denide,
Късмет на всички.
Ей ме на, отново - понадупчена, малко посинена и летяща.
Та си мисля, дали пък не трябва да ме приземите навреме, че се прокрадва една паразитна мисъл на заден фон, че при неуспех може пак да се срина в отрицателната полувълна на синусоидата. А иначе днес много работи свършихме,
Надупчиха ми отново шкембито с Мерионал, от вчера и ръцете с Оргалутран. Хормони - ЛХ, Е2 и прогестерон. В 2 часа бях на преглед и влязох първа, не ми се беше случвало досега,
йе-йе-йе! Д-р Чавеева с вълшебната усмивка ми каза, че хормоните са много хубави. Тази жена ми носи страхотно спокойствие. След малко дойде и д-р Андреева и тя каза, че са ми много хубави хормоните и така някак много убедително и доволно ми го каза. Е, какво ми трябва повече?!
Подписах информирано съгласие за пункцията, която живот и здраве може да е на 03.04. Избрах анонимния донор в присъствието и след консултация с ембриоложката. Подробности - в темата "Сами, но жени". Написаха ми схемата до 31.03. Продължавам по съществуващата: 2+3 Мерионал и 1 Оргалутран вечер. От неделя спрях аспирин протекта. На 01.04. съм на изследване за ПКК, вирусология (хепатит, спин, сифилис), кръвна група, пакета за съсирване, Е2 и прогестерон. И разбира се, преглед.
Отивам да пиша сметките, до скоро,