелката ми която изпратих само на 32 да ми липсва по малко За това кураж и много сила!
*
« Отговор #82 -: Февруари 13, 2009, 09:25:58 am »
Мила Депресия ужасно е когато млад човек си отиде така не навреме и нелепо.Губила съм близък човек и разбирам как се чувстваш, за съжаление не мога да те утеша.
Мир на праха му.
*
« Отговор #83 -: Февруари 13, 2009, 10:35:44 am »
Депресия,  :bighug: :bighug:
Толкова много съжалявам, миличка, каквото и да кажем тук, болката ти няма да можем да я намалим! Много силно те прегръщам, дано да намериш сили, за да се справиш и с това!

« Отговор #84 -: Февруари 13, 2009, 17:03:03 pm »
Благодаря ви милички , лошо я отпочнах темата , но ...такива са част от нещата , които ни съпътстват...Язък за животеца му , за плановете и мечтите...
Сега ще се опитаме да се вземем в ръце и да продължим по нашите си задачи , че казват хората с деца зле , а без тях още по - зле...
Вие пишете , аз малко ще почета тия дни , че нямам с какво да се похваля....и припуших и тестяно прилапнах ...с кой кошмар по-напред да се боря незнам ...

Я да ви попитам - някоя пила ли е Регулон - противозачатъчни - много ми тече , няма спиране ...изпих си едната корички с 21табл. и то си вървиии ...със съсиреци и прочие . Сега почивам от неделя и то вместо да спре , стана по-силно...На 17-тия ден питах док - каза небой се нормално е ....Киста се опитва да ми смали - дали се е спукала , има ли си на идея защо съм така ... срам ме е пак да го питам?
« Последна редакция: Февруари 13, 2009, 17:08:11 pm от Депрес_ия »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #85 -: Февруари 13, 2009, 18:10:39 pm »
Депрес_ия, с търсачката би трябвало да ти излязат темички за Регулон, аз лично не мога да ти помогна с информация и опит с Регулона, но като чета, всяка пета потребителка е пила това или друго противозачатъчно.
Може да пробваш и в мамата, там няма начин да не ти излезе нещо по въпроса  yahoo_33

:bighug:
« Отговор #86 -: Февруари 15, 2009, 12:20:23 pm »
Мери - добре , че ме подсети ...прочетох , имало е такива случаи ...не съм по - различна ....от тази сутрин почти е спряло , ха дано , че се уморих вече . От понеделник почвам 2-та коричка , дано не дойде веднага с нова сила ...
Лек ден и целувки на всички !
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #87 -: Февруари 15, 2009, 18:38:47 pm »
Депрес_ия,съжалявам за случилото се. Приеми моите най-искрени съболезнования. Ужасно е че си отиват млади хора в разцвета на силите си, толкова нелепо. Бъди силна.
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #88 -: Февруари 15, 2009, 23:50:49 pm »
Депрес_ия,
приеми и моите най-искрени съболезнования! Сигурна съм, че хич не е лесно, но ще се подкрепяме...  :bighug:

Аз все още не съм писала тук, защото чак сега ви видях...
На 36 години съм, скоро мислим да започваме ин-витро опит (в Германия), но се оказа, че имам намалена функция на щитовидната жлеза. Засега това се установи само с кръвно изследване, другата седмица съм на радиолог... Накой имал ли е такъв проблем?

А някоя от вас намира ли се в процедура в момента?
На всяка една пожелавам

:) Лека вечер!
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #89 -: Февруари 16, 2009, 18:29:59 pm »
Мисля скоро да започвам на ЕЦ ( ако имам фоликул ), макар че сега чета постингите на Ocean в другата тема за протоколите и почвам да се чудя защо досега Владимиров не мие е предложил тези протоколи с естрогените? :ask:
*

sneki97

• *
  • 36
  • това което не ме убива , ме прави по силна
« Отговор #90 -: Февруари 16, 2009, 21:38:14 pm »
Здравейте момичета,някоя може ли да ми каже,тъй като ще сменям клиниката в която съм си правила досегашните опити ИНВИТРО,и отивам в друга трябва ли да вземам някакви документи от предишната ми клиника или доктор.Моля ви ако някой го е правил да ме посъветва :ask:
*
« Отговор #91 -: Февруари 16, 2009, 21:42:57 pm »
sneki97, всичко което можеш да вземеш от предишната клиника ще е в помощ за следващата процедура. ако не ти дават папката поискай фотокопия.
успех!
« Отговор #92 -: Февруари 16, 2009, 21:56:01 pm »
Chandra - аз съм с хипофункция на щитовидната жлеза 2-ра степен и синдром на Хашимото т.е. имам и нарушение на обвивката. Установи ми го д-р Катя Тодорова в клиниката в Плевен , но тя идва от София , където има частен кабинет и май и в "Майчин дом" работи . Гледа ми гушката на ехограф и я опипа и така ми постави диагнозата . Прегледа е съвсем безболезнен - не бой се !
В процедура съм , но все още на етап изследвания , изчистване и лекуване на установени заболявания , отслабване ...все не много приятни нещица.
Опитвам се да вярвам , че годината ще ми е хубава ....ох , а как лошо я започнахме....но няма да смесвам нещата - обещала съм си , иначе ще избръмча...
Най-добрата ми приятелка почина преди 5г от рак на гърдата - още нея не съм прежалила ,а ето , че пак ми се наложи ковчег да купувам и глася ....не стоп , трябва да си наложа да не мисля и да не тъжа , нямам сили , наистина...

sneki97 - ти нямаш ли си копия от всичко , което сте изследвали с резултатите ?
На мен в Плевен ми дават след всеки преглед , а отделно си записвам на лист кога съм била на преглед и какви лекарства са ми изписани и как и от кога съм ги пила - нещо като хронология - ти нямаш ли си ?
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

sneki97

• *
  • 36
« Отговор #93 -: Февруари 17, 2009, 08:38:59 am »
За съжаление нямам имам само част от изледванията защото си ги бях правила в частна лаборатория и на тях им дадох копия всичко друго е при тях.И също за съжаление моят доктор почина,и от тогава не съм ходила в клиниката. Сега си чакам да ми дойде часа за доктор Владимиров.
*

sneki97

• *
  • 36
« Отговор #94 -: Февруари 17, 2009, 08:44:40 am »
sneki97, всичко което можеш да вземеш от предишната клиника ще е в помощ за следващата процедура. ако не ти дават папката поискай фотокопия.
успех!
    Океан сигурна ли си,че ще ми разрешат да си направя фотокопия.Мисля да се опитам да им се обадя по телефона, тъй като не съм от София.
*
« Отговор #95 -: Февруари 17, 2009, 09:21:53 am »
длъжни са!
все пак става въпрос за твоите изседвания, за които ти си плащала,нали!?
« Отговор #96 -: Февруари 17, 2009, 09:41:59 am »
Ох Депресия,не знам даже какво да ти кажа.Първо много се чудих за твоя ник,но сега май вече те разбирам.Страшно много съжалявам за за детенцето,даже ми беше трудно да пиша в началото :(. Какво да ти кажа? Сменяй си ника!Колкото да и трудно.Винаги ще тъгуваш за близките,но ние им причиняваме болка когато много плачиме и се натъжаваме.
Прегръщам те.
<a
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
« Отговор #97 -: Февруари 17, 2009, 09:48:33 am »
здравей sneki97 не се притеснявай миличка аз смених 3 клиники и имах само епикризи от операциите другого беше само по спомен.Ти кьдето и да отидеш важните за процедурата изследвания пак ще ти бьдат направени.След като ти предстои процедура мисли само за хубави неща не си тормози главицата с такива размисли.
« Отговор #98 -: Февруари 17, 2009, 15:56:17 pm »
Шеки - според мен , се вдигай и отивай на крака в клиниката- това не е работа за телефон . Поискай си фотокопия или оригиналите и не си тръгвай без тях , ако трябва и скандал направи . Мисля си , че това , че док-ра ти е починал е основателна причина, както да отидеш на др. място , така и да си получиш документите - действай , не се бави , че ще е мн. глупаво да мънкаш пред Владимиров - кво беше , как беше ...Аз с докум. и водени бележки пак загубих дар слово пред д-р Емин - притеснението не е шега работа , такива бели полета ти оставя , че срам , срам...

Ох , Влади да го сменя , ама ха де, какво да си сложа , нищо не е в ред около мене и се подтискам и страдам и пак съм като вкаменена.... много странно и особено състояние - боли , страдаш , а няма израз на емоцията - плача не когато трябва и не където трябва ...все по - рядко се смея , да не кажа хич , .... избухвам и се карам и повишавам тон ненужно , .... искам да се махна - някъде , незнам къде - далече .... И ако това не е депресия , не знам какво е - давам си диагноза , не знам как да си помогна , нито пък имам средства ... Нищо , нищичко весело и приятно не ми се е случвало в последните ......да не казвам голяма дума 10-15г , може и и малко отгоре , ама да не се оливам... Все пак , ако ти е неприятен ника ще го сменя, само дай предложение за нов - приемам с радост , че не мога да мисля, то не  ,че и аз му се кефя ...

п п. Забравих да се похваля , то в тая седмица дето мина май не е мн странно , но съм отслабнала не с предвиденото 1кило , а с цели 3 - не , че много личат на фона на 120 и... ама правя каквото мога ...

Мисля си - да събера малко пари и да отида за 2-3дни на екскурзийка до Истанбул - трябва ми нещо много различно и емоционално ..... да има желаещи за компания ?
« Последна редакция: Февруари 17, 2009, 16:04:31 pm от Депрес_ия »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
« Отговор #99 -: Февруари 17, 2009, 16:04:53 pm »
Депресия, съжалявам за всичко лошо, което ти се случва. Неотдавна в нашето семейство също претърпяхме тежка загуба и знам какво е.
И аз изпадам в такива състояния като теб понякога но трябва да се държим и да сбъднем мечтите си.
Сменяй си ника!Колкото да и трудно.
Напълно подкрепям. Нека това бъде едно ново хубаво начало, стига вече лоши неща. Пък и винаги след лошото идва хубаво и изгрява слънце.