0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #740 -: Февруари 05, 2010, 21:24:50 pm »
.......... за страничните действия на клостилбегит...уплаших се.Не зная дали да продължа да го пия.
Даниела,не искам да те притеснявам допълнително,но пък аз знам,че има значение и възрастта!
Аз също съм била на Clostilbegyt.Два пъти по 3месеца съм го пила в рамките на две години,2006 и 2007-ма.При първия цикъл на лечението не бях правила проходимост на тръбите.Също по преценка на доктора.Беше прав,нямаше нужда.В последствие по мое настояване направихме хидротубация и мина ОК!!
Е,сега...както ставя ясно борбата при нас продължава.
Успех!!! :crossfingers:
« Отговор #741 -: Февруари 05, 2010, 23:49:45 pm »
.......... за страничните действия на клостилбегит...уплаших се.Не зная дали да продължа да го пия.
Даниела,не искам да те притеснявам допълнително,но пък аз знам,че има значение и възрастта!
Аз също съм била на Clostilbegyt.Два пъти по 3месеца съм го пила в рамките на две години,2006 и 2007-ма.При първия цикъл на лечението не бях правила проходимост на тръбите.Също по преценка на доктора.Беше прав,нямаше нужда.В последствие по мое настояване направихме хидротубация и мина ОК!!
Е,сега...както ставя ясно борбата при нас продължава.
Успех!!! :crossfingers:

ellysot благодаря ти успех и късмет и на теб желая:bighug:значението на възраста...по тази логика трябва ли да се отказвам?Ще се взема в ръце и ще поискам да си направя проходимост на тръбите,за да се види дали там всичко е наред.Имам една бременност и се надявам и сега да няма проблем.Надеждата не ме оставя!

« Отговор #742 -: Февруари 06, 2010, 08:10:18 am »
ellysot, имаш стиснатите ми палчета! Успех! :crossfingers: :crossfingers:
Скоро да се похвалиш. preggo
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #743 -: Февруари 06, 2010, 09:21:21 am »
Благодаря за пожеланията мили момичета, добре съм прибрах си 3 снежни бебета.Сега ги топля и се надявам да им хареса!
нямам нищо на ЛС Росс
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
« Отговор #744 -: Февруари 06, 2010, 10:15:41 am »
Велка, браво на теб, топли снежинките, че да се превърнат в  :babyflips: :babyflips: :babyflips:

Елисот, честита ти заповед, скоро да се похвалиш :crossfingers:

Даниела, момичетата са ти казали всичко, явно не посещаваш специалист по стерилитет, трябва да го направиш срочно. Тук във форума има много информация. Успех и смело напред!

Момичета и моето ФСХ е много високо - 16. Вчера бях на консулт при правилния док. най-накрая, каза ми че с тези стойности и за инвитро няма да ме приемат. Така че почваме нови изследвания, за съжаление и ЦС няма да ми  се размине, но ... целта изисква жертви.
« Отговор #745 -: Февруари 06, 2010, 11:11:48 am »
Честито  ellysot и успех мила.
Стискам ти палци Велка и чака ме да се похвалиш  stork-boy
*

ellysot

• 202
« Отговор #746 -: Февруари 06, 2010, 11:51:15 am »
Добро утрооо!!  :balk_64:
Много благодаря на всички за милите пожелания!!..ще черпя по едно дълго и топло кафенце... :coffee: :balk_600: в тази зимна сутрин!!
Прекрасен weekend ви желая и аз на вас!! :balk_46:

Даниела мила,не знам дали си ме разбрала правилно?Аз не съм имала предвид възрастта ти и забременяване,а самия медикамент Clostilbegyt и годините.Знам от доктора ми,че той е добър и полезен,но при жени до 30-35 год.След това се насочва лечение с други препарати!

Късмет за напред!!! :balk_602:
*
« Отговор #747 -: Февруари 06, 2010, 12:13:15 pm »
Здравейте, момичета!
Записвам се в групата на "големите момичета",които имат невероятен борбен дух,много вяра и надежда да осъществят най-естественото желание за една жена.Чета ви отдавна и съпреживявам емоциите на всяка една.Толкова много любов и разбиране могат да ти дадат само хора с твоята съдба.Пожелавам на всички успешни процедури,една наистина щастлива година.
Велче,стискам палци за твойте снежковци.Хайде дано да повлечеш крак за всички нас.
Елисот,успех и на теб в предстоящите процедури, много и все хубави ембриончета.
Аз съм малко над 40 години, по-точно на 42.  В групата май ще съм "кака" на всички.
Притесненията ми са големи,както може да се предполага.След първичния преглед ми назначиха изследвания на щитовидната жлеза. Междувременно на 3 ден от цикъла  този месец си направих и всички полови хормони с идеята като отида идната седмица на вторичен преглед да имам по-актуални данни. Предишните, които представих на първичния преглед бяха от септември.Стойностите ми бяха в рамките на референтните стойности. И сега, о Боже, като си взех резултатите, направо бях попарена. Два от хормоните просто бяха полудели- ФСХ и Пролактин. Не мога да си обясня тази промяна в рамките на 4 месеца.Вярно е, че имах много емоционални вълнения в двете крайности,особено последните два месеца - операция за отстраняване на кисти и др.
По този повод не знам дали и кога ще започнем процедурата по ин витрото.С много притеснение очаквам вторичния преглед. Дали това с резултатите е временно, дали не е лабораторна грешка /някъде бях чела за такава възможност/.
Много дълго стана. Приятен и усмихнат ден от мен, дай Боже повече добри новини!
*
« Отговор #748 -: Февруари 06, 2010, 12:49:16 pm »
rtfrtf на теб каква стойност нна ФСХ-то ти излезе? При мен е 11 и толкова е и ЛХ-то. Преди 7 месеца и двете бяха около 7. Изписаха ли ти нещо? 
Росс, ФСХ ми излезе 21,58 в края на януари. А преди два цикъла, в началото на декември ми беше 7,58. И повечето ми изследвания през около два цикъла са около тази цифра. Засега нищо не са ми изписали. Не е лабораторна грешка, защото проверих на другия ден (3-ти ден от МЦ) в Кандиларов.
Сега чакам следващия цикъл, пак да пускам. Надявам се да е наред. Не съм имала кой знае какви емоционални вълнения. Предишните месеци бях по-зле откъм емоциите. Все си мисля, че може да е ановулаторен цикъл, защото не засичам положителен тест за ову, имах леко повишение на ЛХ според теста съвсем скоро след края на менструацията (02.02.), а дните, които се определят според овукалендара (05,06,07.02) - не. Е, остава и утре да видя какво ще покаже.
Не съм пила противозачатъчни.

Велка - всичките снежинки - балеринки,  :dance2:
Икар,  :crossfingers: :goodluck:
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #749 -: Февруари 06, 2010, 14:29:14 pm »
Икар,
Твоят лекар най-добре ще коментира резултатите ти, може и да пуснете втори контролни, дано наистина е нещо временно или лабораторна грешка. Успех и много скоро да се похвалиш :crossfingers:

Момичета, всъщност тези високи стойности на ФСХ могат ли да се регулират, защото и аз съм на този хал, и за мен е ново, досега не съм навлизала в темата ...
*
« Отговор #750 -: Февруари 06, 2010, 17:39:52 pm »
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #751 -: Февруари 06, 2010, 19:13:07 pm »
rtfrtf , мерси!

Но честно казано обърках се още повече, виждам че дори лекарите са на различни мнения - едни препоръчват лечение, други категорично отричат възможност за такова. До сега не съм изследвала инхибин, този път ми е назначено и такова, така че скоро всичко ще стане ясно. И още нещо ме озадачава, доколкото разбирам при високи нива на ФСХ няма овулация, но при мен има, друг е въпросът какво е качеството на яйцеклетките. Въпроси, въпроси ...
*
« Отговор #752 -: Февруари 08, 2010, 10:48:15 am »
здравейте момичета  :hello2:
ellysot честита ви заповед и успешно първо и последно инвитро.
Даниела70 напълно подкрепям думите на du6ka по отношение на клостила. Аз вече минах три цикъла с него и нямам намерение да продължавам с него. То и се отказах вече от инсеминации, а при инвитрото стимулациите са с други препарати. Но и мнението на лекарката е да се смени вече след третият цикъл. Най-добре е наистина да се обърнеш към клиника по стерилитет и да ви направят всички необходими изследвания. Пожелавам ти скорошен успех  :bighug:.
Велка стискам ти палци да ти се захванат поне две бебчета  newsm04. А за ЛС-то явно нищо не съм успяла да ти изпратя. Ще пробвам пак.
Snegina колко е горната граница при теб на ФСХ-то и ти надвишаваш ли я? В лабораторията където правя изследванията горната граница е 13, но лекарката ми каза, че при момиче на 30 години със стойност на ФСХ 20 се е получила бременност при инвитро. Затова и мен ме успокои, че имам шанс и другият път ще видим стойностите отново и ако се повторят ще започваме. Моето ФСХ е 11. Така че мисля че имаш шанс. Стискам ти палци.
ikar добре дошла и скорошно сбъдване на мечтата ти . И при мен разликата в стойностите между първото и второто изследване е покачване от 7 на 11 на ФСХ и ЛХ и то в рамките на 7 месеца, но през тях имах и три месеца на стимулации, инсеминации и тъпкане с хормони и аз отдавам всичко това на тях. Но при мен тези хормони ги пускаха на първи ден от МЦ.
rtfrtf дали при ановулаторен цикъл се получават такива стойности? При мен странното е, че меря БТ и този път когато ми дойде МЦ температурата не спадна така както е било обикновено. От 36,9 падна на 36,7 и до ден днешен продължавам да я държа такава. Друг път пада до около 36,3 или 36,4. Не знам. Ще видя какво ще покажат следващият цикъл. Ще погледна темите, които си препоръчала на Снежина.
Днес дадох кръв за контрола на щитовидната жлеза, но направих изследване на 4 показателя. Да видим дали ще се повтори резултата от четвъртък. Следобяд трябва да са готови и утре съм пак при ендокриноложката.

Имам вече две ангелчета на небето

*

ellysot

• 202
« Отговор #753 -: Февруари 08, 2010, 12:01:30 pm »
Здравейте момичета! :balk_64:
Много е гот като прочетеш,че не си сам в тези дни.. :bighug:
Иначе днес направих преглед при доктора,много добри резултати от изслезванията.Но все пак ще се отложи нашето ин витро за по следващия цикъл  :balk_133: Не всеки път ,но сега отново се видя един полип в матката,та ще следва една хистероскопия,за да го разкараме от хоризонта  osi_19
Поздрав на всички Росс,Даниела70,Велка,Snegina,Rtfrtf ,ikar,elina_93 ,du6ka ..и т.н.
Опитах се да ви запомня,поне от последната страничка... :balk_63: ...,драго ми е да се запознаем!!!До скоро с хубави новини!!
*

wild cat

• 404
  • Няма начин да няма начин!
« Отговор #754 -: Февруари 08, 2010, 12:30:40 pm »
Благодаря за пожеланията мили момичета, добре съм прибрах си 3 снежни бебета.Сега ги топля и се надявам да им хареса!
нямам нищо на ЛС Росс
Браво, миличка! С нетърпение очакваме още хубави новини!  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
« Отговор #755 -: Февруари 09, 2010, 15:50:41 pm »
Здравейте,момичета.От скоро съм тук и сега видях темичката ви.Скоро ще навърша 35 години ,та съм във вашата група :lol: Чакам да започна вторият си опит ин витро .Първият ми беше неуспешен за съжеление. Пожелавам успех на всички ви!
*
« Отговор #756 -: Февруари 09, 2010, 15:53:55 pm »
Дидомира,
Дано вторият опит е успешният за теб :crossfingers: yahoo_17

Хайде, че темичката ни има нужда от радостни новини  :wink:
*
« Отговор #757 -: Февруари 09, 2010, 16:58:18 pm »
Даааа,айде ,време е за хубавите новини! Нещо ми "доскучавете" с тия изследвания! Все едно съм на опашката при ДжПи то!! Ха ха а ! Че и чергата ми запалихте-май и ние ще пускаме хормони!!ЕЕЕе,няма ли някой да покаже изследване :bfp:време  вече да се говори за памперси!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #758 -: Февруари 09, 2010, 17:30:05 pm »
Хехе,благодаря ти ,Snegina ! Искрено ти желая и на теб това и :bori_004:и то няколко броя!
« Отговор #759 -: Февруари 09, 2010, 17:52:49 pm »
Здравейте на всички!Май точно тука ми е мястото.На 38 съм и се боря от 10 г.Има ли някой от вас с час при д-р Стаменов за 24.02.2010.Ще се радвам да се видим и обменим информация.

Бъдещето принадлежи на тези,които вярват в красотата на мечтите си!