Шеки - според мен , се вдигай и отивай на крака в клиниката- това не е работа за телефон . Поискай си фотокопия или оригиналите и не си тръгвай без тях , ако трябва и скандал направи . Мисля си , че това , че док-ра ти е починал е основателна причина, както да отидеш на др. място , така и да си получиш документите - действай , не се бави , че ще е мн. глупаво да мънкаш пред Владимиров - кво беше , как беше ...Аз с докум. и водени бележки пак загубих дар слово пред д-р Емин - притеснението не е шега работа , такива бели полета ти оставя , че срам , срам...
Ох , Влади да го сменя , ама ха де, какво да си сложа , нищо не е в ред около мене и се подтискам и страдам и пак съм като вкаменена.... много странно и особено състояние - боли , страдаш , а няма израз на емоцията - плача не когато трябва и не където трябва ...все по - рядко се смея , да не кажа хич , .... избухвам и се карам и повишавам тон ненужно , .... искам да се махна - някъде , незнам къде - далече .... И ако това не е депресия , не знам какво е - давам си диагноза , не знам как да си помогна , нито пък имам средства ... Нищо , нищичко весело и приятно не ми се е случвало в последните ......да не казвам голяма дума 10-15г , може и и малко отгоре , ама да не се оливам... Все пак , ако ти е неприятен ника ще го сменя, само дай предложение за нов - приемам с радост , че не мога да мисля, то не ,че и аз му се кефя ...
п п. Забравих да се похваля , то в тая седмица дето мина май не е мн странно , но съм отслабнала не с предвиденото 1кило , а с цели 3 - не , че много личат на фона на 120 и... ама правя каквото мога ...
Мисля си - да събера малко пари и да отида за 2-3дни на екскурзийка до Истанбул - трябва ми нещо много различно и емоционално ..... да има желаещи за компания ?