Дойде ми, дойде ми .....много съм щастлива и умирам да съ пУфаля....
Ей...тъз кръвчица мръсна от кога я чакам...2 месеца и половина са надам и се тормозя....таз сутрин в 5 ме ощастливи...
Във вторник рано сутринта пътуваме за София и се надявам до края на седмицата да ви се отчета с подадени във фонда докюменти....че сърце лъвско ич не траи вече......
Тъй се бях попарила , тъй се бях депресирала...сега ми е по-светличко на хоризонта и леко си отдъхнах ....
Анмар - в роднините ще отседна, че няма нужда от излишен харч (бях си въобразила , че не е толкова скъпо)...пък и хората са любезни и винаги ме чакат с овации, аз съм се изтемерутила нещо и не ми се говори много , много....ама всички знаете как е ....
Дано свършим работа , стискайте палци ,че нямам час ни за спермограма ,ни за подготовка на документите , ама кот стане ...поне ще пуснем хормони, не мога повече да чакам нищо....ще се бутам и това е ...
Ех...освен на вас , няма на кой друг да кажа от какво ми светкат очетата....зарекла съм се на никой нищо вече.... чувам , че зад гърба ми се говорят ехидни приказки....и това сигурно го знаете....лоши хора , лош свят , смятат, че са богоизбрани и застраховани...карай ... задрасквам яката в последните години, ако и да остана само с виртуални приятели , глупаци в живота си повече неща....
Радвам се , че ви имам!
Айде до скоро и успех на всички !