0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #540 -: Ноември 26, 2009, 19:49:01 pm »
Ей,момичета -кокичета!! Има тука една номинация,дайте по един глас за АГ-Варна!! Все пак ,няма да оставите Рачо да бъде победен ,нали??? А ,само ако видите какви хубави неща предлагам за гласувалите за правилния клуб..... :wink:
Абе Рачо,  :balk_77:
Много момичета са ти набрали от нашата "Щъркелова група"  :mrgreen:
Ама си голям симпатяга иначе, нооо внимавай!  :D
Желая ви много късмет през месец март и весели коледни празници! Поздрави, макар и задочни на Вили  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
*

Chandra

• *
  • 1567
  • Безспирно е движението на живота..
« Отговор #541 -: Ноември 26, 2009, 22:58:32 pm »
Има ли някой от вас, който също ще се впуска в борбата през януари?

АЗ направо ще се цопна,края на януари с трансфер на снежинки :P
 Velka,аз се впускам в борбата за втори път след като ми дойде януари месец. Засега не знам на какъв протокол ще бъдем, защото в първия опит не стигнахме до трансфер поради фрагментирали ембриони.
Надявам се втория път да ни е успешния опит :).

Здравейте  :D

Значи ще сме заедно с Велка и Бгпетя...
Ние вече получихме плана за ИКСИ-процедурата по пощата:) Ще замочваме към 8-10.01. и ще сме с Gonal, Menogon HP, Cetrotide...

Рачо, по другите темички подкупваш с някоя и друга картинка, а тука... Само да хубави очи ли ще разчиташ?  :wink:

Мерилин, подкрепям с две ръце и с голямо удоволствие написаното от тебе! :) Направо ми се оправи настроението...

Поздрави на всички:)))
"Don't tell God how big your problems are...tell your problems how big your God is."

« Отговор #542 -: Ноември 26, 2009, 23:19:01 pm »
към Chandra : Още едно момиче в януарската група :) . Супер. Ще обменяме опит , нали.

*
« Отговор #543 -: Ноември 27, 2009, 11:27:19 am »
Еееее, то и тука имало Щъркели-агенти!! Бре,няма отърване от вас !! Знам аз ,че не става само $с две хубави очи$ и ще приготвя нещо специално! Вие само кажете ,че имате желание,другото лесна работа!
Аз искрено се надявам да се вместим в график някъде към март,но нищо не е сигурно! Всичко зависи от Док! При всяко положение ще обменяме опит!!! И инфо! Няма да се измъкните лесно от мен-здраво съм се хванал за темата с моите 8 крака!!! :balk_121:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #544 -: Ноември 27, 2009, 12:24:10 pm »
Здравейте момичета и Рачо!Да се похваля и тук:от снощи съм с няколко крачки по-близо до мечтата :balk_48:!Обадиха ми се от фонда,одобрени сме!Другата седмица ще си взема заповедта и на среща с док.
*
« Отговор #545 -: Ноември 27, 2009, 12:28:29 pm »
Браво!! Поздравления! Само така! Половината път е изминат и продължавате напред!!! Абе какъв ден е днес?? Само хубави новини!!  :cheerleader:
/www.mamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #546 -: Ноември 27, 2009, 12:42:54 pm »
Браво, Чарес!
Хайде,ти гониш сега... Успех!
« Отговор #547 -: Ноември 27, 2009, 16:25:40 pm »
Здрасти на всички!

Успех на тези в процедура!
Направо се разплаквам от вълнение като си помисля , че скоро някой ще се похвали...

Честит празник на мюсулманите сред нас - мир и благоденствие в домовете ви !

Да ви споделя експресно една възмутителна за мен новина и една радостна....
Първата - цените в Плевен , където мислех да направим първи опит са "майка си и баща си " + 50лв за обработка на документи.
Втората - щастлива съм да обява промяна в плановете си - ще правим първия опит при док. Стаменов - на приемливи цени и без такса за обр. на документи.

Айде...кака знае вече 2 и 200...не е проста да я мятат по върбите....

Щастлива съм , мъжо ме подкрепя , до края на следващата или нач.на по-следв. седмица и това ще е свършено...Дано , дай Боже !

Целувам ви и продължавам да бачкам , че с тия болнични си забатачих служ. докюментасия и съм зависнала от всийдеее...

Цун , мляс , гуш и всичко най-добро !
Рачо - поздрави на адашката!

Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #548 -: Ноември 27, 2009, 16:38:48 pm »
Олеее,каква готина групичка сте за януари!Направо ми идва и аз да се включа.Няма да стане обаче.Нищо аз ще се порадвам на вашите положителни тестчета и после и аз след вас!
Целувам ви!
*
« Отговор #549 -: Ноември 27, 2009, 16:48:48 pm »
Лове, успех и на  теб :crossfingers:

Замисли ме за Плевен, аз тъкмо за там се чудех, че ми е най-близо и чувам, че по-бързичко се случват нещата  :ask:
*
« Отговор #550 -: Ноември 27, 2009, 17:13:18 pm »
Здрасти на всички!

Успех на тези в процедура!
Направо се разплаквам от вълнение като си помисля , че скоро някой ще се похвали...

Честит празник на мюсулманите сред нас - мир и благоденствие в домовете ви !

Да ви споделя експресно една възмутителна за мен новина и една радостна....
Първата - цените в Плевен , където мислех да направим първи опит са "майка си и баща си " + 50лв за обработка на документи.
Втората - щастлива съм да обява промяна в плановете си - ще правим първия опит при док. Стаменов - на приемливи цени и без такса за обр. на документи.

Айде...кака знае вече 2 и 200...не е проста да я мятат по върбите....

Щастлива съм , мъжо ме подкрепя , до края на следващата или нач.на по-следв. седмица и това ще е свършено...Дано , дай Боже !

Целувам ви и продължавам да бачкам , че с тия болнични си забатачих служ. докюментасия и съм зависнала от всийдеее...

Цун , мляс , гуш и всичко най-добро !
Рачо - поздрави на адашката!

Много се радвам, че си изпълнена с оптимизъм. Според мен решението ти е единственото правилно. Ти май имаше и час за 2010 г.? Успех
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
« Отговор #551 -: Ноември 27, 2009, 20:54:16 pm »
Анмар - да , така е , имам час за 4-ти май 2010г, първичен преглед. Ако дотогава са ми отпуснали пари от фонда направо ще  направим план за стимулацията ...така си мисля аз...

Снежи - и на нас ни е адски близо, но....няма да дам 50лв за обработка да документи и още 20лв повече от при Стаменов за сперм. по Крюгер и още куп левчета по 10 , по 20....
Но..има и друго ние с мъжо пътуваме безплатно по БДЖ и не вкл. пари за пътя...сядам на влакса и просто отминавам Плевен и се друскам още 2ч и половина - това ми е жертвата...Сложих си наум и тежината на Стаменов като репр. гинеколог и Емин...е то е ясно кой победи...

20г търпях да ме лъгондрят и да ми източват парите изкарани с толкова пот от цялото ни фемили ...тоз път ще вървя с калкулатора....Миналата година за периода септември - май т.г. ми глътнаха 2000лв само за прегледи и изследвания , повечето , от които така и не погледнаха.....много съм набрала....ще видим , ако трябва ще сменям до дупка....клиники вече дал Бог и инфо в нета също.
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #552 -: Ноември 28, 2009, 08:05:20 am »
Здравейте момичета, редовно ви чета но не пиша. New love отдавна следя публикациите ти, защото повечето от тях.. все едно аз съм ги писла.. и аз много се възмущавам от факта, че цените извън София са двойно по-високи а специалистите двойно по некадърни. Преди си мислех, че като ми вземат много пари за преглед и има голяма опашка то доктора е добър /тогава не бях виждала опашките пред Стаменов 8O/. Голямо беше учудването ми от цените в Надежда - двойно по-ниски!!! Да не говорим, че ако в Пловдив ти вземат по 60 лв за добър ден и 25 лв за фоликулометрия /2 мин е - засичала съм я.. а на месец се правят по 5 за 2 години.. си е сума/ то Стаменов им рисува детелинки и сърчица на хартийката на която трябва да напише паричките които дължа на клиниката. Ходихме с мъжа ми на андролог в Пловдив - местното светило ни взе 60 лв за 5 мин преглед и му каза на моя мъж, че нищо му няма като го поопипа малко - то и аз съм го разглеждала и според мен на пръв поглед му няма нищо... ама апаратурата на Кацаров друго каза - има разширена вена и това за 35 лв и сериозен разговор - човека разгледа внимателно всички изследвания и каза какво реално може да се направи при тази ситуация и при него си създаваш усещането че му е приятно да ти отговаря на въпросите а не да гледа да те изгони по-бързо и да ти прибере парите. Има и изключения разбиа се  - да ни е жив и здрав д-р Росен Петров - толкова е направил за мен, че никога няма да мога да му се отблагодаря - и в събота е идвал заради мен да ми прави фоликулометрия и да ми бие Прегнил и после ме гони по улицата да ми върне вашливите 20 лв дето му оставих на бюрото тайничко... чак се скарахме тогава - казах му: "-Докторе Вие сте голям будала" и той каза: "-Знам, че съм.. ама съм си такъв".. и такива хора има... пробвала съм и с повече пари при него ама се закани да не ме погледне повече..
« Отговор #553 -: Ноември 28, 2009, 08:54:31 am »
Миренче - хубаво си го написала, общи ни са проблемите и затова сме си близки...
В тази връзка пак подсещам който иска да се и видим -  да ми подаде на ЛС  името си във Фейсбук.
С Чандра вече сме заедно ... градим фермиии :)
и ако знаете каква финннна мацинка е....направо муцка!  :lol: Аз, щото съм от тонажната категория и винаги са радвам на ефирните създания...природа , кво да се прави...  :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #554 -: Ноември 28, 2009, 18:30:15 pm »
ОХ,миличка и аз вече съм в категория извън габарита :P но какво да се прави,спрях да се оглеждам в голямото огледало.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
« Отговор #555 -: Ноември 28, 2009, 21:25:51 pm »
Опппаа...Велче , че аз кого аднах във Фейсбук-а...
Мацката с твоето име на снимката беше съвсем нежен габарит :)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #556 -: Ноември 28, 2009, 22:30:42 pm »
Малко спам,но това на снимчицата е от миналата година на Димитров ден.Сега съм 10килца и нагоре :oops:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!

« Отговор #557 -: Ноември 30, 2009, 18:50:32 pm »
Ей, мацки, докато си говорите за габарити и тем подобни, аз да ви помоля да ми стискате палци този ми опит вече да е успешен, че за Бъдни вечер ми се иска с цялото ми същество да зарадвам всички около мен с положителен тест. Днес ми е 10-ти ден стимулация при д-р Стаменов и му се види вече края.Айде да идва Новата, че да почвате по същество и за последно, на някои за първо, но и за последно да им е! И повечко да се веселим и майтапим! Прегръщам ви силно всички.
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
« Отговор #558 -: Ноември 30, 2009, 19:48:34 pm »
Мира, вече ги стиснах тези палци,не съм ги пускала на Фръци утре и е теста така че, продължавам със стискането  :P на драго сърце.Успех мила!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!

« Отговор #559 -: Ноември 30, 2009, 20:13:55 pm »
Ей,сладуранки ще стискам и аз!!!