0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
denide,  :bighug: Късмет на всички.  yahoo_17

Ей ме на, отново - понадупчена, малко посинена и летяща. Та си мисля, дали пък не трябва да ме приземите навреме, че се прокрадва една паразитна мисъл на заден фон, че при неуспех може пак да се срина в отрицателната полувълна на синусоидата.
А иначе днес много работи свършихме,  :D Надупчиха ми отново шкембито с Мерионал, от вчера и ръцете с Оргалутран. Хормони - ЛХ, Е2 и прогестерон. В 2 часа бях на преглед и влязох първа, не ми се беше случвало досега,  :cheerleader: йе-йе-йе! Д-р Чавеева с вълшебната усмивка ми каза, че хормоните са много хубави. Тази жена ми носи страхотно спокойствие. След малко дойде и д-р Андреева и тя каза, че са ми много хубави хормоните и така някак много убедително и доволно ми го каза. Е, какво ми трябва повече?!
Подписах информирано съгласие за пункцията, която живот и здраве може да е на 03.04. Избрах анонимния донор в присъствието и след консултация с ембриоложката. Подробности - в темата "Сами, но жени". Написаха ми схемата до 31.03. Продължавам по съществуващата: 2+3 Мерионал и 1 Оргалутран вечер. От неделя спрях аспирин протекта. На 01.04. съм на изследване за ПКК, вирусология (хепатит, спин, сифилис), кръвна група, пакета за съсирване, Е2 и прогестерон. И разбира се, преглед.
Отивам да пиша сметките, до скоро,  :D
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Късмет от мен! :balk_602:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
Моника Белучи сега очаква раждането на второто си дете на 45 години.

Jam, това всъщност май е реплика по твой адрес - време е за второ  :wink:

rtfrtf   :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Успех, rtfrtf  :goodluck:
*
Не знам къде да го постна това и реших тук.

http://az-jenata.bg/article/9918/Bezplatni-in-vitro-protzeduri-za-chetiri-zheni/
*
Благодаря ти ketti за статията. Много интерсно ми стана, че в томболата могат да учатват и жени до 50г.?! За съжаление тази безумна Наредба за възрастовото ограничение до 43г не важи само за Фонда, а по принцип. Интересно ми е ако такава жена спечели безплатното инвитро как ще може да се възползва от това? Моля, ако някой знае клиника, която не се съобразява с тази Наредба да сподели тук. Чували сме доста такива случаи... въпросът е да е със собствена яйцеклетка на жената, а не донорска?
Благодаря.
rtfrtf - цун, цун, цун....много цун и много мляс ...Така ме вълнуваш напоследък , че като те прочета и се просълзявам.....Спираш ми дъха , да знаеш и чакам ...Дано силата е с теб !!! Дано , дай Боже !!!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
Благодаря ви,  :flower:
Нийл Армстронг
*
Благодарностите да са за Джам, че отдели време за предаването и разказа за личната си драма заради каузата.

А новината за Моника Белучи малко ме потиска. Както и напомнянето, че свекърва ми е родила дъщеря си на 43, и аз защо изобщо се тревожа. Да, възрастта не е присъда, но не е и повод да се протака търсенето на проблемите и лечението.
*
Само задника ми не беше надупчен, но вече е. В 20:00 часа днес - Прегнил 10000. В събота живот и здраве ще вадим фоликулите. Първа съм.
Нийл Армстронг
*
Ей, колко отдавна не съм се разписвала в тази тема!  :(
rtfrtf, силно ти стискам палци! След две седмици да се похвалиш с високо ЧХГ!
ketti, хиляди благодарности за линка! Късмет на участващите! И браво на дарителите!
dsd, преди няколко дни гледах едно предаване по канал 1 с Марта Вачкова - "За жените". Темата беше точно за по-късната бременност. Имаше в студиото жена, на 48 години, бременна в 18-та седмица. Правила е процедурата в "Свети Лазар". Там беше и докторът и. И той, а така също и д-р Сигридов от клиника "Малинов" казаха, че заобикалят наредбата за възрастта. Успех ти желая!

*
Тази наредба очевидно няма да просъществува в този си вид ...
Както Джам уточни в предаването, април предстои кръгла маса, аз съм убедена, че ще има резултат.
А и факт е вече, както казаха лекарите, че възрастовата граница за зачеване се покачва бавно, но убедително. Като се огледам около себе си - така е.
Важното е да знаем, че имаме опции.
Решението разбира се зависи от нас.

Пожелавам ви трепетна подготовка за Празника!

До скоро!   
*
Мина моята пункция днес. Заспала съм и нищо не помня, даже кога са ме свалили в стаята. Първото, което помня е, че ми дадоха да си сложа лед на корема и аз бях възмутена, че ме будят, защото си мислех, че още не сме започнали. А то сме били свършили,  :D Извадени 4 яйцеклетки, от тях 3 хубави. Бях с още едно момиче, то беше по фонда, получило си е заповедта в края на декември. Утре по обяд ще има резултат колко са се оплодили. Искам да са всичките,  :crossfingers:
Лигавица днес - 11 мм. Малко ме придърпва корема като при средноболезнен МЦ. Забранени са ми днес всякакви обезболяващи, но няма да има нужда като гледам. По-късно ще пия един Зимакс за след манипулацията и почвам утрогестан 3х2. Само днес е 2х2.
Ще ви пиша пак, сега ще ходя да си правя кафенце, че съм станала в 05:15, ще ям, ще пия вода и слагам лекарствата и ще слушкам много...
« Последна редакция: Април 03, 2010, 12:05:49 pm от rtfrtf »
Нийл Армстронг
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Хайде миличка Късмет от тук нататък,и утре да те зарадват с 3 прекрасни ембриона.
След,две седмици да ни зарадваш с високо чхг. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
rtfrtf, за какво точно ти го предписаха ? Това нали е антибиотик?
rtfrtf, късмет и аз съм ти стиснала палците за положителен резултат :D
rtfrtf  :heartbeat: :bighug:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Утре е Великден!Слънчев и весел празник на всички.След страсната седмица само хубави новини и сбъднати мечти!Всички ние го заслужаваме! :balk_35: :balk_40: :balk_45:

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!

*
rtfrtf, силно ти стискам палци да са се оплодили и трите и поне 1-2 от тях да останат 9 месеца на топличко при мама!

rtfrtf,  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: