0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #680 -: Януари 28, 2010, 00:54:24 am »
Здравейте момичета 35+  :P, да се запиша, че и аз съм за тука. На 37 съм, опитите са ни отдавна, преди 2 години забременях спонтанно, след като месеци наред дебнех овуто  :D, радост голяма беше, съпруга ми 2 месеца не вървеше летеше човека, но уви, в 8 г.с. се получи мисед, прокървих ненадейно и се наложи кюретаж. Мъката ни бе огромна. След многото изследвания, изказванията преобладаваха, че може и да е от възрастта ми, а тогава бях на 35  :(. Ех, сега съм по големичка :D и още повече искаме. Незнам, може би наистина яйцеклетките ми са некачественни, ще видим. Ноември 09 направихме един опит с инсеминация, надежда имаше, но не се получи. Доктора ми препоръча вече инвитро, ако нещо не се обърка скоро ще започнем.
Пожелавам успех на всички с 35+   :goodluck:   

*
« Отговор #681 -: Януари 28, 2010, 07:03:48 am »
Здравей lolly. И аз от скоро съм в темичката, но моите години са вече 41. Имам две неуспешни инсеминации през 2009 година и 3 години неуспешни опити за забременяване. Откри се при мен проблем с НК-клетките и щитовидната жлеза. Сега през февруари ще правя първото си и дано да бъде успешно инвитро.
Пожелавам ти успех!
Имам вече две ангелчета на небето

« Отговор #682 -: Януари 28, 2010, 09:03:30 am »
lolly, roslem успех в процедурите момичета  :goodluck: :crossfingers:

*
« Отговор #683 -: Януари 28, 2010, 09:20:38 am »
Lolly, добре дошла, наборче  :lol:

Roslem, успешен опит февруари  :crossfingers:

Rtfrtf, не знам защо стойностите на ФСХ са проблемни за твоята процедура. Моите също не са ниски - последно бяха към 17, но като коментирахме с док., нормално е с възрастта този хормон да се покачва, за съжаление това е ...

*
« Отговор #684 -: Януари 28, 2010, 09:45:50 am »
Snegina, Надеж благодаря ви момичета  :thankyousign:. На вас и на всички останали момичета от темичката пожелавам успех  yahoo_17!

*

ellysot

• 202
  • Животът не е навредил никому,но и почивката също!
« Отговор #685 -: Януари 28, 2010, 10:39:50 am »
Ех,разсмивате ме девойки! :lol:
Драго ми е да се присъединя към групата на 35+ :balk_69: Има няма три месеца и навършвам 36  :lol:
В играта сме от 6 години все с неизяснен фактор,което в определени моменти ме е изкарвало от нерви и разбира се най-близките първи се опарваха!!! :oops:
Имаме зад гърба си четири неуспешни инсеминации и сега тръпнем пред първия опит ин витро!!
За разнообразие от март миналата година съм и с диагноза МС,но място за отчайване няма!!!!Чувате ли ме???
Оф,пак сълзи напират...(да им се невиди и хормони!!!)
Благодаря ви ,че ви има!!! :bighug:
« Отговор #686 -: Януари 28, 2010, 12:19:00 pm »
Момичета, няма място за отчаяние, ще се борим до край, пада ме, отупваме се и ставаме с високо вдигната глава :D
Успешни процедури на всички!
ellysot, пускай сълзите на воля, аз вече по-рядко плача, ама като му дръпна един рев ми олеква :D
*
« Отговор #687 -: Януари 28, 2010, 13:10:21 pm »
 :balk_145:Ако не друго,доста успокоява и промива учите!!! ха ха ! Успех момичета и от мен!
Фели,и ние сме без диагноза и това наистина е гадно! Все нещо те ровичка из мозъка-Защо не се получава? Ама ,то пътеката е една и за нас! Важен е крайния резултат,а причината е само малко препятствие! Напред и до края!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #688 -: Януари 28, 2010, 13:32:31 pm »
Прав си Рачо за промивките :D лошото при мен е, че имам диагноза ама пак не става :(
Майната му ще се преборим, само да сме здрави :D
*
« Отговор #689 -: Януари 28, 2010, 14:01:52 pm »
Ами то май нямаме голям избор!!??? :balk_602:

п.п. аз май съм за първи клас -какви са тия $учи$???? :balk_122:
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #690 -: Януари 28, 2010, 15:29:11 pm »
Хей, направо ме разсмяхте с тези "учи",ама то е от сълзете :lol:които напират не се виждат буквичките.И на мен ми е едно ревливо  :balk_145: тези дни.
Да взема да му трътна един реввв,та да ми се оправи настроението.
Сега да си излея душата,днес бях на преглед 10 ден от цикъла,за сега съм добре и продължавам с естрофема до пониделник тогава ще се реши дали ще правим трансфер на снежинки.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #691 -: Януари 28, 2010, 16:01:11 pm »
 Velka,стискам ти палци!
От сърце желая успех и на всички,на които им предстои процедура!!!
А пък "промивки на учите" и аз си правя от време на време и правилно казва Рачо,че мноооого са полезни!
*
« Отговор #692 -: Януари 28, 2010, 17:16:54 pm »
Velka стискам ти палци.
И на мен да си призная все ми е едно такова ревливо, та и аз често си правя промивки.

« Отговор #693 -: Януари 28, 2010, 18:13:01 pm »
Ех, ако можеше това за промивките да го прочете шефката ми....щеше да има надежда да спре да ми се троска и да кряска...Никак не издържам вече и колкото и рядко да се засичаме все ме разревава...
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #694 -: Януари 28, 2010, 19:00:10 pm »
Ех, ако можеше това за промивките да го прочете шефката ми....щеше да има надежда да спре да ми се троска и да кряска...Никак не издържам вече и колкото и рядко да се засичаме все ме разревава...
Ако имаш възможност сменяй работата, то не стига другите лични проблеми , ами и ще търпиш и нейните истерии  :x

Велка, много успех в процедурата  :goodluck:

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #695 -: Януари 28, 2010, 19:25:15 pm »
Благодаря на всички с пожеланията, пониделник след прегледа ще се отчета и тук,та нали това е моята младежката тема :lol:и аз се смятам за млада бабка имам си внуче на 2 години и полувина е  аз съм леля баба, ама много хубаво ми вика детето бабоооо и аз се разтапям :P
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #696 -: Януари 28, 2010, 21:22:02 pm »
Здравейте :)
Аз съм на 40,мъжът ми на 37. От пет години сме заедно, ама сме си все още само двамцата. Не съм се отчаяла. Мъча се да гледам позитивно, но имам една мъка дето все ме гложди - на 19г правих аборт. Тогава забременях веднага. После така се развиха нешата че не попадах на подходящ човек до себе си. Сега, когато го намерих и искаме бебче, не става. Е тази мисъл все ме тормози, не ми дава мира. Като знам, че съм могла да имам - а съм се отказала. Просто исках да го споделя ...
Успех и късмет на всички  :)
*
« Отговор #697 -: Януари 29, 2010, 07:38:11 am »
Велка ,пожелавам ти успешна процедура и да ни зарадваш.Аз да се отчета съм още до никъде.Взехме заповедта от Фонда и оттам в клиниката,където неразбрах точно как ще процедираме.Днес започвам да звъня по телефоните ,дано да се разберем.УСПЕХ на всички в "Бабината " група. Приятен ден
*
« Отговор #698 -: Януари 29, 2010, 08:32:44 am »
Добре дошла, Mikaela7 :)
Не се връщай в миналото. Тогава си била дете и за момента това е било вярното решение. Гледай напред! Това да имаш до себе си мъж, на когото можеш да разчиташ, в тези времена също е много. Посетихте ли специализирана клиника по репродуктивна медицина? Имате ли някакви установени проблеми?
Velka, чакаме отчета :)
VAS, успешен старт и още по-успешен финал! Коя клиника си избрала?
*
« Отговор #699 -: Януари 30, 2010, 10:55:55 am »
ellysot , да знаеш че няма неизяснен стерилитет, причина винаги има, пожелавам ти бързо да я намерите и преборите. Дано инвитрото е успешно. И аз малко да се върна в първи клас - какво е МС?

Velka, дано твоите снежинки се превърнат в сладки бебенца.

Mikaela7 , не се обръщай назад, мисли за настоящето и за това как да сбъднеш мечтата си - а това се случва. Успех!

VAS, успешен старт и още по-успешен финал!

Надеж, дано продължиш все така успешно и всичко да си дойде по местата!

За всички  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

П.П. Аз като се  замисля май отдавна съм спряла да си правя промивки на учите.