0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #660 -: Януари 25, 2010, 11:50:34 am »
 :grouphug: :goodluck:Късмет на всички-и аз съм на 37,а ей го резултата-в подписа ми. Всички сме виждали "бабички" на по 20-30г,така че,споко-май ние сме младите.То за щурия мозък години няма :balk_184: :balk_50:
*
« Отговор #661 -: Януари 25, 2010, 11:52:09 am »
Надявам се, че не се обиждате  :D. Написах го по повод сутрешен разговор с една моя колежка, която е само с 2 години по-голяма от мен. Има дъщеря на 15 години и в момента е бременна в 7 месец. Та нейната дъщеря сутринта беше тука и не иска да разговаря с майка си. Когато седнах да си поговоря с нея, защо така се държи отговора и беше "станала бабичка а прави глупости с баща ми и ще гледат на тези години бебета". Първо ми стана доста криво, защото все пак не се чувствам хич за изхвърляне, пък после се сетих, че може би и аз на нейните години мислех така за жените на 40 години.
Честит рожден ден на teodorina, много стиснати палци на New Love, а пък за биопсията и аз съм я правила и болката е само за минутка като при цветна снимка.
Късмет на всички.
*
« Отговор #662 -: Януари 25, 2010, 12:10:15 pm »
Хе-хе, това за бабичките го разисквахме в една друга тема ...
И моята дъщеря като ме пита на колко съм години и възкликва: Мамо, това е ужасно много!
Ми, да, и за това си искаме по едно бебенце, да ни подмлади и разхубави :D още повече :wink:

Весел празник на Теодорина :ballons:
Успех на всички!
« Отговор #663 -: Януари 25, 2010, 13:38:11 pm »
Дааа, това с "бабичките" определено ме развесели :lol:
То и аз съм на 37г. и още се мотая...
И моят племенник си харесал едно момиче, чиято майка е мой набор и при разговор с мъжа ми той казал, че майка и е стара.
Тогава мъжът ми му отговорил, да говори по-тихо, че и аз съм на тези години и да не го чуя... :wink: :P
« Отговор #664 -: Януари 25, 2010, 15:55:21 pm »
New Love, успешен софийски старт и дано по- скоро те доведе до така чакания финал! teodorina, ЧРД и добре дошла тук, където е уютно и сред свои, и дано не се задържиш за дълго! sistur, какви бабички споменаваш, та ние сме в такава хубава възраст- само за завиждане!                 Стискам палци на всички за успешни процедури!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

isho75

• 533
  • Вярвай в чудеса
« Отговор #665 -: Януари 25, 2010, 18:06:46 pm »
Другият месец навършвам така невероятните 35год.И изобщо не се чуствам бабичка.Все пак най-хубавото те първа предстои да се случи.Все пак не е важно на колко си а на колко се чувстваш. :bighug: :biglove: :balk_104:
Да заповядаш на себе си е най-голямата власт
http://misli.hit.bg/thedreams.html
*
« Отговор #666 -: Януари 25, 2010, 19:20:04 pm »
Sistur, най'ш к'ва бабичка шти дам!  :witch: "Бабичка" е баба ти! Добре дошла.  :cheerleader:

Момичета, утре трябва да се вредя някак за преглед между другото. Имам устна уговорка за преглед на втори ден и ако резултатите от LH, FSH и прегледа са хубави, да започваме! Оф, направо ми идва наум простотията: "Готови! На старта! Бум!" 
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #667 -: Януари 25, 2010, 20:10:26 pm »
Здравейте и от мен, аз съм на 39 и все още не съм се отказала да се боря, въпреки,че последните години някак си изведнъж се почувствах остаряла..Вече почти не срещам момичета на моята възраст и това някак си ме отчайва.
*
« Отговор #668 -: Януари 25, 2010, 21:41:00 pm »
Ехей, да допълня списъка на "бабичките", аз ще навърша 40 след 3 месеца. Както викаха червените бабички на митингите: "Много сме! Млади сме!" И ние така - повече сме отколкото предполагаме и сме по-млади (най-вече по дух) от много 20-тина годишни.
Teodorina, честит Рожден ден! Това е най-хубавата възраст, наслаждавай й се!
New Love, успех с документите! И аз я чакам от доста време "тъз кръвчица мръсна", така че разбирам радостта ти.
Felindra, лека процедура и хубав резултат!
rtfrtf, успешен старт и още по-успешен финал!
 :grouphug2:
« Последна редакция: Януари 25, 2010, 21:47:33 pm от Meme »
« Отговор #669 -: Януари 26, 2010, 09:21:43 am »
Здравейте,момичета  :)
Много моля четирибуквената дума с "б" да не се споменава  :lol: :lol:
Такива ще станем едва когато децата ни имат деца!!!  8) До тогава ще сме във вихъра  :wink:

rtfrtf , това е супер новина, браво мила! Какво по-хубаво от това да се действа  :goodluck: Много стиснати палци от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
New Love,Felindra , много успех и на вас  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :goodluck:

Аз четвъртък следобед ще ходя за хидротубация и малко съм се притеснила за разултата  :?

*
« Отговор #670 -: Януари 26, 2010, 09:54:26 am »
А моля моля, какво е това бабички. Та ние сме в разцвета на силите си. Какво да кажа аз като тази година ще правя 42. Направо трябва да се скрия някъде  osi_1
Кураж момичета и успех на всички  :bighug:
Имам вече две ангелчета на небето

*
« Отговор #671 -: Януари 26, 2010, 10:10:01 am »
rtfrtf, Надеж  :crossfingers:

Я, колко б..чки се сбрахме :lol:
*
« Отговор #672 -: Януари 26, 2010, 12:43:54 pm »
Ехооо,алооо,тук не виждам никоя от вас да е празнувала съвсем на скоро Бабин ден!!! Нали? :lol:Така че,много моля с коментарите-по-внимателно!! :balk_163: :balk_153: Като ви чета постовете,виждам много младежки дух и комсомолско дръзновение!! Такаче,споко,девойки! Успех на всички ,които стартират-с процудара или документи! Пожелавам им ,а и на всички ,да станат баби,ама то има още многооооо време до тогава!  osi_9
От Дядо Ра40
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #673 -: Януари 26, 2010, 13:05:53 pm »
От Дядо Ра40

Е, друго си е тъй някой младеж да ни вдъхне кураж  :wink:

Ра4о, вие доколкото си спомням също планирахте нещо за януари-февруари?
*
« Отговор #674 -: Януари 26, 2010, 15:24:06 pm »
Хе хе ,надявам се на старт през февруари,но плановете са още доста $мъгливи$!! Ще ги избистрим скоро!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
« Отговор #675 -: Януари 26, 2010, 18:14:36 pm »
Момичета,вчера докато чакаш пред кабинета на моята лекарка,до мен седеше едно момиче,влизам аз при нея,и тя ме пита:-Видя ли това момиче отвън,без една тръба и с други усложнения,сега е бременна след 3-и опит с 3-бебока.Беше овесила нос и преди да почне ми каза,че пробва и сега,и после....
Така,че момичета горе главите и в очакване на най-хубавото
се грижете за себе си :balk_95: , :balk_96:
Молете се за нещата,които желаете,но работете за нещата,от които имате нужда.
*
« Отговор #676 -: Януари 26, 2010, 19:11:56 pm »
Момичета, благодаря ви за пожеланията. Моят старт се отложи за другия цикъл. Висока стойност на ФСХ. Нямам обяснение защо така подскочи този хормон. На 5.12.2009 беше 7,58. А днес - някаква ужасно висока стойност (21,58). Понеже съм Тома Неверни, утре (трети ден) ще затичам в някоя друга лаборатория за сравнение.
Нийл Армстронг
*
« Отговор #677 -: Януари 26, 2010, 19:15:09 pm »
Точно така, rtfrtf, пробвай другаде  :goodluck:
« Отговор #678 -: Януари 26, 2010, 22:06:29 pm »
Привет , мривет , много каталясали и помръзнали, но....№5744...урааа...прекрачихме напред и така до победата....много съм благодарна на всички в клиника Малинов...много ни хареса при тях , дай боже да си вземем чао един ден с  пълни ръце...

ох, отивам да се задуша в банята и да спяяяяяя... утре ще ви прочета какво сте писали и ще взема отношение - Целувки !!!!
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
« Отговор #679 -: Януари 27, 2010, 20:00:28 pm »
Не е лабораторна грешка. Повторих изследването днес в Кандиларов, потвърди се резултата. Е, сега съвсем нямам обяснение за тази висока стойност на ФСХ (21,58). В сравнение със стойността от преди два цикъла е три пъти по-висока. Дали при ановулаторен цикъл е възможно да се получи такава стойност?
16.10.2009 - 7,64
05.12.2009 - 7,58
Не съм го изследвала всеки цикъл.
И сега изведнъж такъв скок.  :ask:
Лекарката каза следващия цикъл на втори ден да повторя ФСХ и ако пак е високо, ще ми изписва лекарства.
Не ми го побира ума! Имате ли някакви идеи? Най-рано другата седмица ще мога да си запиша час за консултация.
Нийл Армстронг