0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

здравейте момичета надявам се следващия път да успеем :(.За сега толкова
*
Ели, щом веднъж е станало - пак ще стане, горе главата и смело напред  :bighug:

Франческа, това което е написала Цигуларче като изследвания, е задължително, за да сте наясно с пълната картинка. Можеш да ги направиш и за един месец ( в един цикъл), така поне въпросителните бързо изчезват. Само да допълня за хормоните - включете и на щитовидната жлеза. Успех!
Благодаря Ви за подкрепата, но ще задам един глупав въпрос, тези изследвания само в клиниките за репродуктивна медицина ли моат да се направят, питам защото мисля, че в Бургас няма такива или греша ?

*
Хормони можеш да пуснеш навсякъде - можеш да потърсиш ендокринолог,който да ти ги назначи през здравната каса.
Спермограма и цветна снимка - най-добре в специализирана клиника.

Честит празник, мили момичета! Бъдете винаги усмихнати и раздавайте любов!
*
• Ако пожелаеш нещо много силно, можеш да го посигнеш! Вероятно ще ти е нужно търпение, много усилия, истинска борба- но всичко може да бъде постигнато! Поеми риска да мечтаеш! Поеми риска да работиш лудо за мечтите си
  Честит 8-ми март мили момичета
Велчеееееееее...де си бре жена , де са скри....казвай какво ново - вехто , че щтъ спукъм....
Сетила съм се , че имаш да даваш утчетттт за едни снежинки....

Аз съм много грипозна, температурна, изнервена и зла , та си събирам вирисиитииии :)

Правя опити да се шегувам , да не ми се обиди някой. Връщането на зимата тотално ме срина...Айде да си взема снеговете баба Марта и да си обира крушите , че не издържам...Искам мушици, лястовички , щъркели и слъъъъъъъъъъънце ,много...и цветя и топличко....

Иначе съм жива ...т.е. мърдам....а вие , как сте банда ... моя ненагледна ?!?!?!? :) :) :)
Разпишете се , че ми липсвате - Айде цун, гуш , мляс на всички !

Чеки да се радактирам и да кажа на всички , че съм голяма телепатка....не просто патка ....нали...  :D  Ама без да искам току-що разбрах, че Велче имала рожден ден онзи ден...Ето що ме глождело нещо....

И тук да кажа - Да си ни жива и здрава Велче!!!
« Последна редакция: Март 11, 2010, 23:16:08 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Ето ме и мен!
Дълго време не бях писала в тази тема, защото просто нямаше какво ново да споделя, но иначе редовно ви четях. :balk_119:
След няколко месечна борба с пустото му TSH, което в последния момент реши да си играе на асансьор-нагоре на долу, сега съм на път пак да го стабилизирам и да започна най-после и аз процедура, че вече нямам нерви.
Та на 25.03. свалила , не свалила отивам при доки да се разберем какво , кога и как ще правим, а пък междувременно ще си го свалям хормона.
Интересно е, че часа който ми записаха е в същия ден както и миналата година когато за първи път се засилих към клиниката. Дали не е някакво предизвестие?
Дано тази година да имам късмет.  :goodluck:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Здравейте, ето ме и мен, нямам много за писане но ви чета редовно.
New Love,пак ударих на камък, какъв е този мой късмет не знам.
Този третият опит болеше най много,НО вече го преживях и снови надежди чакам, втората заповед скоро.
Смених си и работата,защото на старата ни бавеха заплатите с 3 месеца и ни пускаха в неплатена.
Забравих :oops: :balk_132:да ви почерпя на 8 март навърших 41г.Пийнете по едно за мое здраве. :balk_14:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
И аз си смених работата,защото на старата много се нервех а искам за третия опит да съм спокойна.Явно и това оказва влияние върху опитите ми.Сега на новата съм много спокойна и се надявам това да е последния ми опит,който ще направя.Аз вече официално дойдох във вашата група на 28.02 навърших 35 години и се надявам това да ми донесе късмет.Успех на всички и дано започнем много скоро да се хвалим с положителните резултати.
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
Момичета, спешно се нуждая от съвет. Пия регулон, аспирин протект и фолиева киселина в 19:00 часа. Понеже бях днес на авария и не съобразих да си взема хапченцата с мен, понеже изобщо не се сетих, че може да откарам до среднощ.
Та много ли е фатално, че ги изпих в 01:00 часа?
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
Аз мисля,че изобщо не е от значение закъснението,важното е,че си ги изпила!
*
Благодаря ти, Мерилин.
Сега си прочетох листовката за пациента за регулон, включила съм се в разликата от 12 часа.  :book: Ако се пропусне прием в обичайното време, следващата таблетка трябва да се вземе до 12 часа. И си продължавам нататък по схемата.
Ама умът ми снощи беше изфирясъл.
Нийл Армстронг
И аз като Velka и isho75 мисля да си сменям работата.Това което ме притеснява е,дали ще мога да отсъствам за втория си опит.Няма да е много приятно да започна и след 1 месец да отсъствам през ден.Единствено това ме спира.Мисля че клиниката на Владимиров не работи през лятото и няма как да се отложи процедурата.На старата рабоота не се издържа психически...
*

Vali :)

• 1376
  • Вярата и надеждата винаги са с мен!
Обектът ,в който работех 12 години излезе в ремонт .Точно в  този момент ми предложиха нова работа, за която се и замислях отдавна.Бях решила -сменям работата ,цвета на косата, приятелите си отсеях и  само мъжлето запазих.Това стана края на февруари 2008г.Октомври 2008 забременах,20 дни преди да стана на 35 години  и Гошко  е на линия вече. :wink:

Д-р Стаменов,обичаме ви!
Велче - пийнах ! Да си жива и здрава и дано Бог помага за другото! А ще сменяш ли клиниката, ти беше в Селена , нали или се бъркам?!?

rtfrtf
-  пила съм я тази комбинация и това , че е станало забавяне няма никакво значение , споко! А защо я пиеш , какво ти е на теб....да не смаляваш киста , че да са намесвам със съветите докато е време....да не си губиш и ти като мен цяла година....

Вали
- туй за цветето в косите най ми се хареса....направо си те представих  :lol: черна коса - бяла лилия....откачам  :oops:

Аз работата няма как да напускам , щото друга на моя хоризонт хептен няма, но съм решила да отида някъде ....Много ме люшкат нервите...То и пари нямам , ама както за лекарство ще ги похарча....Така си мечтая от много време за Истанбул.... Направо съм сигурна  ,че ако не отида няма да ми е успешна годината....Страшно психясах начи.....и ще направя нещо по въпроса , съвсем се нахъсих като ви прочетох. Пиша и правя план хахахха  :D наум...., че то с тия нови документи и още пари ще се арчат....узассс
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
New Love, тоя месец отляво ми остана задържан фоликул и на 03.03. беше станал "чудовище" - 45 мм. Видя се на УЗ и ми написаха регулон. То и МЦ беше съвсем оскъден и позакъснял с 8 дена (ама не от + тест, не че не си направих, даже два, за всеки случай, но те бяха за изключване на вероятността. В две различни лаборатории - единият < 0,1, другият 0,07). Сега гадната фоликуларна киста е намаляла, проверих на 10.03. на друго място - размерите бяха 27/19 мм. И си продълавам с регулона. А аспирин-протекта го пия заради граничен резултат на Антикардиолипинови антитела. Иначе нямам проблем със склонност към тромбофилия.
На 22.03. съм на контрола в Щерев, ама може към сряда/четвъртък другата седмица да посетя "кварталната гинеколожка" за мое успокоение. Проблемът на нея й е, че не смее да взема решения, ама мен ме вълнуват конкретни неща. И като я питам конкретно, ми отговаря. Пък и трябва да се съобразявам там с договора по допълнителната здравна осигоровка.
« Последна редакция: Март 14, 2010, 17:13:08 pm от rtfrtf »
Нийл Армстронг
rtfrtf ...ъъъхъ...да речем , че те разбрах  :D  Аз имах подобни перипетии с неспукани фоликули склонни да образуват кисти. Та , някой от тия мръсници ми докара мила, сладка , голямшка киста, която д-р Алкан Емин от Плевен се опитва в продължение на 5 месеца да смали или спука , абе...да не се стига до операция. Да , ама не! Загубих месеци в пиене на регулон и милигест, да чакам час за преглед при гинеколог-онколог и график за лапароскопска операция. Няма да отрека , че и аз неисках да чувам за операция и бях готова да пия противозачатъчни до откат - мооого глупава постъпка. Лапароскопската мина за миг, днес постъпваш-утре те изписват...ех , ако знаех...досега да съм приключила с първи опит инвитро и да не съм губила ценно време , ама ....
Та , слушай патило, ако ти е ценно времето , ако искаш истински компетентни отговори - обади се в клиника по онкогинекология"Света Марина"-Плевен, запази си час за доц. Славчо Томов и добре слушай какво ще те посъветва.Ако ти каже , че е нужна операция и може да я направи лапароскопски - не се колебай! Поискай час за операция в онкогинекологията в общинската болница(не вземай час за частната , където се правят прегледите , защото е много скъпо) Качеството на работа и техника ,според мен е дори по-голямо в общинската болница.Платих 262.50лв + направление, срещу 1200лв, ако я бях направила в частната. Екипа на проф. Горчев и доц.Томов е перфектен. Д-р Стаменов им препраща редовно пациентки за лапароскопии когато е претоварен - свидетел съм!
Съжалявам още ,че през 2004г проф.Горчем ме посъветва да направя диагностична лапароскопия, за да имам точен отговор какво се случва с мен отвътре...ама аз не се реших....патката му с патка....и ме зобеха с клостилбегит , а съм имала запушени тръби....ох...та така. Питай ако искаш - насреща съм ...с каквото знам ще съветвам...голям вървелик е в отделението ...от цялата страна...големи специалисти са, спор няма.
« Последна редакция: Март 14, 2010, 19:21:16 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
New Love, много благодаря за изчерпателния отговор. Копирах инфото в един файл, за да мога да си го намеря по-лесно. Оф, аз все пак се надявам това да е някакъв случаен инцидент при мен, защото ми се случва за пръв път. Но ще го имам предвид, ако няма положително за мен развитие на контролите.
Нийл Армстронг
*
Здравейте момичета,айде усмихнете се-щъркелите дойдоха!!! stork-boy stork-boy stork-boy,а след тях идват и  ylinfant ylinfant!!! Успех на всички през новия сезон!!! За проф.Горчев сме чували и ние-само суперлативи! Така че,не се колечбейте и изчиствайте всичко,което пречи на сполучливите опити! Успех още веднъж! Сега нямам време да пиша повече,защото се оглеждам на тераста за нашия щърк,хи хи да не ни подмине!!! :wink:
/www.mamaibebe.com][/url]