Ха така , ето ви къде сте били ....знаете ли от колко години ви търся !!!
Привет и от мен !
На 39г(все още)и той на 40г , пак за сега .
Женени от 19г , правещи секс без да се пазят от 20г .
Бременности - съвсем не , диагноза - въобще не .
При него ту цъкат , че е инзвънредно зле , ту ....има нещо живо там , ама...
Състояние на духа - попарено , дърпаме се на смени за косите от казана на лудостта .
Много години пропилях да уча , други да се закрепя на постоянна работа , реално се лекувам от около 97г. Нагледахме се и се наслушахме на всевъзможи щуротии , скубаха ни оскъдните финанси и взаимно отричаха изследванията и диагнозите си .
Една приятна потребителка вчера ме посъветва да си направя дневник - прекрасна идея - като стане готов ще ви направя съпричастни на медицинската страна на житие-битието си .
Сега искам да подчертая , че имам крещяща нужда да си говоря в хора на моите години , с моите проблеми , патили и припатили . Нямам нерви вече за общи лафове и съчувствие. Прекратила съм 99% от "приятелствата" ни , заради некомпетентни или глупави коментари , за съжаление зарових и двете най-големи приятелки и душеприказчици в живота си досега преди около 5г и съм ....сама , адски сама - безтегловна , безчувствена , отвратително плачеща за дреболии .
Имам нужда да се шегувам , дори със състоянието си , но да го правя с хора , които не ме гледат като извънземно . За другите аз съм надута ( боже опази ) и студена , за вас се надявам да бъда вашата нова приятелка ! Радвам се , че ви намерих ....вече ви обичам , само защото сте готови да ми четете глупостите ..... , а аз определено мога да ги натворя много ....
Чао-бао за сега и до скив !
Имам няколко конструктивни предложения във връзка с разнообразяването на темата , но ще ги споделя по-нататък , ако се закрепим яка дружина !!!