0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #720 -: Февруари 03, 2010, 16:50:59 pm »
Успех велка  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:Дано снежинките се превърнат в най прекрасните :bori_004: :bori_007:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #721 -: Февруари 03, 2010, 18:35:43 pm »
..и от мен палци за късмет!!! :goodluck:
« Отговор #722 -: Февруари 03, 2010, 18:48:25 pm »
Велка, успех,миличка, чакаме да ни кажеш как е минало всичко  :goodluck: :crossfingers: :crossfingers:

« Отговор #723 -: Февруари 03, 2010, 19:19:13 pm »
Велче - от юли 2009г "познавам" , задочно една малка "снежинка", която зарадва мама и тате след неуспешно ин-витро.....
Дано , дай Боже , твоята "снежинка" да е следващата , с която ще се "запозная" !!!
И аз те обичам - дръж се , стискай зъби и не губи надежда ,каквото и да става  :bighug:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #724 -: Февруари 03, 2010, 22:33:00 pm »
Успех и много късмет! :crossfingers: :crossfingers:всичко да е наред.
« Отговор #725 -: Февруари 03, 2010, 22:37:32 pm »
Здравейте момичета и аз се присъединявам към вашата група, на 37 години съм.Правим опити за бебче но :( .Преди три месеца имах късмета да се зарадвам но за кратко в 9 г с сърчицето ни спря.Не се предавам и Вие не го правете.Ще се боря докато природата ми позволява.
*
« Отговор #726 -: Февруари 04, 2010, 09:04:19 am »
Eлина,
Щом веднъж е станало, пак ще стане.
Успех и чакаме хубави новини  :crossfingers: yahoo_17
« Отговор #727 -: Февруари 04, 2010, 10:05:32 am »
Eлина,
Щом веднъж е станало, пак ще стане.
Успех и чакаме хубави новини  :crossfingers: yahoo_17
Подкрепям  :wink: и добре дошла в групата  :)

« Отговор #728 -: Февруари 04, 2010, 10:37:22 am »
Здравейте на всички момичета пописващи тук.Първо искам да пожелая успех на всички в начинанията,с които са се заели.Второ искам малко да ви скастря. Добре е че имате място където да се подвизавате,но защо сте решили че ви трябва отделно такова от останалите момичета.Че какво са 35 години!!!Аз родих дъщеря си на 34 след трети успешен опит ин витро и трябва да ви кажа,че в момента сме на един акъл .ВЪЗРАСТТА Е СЪСТОЯНИЕ НА ДУХА!!!Не го забравяйте момичета и напред към постигането на всички мечти!!!

*
« Отговор #729 -: Февруари 05, 2010, 09:55:45 am »
Велка и аз ти пожелавам успех. Писала съм ти ЛС.
Елина добре дошла и скорошен успех!
При мен процедурата се отлага за следващия цикъл. Вчера сутринта давах кръв и резултата е - ФСХ, ЛХ и Естрадиола са се повишили - почти до горни граници, а ТСХ-то ми е паднало пък под долна граница  8O. Направо се отчаях и ми потънаха гемиите. От какво може да е станало всичко това. Бях при ендокриноложката тази сутрен и в понеделник ме праща пак на кръвоспускане за изследване на всички показатели на щитовидната жлеза. Ако трябва ще регулираме дозата. Гинеколожката пък ми изписа Регулон. Много ми е притеснено.
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #730 -: Февруари 05, 2010, 10:04:03 am »
roslem,  :bighug:
И аз така се бях настроила и отложихме, поради "космическа" стойност на ФСХ. Е, надявам се да е било инцидентно. Ще видим на следващия цикъл,  osi_10

"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
« Отговор #731 -: Февруари 05, 2010, 15:41:41 pm »
Здравейте момичета :Dхайде и аз да се включа.На 39 години съм и аз да се запиша тук при вас.Правим опити от близо година,но все не се получава.И все пак надежда винаги има и се надявам да видя скоро :bfp:4 месец съм на стимулация с Клостилбегит и Дуфастон със следене на УЗ.Имам овулация,изследванията на хормоните са ми в норма,но...не става.Докторката ме успокоява,че всичко е наред и няма причина да не се получи.Успех на всички  :balk_104:
« Отговор #732 -: Февруари 05, 2010, 15:55:57 pm »
Здравей,daniela70!
Добре дошла при нас и както обикновено казваме тук дано не се задържаш дълго при нас.Това го казваме,не защото не те искаме,а защото ти пожелаваме скорошно забременяване и да се преместиш в темата на бременните.
Щом правиш стимулация с Клостилбегит правено ли ти е изследване за проходимост на тръбите?А при мъжа ти как са нещата?
*
« Отговор #733 -: Февруари 05, 2010, 16:05:58 pm »
rtfrtf на теб каква стойност нна ФСХ-то ти излезе? При мен е 11 и толкова е и ЛХ-то. Преди 7 месеца и двете бяха около 7. Изписаха ли ти нещо?  :bighug:
daniela70 добре дошла сред нас и скорошно сбъдване на мечтата. И аз да попитам - имаш ли правени някакви изследвания? И още нещо - надявам се клостила да не го пиеш 4-ти пореден месец. Нали си прочела в листовката, че след три месеца се прави почивка.
Велка очакваме те да се включиш с хубави новини.
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #734 -: Февруари 05, 2010, 16:12:17 pm »
Здравей,daniela70!
Добре дошла при нас и както обикновено казваме тук дано не се задържаш дълго при нас.Това го казваме,не защото не те искаме,а защото ти пожелаваме скорошно забременяване и да се преместиш в темата на бременните.
Щом правиш стимулация с Клостилбегит правено ли ти е изследване за проходимост на тръбите?А при мъжа ти как са нещата?

Благодаря за милото посрещане Росс,мерилин :balk_104:Не ми е правено изследване за проходимост на тръби.Имам една бременност,но не е от мъжа с който съм в момента.Докторката след като я попитах ми каза,че за сега няма нужда и да продължа с хапчетата.Четох много за страничните действия на клостилбегит...уплаших се.Не зная дали да продължа да го пия.
« Отговор #735 -: Февруари 05, 2010, 16:15:39 pm »
И да добавя,че приемам Клостилбегита от 3 до 5 ден по 1 хапче,а след това от 15 ден Дуфастон.
*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #736 -: Февруари 05, 2010, 16:17:04 pm »
Ехо,  :hello2: днес си взех заповедта от фонда!!!
Ще ни е за пръв път ин витро,затова хич няма да давам зор.Казвам го,за да разсея паниката,че при някой се отлага за цикъл-два,май..а му!Толкова чакане сме му ударили досега,та месец ли ще ни изплаши?! :balk_77:
Горе главата на всички!
В понеделник ще разисквам на дълго и на широко с доктора изследванията,а после ще споделям с вас! :balk_600:
Обичам ви и ви благодаря,че ви има!!
*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #737 -: Февруари 05, 2010, 19:12:33 pm »
Ехо,  :hello2: днес си взех заповедта от фонда!!!
Ще ни е за пръв път ин витро,затова хич няма да давам зор.Казвам го,за да разсея паниката,че при някой се отлага за цикъл-два,май..а му!Толкова чакане сме му ударили досега,та месец ли ще ни изплаши?! :balk_77:
Горе главата на всички!
В понеделник ще разисквам на дълго и на широко с доктора изследванията,а после ще споделям с вас! :balk_600:
Обичам ви и ви благодаря,че ви има!!
Стискам палци да не се протакаш много във времето и на финала :bfp:
КЪСМЕТ
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #738 -: Февруари 05, 2010, 20:38:00 pm »
Не ми е правено изследване за проходимост на тръби.
Даниела, престъпление е да се прави стимулация с клостилбегит без преди това да ти е направен тест за проходимост на тръбите. Изискай си го незабавно или си смени лекарката. Не искам да те плаша, но и другите момичета ще ти кажат, че клостилбегитът не е никак безобидно средство и се пие най-много до 6 пъти в живота и то задължително след тест за проходимост на тръбите. Аз съм правила стимулации с клостилбегит, но след направена цветна снимка. Насочи се към клиника за стерилитет. Там ще ви направят необходимите изследвания. Освен това, първото нещо, което трябва да направите е спермограм! Желая ти успех!

« Отговор #739 -: Февруари 05, 2010, 21:16:27 pm »
Не ми е правено изследване за проходимост на тръби.
Даниела, престъпление е да се прави стимулация с клостилбегит без преди това да ти е направен тест за проходимост на тръбите. Изискай си го незабавно или си смени лекарката. Не искам да те плаша, но и другите момичета ще ти кажат, че клостилбегитът не е никак безобидно средство и се пие най-много до 6 пъти в живота и то задължително след тест за проходимост на тръбите. Аз съм правила стимулации с клостилбегит, но след направена цветна снимка. Насочи се към клиника за стерилитет. Там ще ви направят необходимите изследвания. Освен това, първото нещо, което трябва да направите е спермограм! Желая ти успех!
Благодаря ти du6ka така и ще направя.Нали винаги им вярваме на докторите и правим това,което ни кажат и разбира се го приемаме за правилно... :(дано не си усложня повече нещата с този Клостилбегит!