0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #560 -: Декември 01, 2009, 11:07:52 am »
 :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #561 -: Декември 01, 2009, 13:46:50 pm »
И от мене имаш стиснати палци!! И на осемте,хем!! дано да ти е последна стимулация! Малко ми е свито сърцето,че Фръци не се обажда,но съм сигурен ,че ще избухне с  :bfp:тези дни!!!!
/www.mamaibebe.com][/url]
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #562 -: Декември 01, 2009, 13:56:24 pm »
Mari-al и от мене много прегръдки с пожелания за успешна процедура!  yahoo_17 :crossfingers: ...
(Хващам се напоследък, че като напиша словосъчетанието инвитро (респ. ИКСИ) -"опит", трия втората думичка и я замествам с "процедура", защото ми звучи по-оптимистично…  :wink: :D)

След малко ще погледна, дали си писала нещо в дневничето си – от много време не съм надничала нататък (към онази рубрика)…

Януарската групичка, радвам се, че ще можем да се подкрепяме взаимно :) ...

Neu Love, чувала съм от много места, че Стаменов е най-добрия избор! Много ще стискаме палци, като почнеш…
Благодаря за комплиментите, ноооО… нали знаете, че по-слабите са и по-проклети..  :lol: Иначе аз също качих 10 кг. (бях 50, сега съм 60) и не знам, дали се дължи на хипофункцията на щитовидната жлеза или на спирането на цигарите (спрях ги преди година и нещо. По същото време се наложи да пия и Thyronajod)… Но истината е, че започнах да си хапвам много повече ;) :lol:

Рачо, аз вече гласувах по съвест…  :lol: ...ама ти пак можеш да качиш някоя и друга картинка - никой не е безгрешен, току виж и ние сме се подали на подкуп…  :wink: :lol: Пък и ти си номиниран на няколко места…

Забелязах, че Мерилин се е пременила в коледна украса… :) Страхотно изглеждаш, мила! :)
Е, тя и Снежинка се е нагласила според празниците :) Чак ми идва настроение за тях…  :)

Фръцка, имате ли новини? (или утре е важния ден?  :oops:)
Chares, честито!  :)

Поздрави на всички, хубав ден от мен и целувки! :)

« Последна редакция: Декември 01, 2009, 14:39:19 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

*
« Отговор #563 -: Декември 01, 2009, 14:18:22 pm »

Е, тя и Снежинка се е нагласила според празниците :) Чак ми идва настроение за тях…  :)

Да-а-а, не се помотвайте, пишете си желанията и ги давайте насам, че ще ги пращам на Дядо Коледа. Ще кажа по една блага дума за всеки от Вас  :wink:
*
« Отговор #564 -: Декември 01, 2009, 14:27:26 pm »
Хе хе ,Снежинке,ами то май желанието на всички тук е едно!! Така ,че пускай писмото колкото се може по-скоро!! :balk_173:Сега ще завали и ще е трудно на куриерите ти-джуджета! А и нашето да е първо,нали момичета!?
Чандра,малко чак ми става неудобно от тия твои думи!! :balk_91: Аз да не съм Рачо Обама!??? Хи хи ! Нали доброто настроение е най-добрият лек,та и аз за това се опитвам да си взимам дозата всеки ден! А вие тук всички,добре ме зареждате с това лекарство. Обещавам,че ще има още много изненади и то не само на картинки! Абе,това с щитовидната жлеза не беше ли свързано с базедова болест-гуша??? :ask:
*
« Отговор #565 -: Декември 01, 2009, 14:40:35 pm »
А-а-а-а, в нашта фирма няма издънки, Важното е Желанието да е правилно поръчано (може и телепатично  :wink: времената се променят). То е сигурно, всички тук сте вписани вече, януарчетата с предимство  :green_dust_1: :crossfingers:
*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #566 -: Декември 01, 2009, 14:49:10 pm »
И ази туй хортувам, че доброто настроение е най-добрия лек... :D
Радвам се, че ви познавам:)

...Абе,това с щитовидната жлеза не беше ли свързано с базедова болест-гуша??? :ask:

То и аз не му разбирам много, но... имало там някаква стойност на TSH - моята е над 2, а бивало да е около 1,5...

« Последна редакция: Декември 01, 2009, 14:52:59 pm от Chandra »
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #567 -: Декември 01, 2009, 15:02:16 pm »
Здравейте сладури! Днес си направих теста и е отрицателен 0.15. Докторката каза да спирам лекарствата и ще се видим по нататъка. Желая ви успех на всички в процедурите. Разстроена съм и за това съм толкова кратка. Ще пиша пак когато съм по добре.
Жена която мечтае
*
« Отговор #568 -: Декември 01, 2009, 15:06:01 pm »
Здравейте сладури! Днес си направих теста и е отрицателен 0.15. Докторката каза да спирам лекарствата и ще се видим по нататъка. Желая ви успех на всички в процедурите. Разстроена съм и за това съм толкова кратка. Ще пиша пак когато съм по добре.
Е, не е ли рано за тест, минаха ли 14 дена от ЕТ?
*
« Отговор #569 -: Декември 01, 2009, 16:09:23 pm »
Еееее,Фръциии,пробвай пак след ден -два!!! нищо не се знае,рано е май още!?!
*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #570 -: Декември 01, 2009, 16:51:09 pm »
Фръцка, много съжалявам!  :( Нямам думи, наистина... Но не може винаги да не върви - явно трябва да минем през неуспеха, за да успеем накрая:)... сигурна съм в това...
« Последна редакция: Декември 01, 2009, 16:55:28 pm от Chandra »

« Отговор #571 -: Декември 01, 2009, 17:01:02 pm »
Не знам дали е рано пункцията беше на 17, трансфера ми беше на 19 ноември и ми казаха теста на 1 декември. Ако броим деня на трансфера стават 13 дена. Не знам вие какво ще кажете. Но пък прекратих лекарствата от обяд така, че не знам.
Жена която мечтае
*
« Отговор #572 -: Декември 01, 2009, 17:13:24 pm »
frucka, и аз правих тест днес 10-ти ден след трансфер на 2-ри ден, резултатът е 1,5.
И на мен ми казаха да спра утрогестана. И аз днес не слагах утрогестан, но си мисля дали да не продължа още 2-3 дни сутрин и вечер. Толково ми харесваше датата 1 декември, надявах се да е едно щастливо въведение към идващите празници, но не било писано.
Четох, че и ти ще правиш тест днес и се надявах, че ще се поздравим с положителен резултат. Явно нашите бебчета, са решили да поизчакат, сигурно август им се е видял горещичък за появата им. Важното е да сме здрави и да нямаме усложнения след процедурите, за да можем да продължим нататък.
Аз лично смятам да се напия днес, след месеци на ограничения и здравословно хранене.  :oops:
*
« Отговор #573 -: Декември 01, 2009, 17:16:36 pm »
Не знам, струва ми се рано, нали при всеки е индивидулно отделянето на ЧХГ?
« Отговор #574 -: Декември 01, 2009, 17:54:14 pm »
frucka, и аз правих тест днес 10-ти ден след трансфер на 2-ри ден, резултатът е 1,5.
И на мен ми казаха да спра утрогестана. И аз днес не слагах утрогестан, но си мисля дали да не продължа още 2-3 дни сутрин и вечер. Толково ми харесваше датата 1 декември, надявах се да е едно щастливо въведение към идващите празници, но не било писано.
Четох, че и ти ще правиш тест днес и се надявах, че ще се поздравим с положителен резултат. Явно нашите бебчета, са решили да поизчакат, сигурно август им се е видял горещичък за появата им. Важното е да сме здрави и да нямаме усложнения след процедурите, за да можем да продължим нататък.
Аз лично смятам да се напия днес, след месеци на ограничения и здравословно хранене.  :oops:

И аз днес ще си пийна не съм правила това от три месеца. Първо беше започнатата процедура за инвитро, която прекратихме, после операцията, след това чакането за инвитрото и месеците се извървяха в чакане. Така, че тази вечер ще го отпускаме :wine:
Жена която мечтае
*
« Отговор #575 -: Декември 01, 2009, 18:12:33 pm »
:balk_14: За твое здраве и за здравето на всички кандидат-майки!
*

Chandra

• *
  • 1567
« Отговор #576 -: Декември 01, 2009, 18:42:22 pm »
Наздраве и от мене!:)

*
« Отговор #577 -: Декември 02, 2009, 12:01:48 pm »
Много съжалявам момичета :balk_145:!Вчера някъде из форума едно момиче беше написало:"остави се на съдбата, тя ще ти даде знаци, направи това, което зависи от теб, а в крайна сметка ще стане това, което е писано да стане!"
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #578 -: Декември 02, 2009, 21:38:47 pm »
Ех, момичета,толкова ли много искаме, да му се и не види и съдбата и чудото!Фръци,знаеш колко много съжалявам, за неуспеха но нека и тук те прегърна виртуално.Меме,съжалявам и за теб мила.Пийнете, поплачете,не се оставяйте на отчаянието,Винаги има Надежда!
Ще си пожелая,нещо съвсем, съвсем скромно от Дядо Коледа.
Мили, Дядо белобрад,
таз година много слушках аз
имам си мечта голяма,
и аз да стана МАМА на
Божидар и Снежина.

Хайде момичета да си го пожелаем от сърце!И току виж се сбъднало.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #579 -: Декември 03, 2009, 12:51:57 pm »
Фръци и Meme, дано вече сте потушили поне малко раочарованието в себе си(било и от напиването завчера), дано по- скоро се отърсите от болката и отчаянието след неуспеха и дано наистина следващата година ви донесе сбъдване на мечтата за дете. Всъщност на всички тук това пожелавам- ние го заслужаваме!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам