Чандра - ето ти тел. на кабинетите 064/ 805 666 - обади се , попитай.
Часове няма , но ти иди и чакай последната жена , той няма да ти откаже
преглед или консултация. Бъди леко нахална , не бой се , няма да те
върнат.
Кабинетите се намират в частната болница на проф. Горчев "СВ. Марина"
в Плевен.
Болницата е на много лесно място , в една малка пресечка до центъра.
Пресечката е срещу кукления театър - попитай някой по-възръстен човек, ще те упътят. В близост до спирката на тролеите"Цветан СПасов". Тези два ориентира като кажеш - ще те упътят.
Успех!
пп. Рано е за епикриза при мен- чакам. Докато не я взема няма и подготовка на документи. Пък и мъжо трябва да направи нова сперогр., че и той не е в розово пулжение....и така...яваш , яваш....Както едвам мърдам , то часа ми при докт. Стаменов ще доди като утре.На 3-ти май ми е - добре , че го записах пролетта.
Малко преди да ме изведат за операция в стаята постъпи едно момиче от Карлово , пациентка на Стаменов. Правела миоми и си проваляла вече 4 ин-витра . Беше я пратил в Плевен да я почистят , че той имал възможност чак след 6месеца да и обърне внимание....
Вече двама гинеколози ми казват , че с моята пълнота , проблеми с щитовидната и прочие съм само за него - той е най-знаещият и можещият по ин-витрата в момента в БГ.
Пак се сетих нещо ...
Чандра - това за "тапети" ме навява на спомена ...една приятелка от тук и от "мама-та" забременя тази година като е ползвала един метод , който аз няма да мога май да обясня съвсем вярно ....
Ще я потърся , ако не е много заета или неразположена да ни го обясни.
С две думи - прави се подготовка на женския организъм като се инжектират инжекции с преработена от партньора кръв...ма да не ви шашкам...ще я викна...
Тя ми се похвали , че кара изкл. лека бременност именно от този метод.
пп. Намерих това , което мви е разказала...реших да не я тревожа...
Мисля , че това е свързано с комфорта на ембриона, не е широко известно , поне от друг все още не съм го чула
Но успеха ни се дължи на автоимунизацията която направихме преди Иксито. Тя се прави в клиника братя Тодорови (струва 480 лева).
Взема се кръв от съпруга, която се преработва и незнам точно какво се извлича. Това което се извлича се разпределя в 26 инжекции, които си ги поставяш подкожно. По този начин организма ти не отхвърля чуждите гени и ембриона по лесно се закрепя. Препоръчвам ти го - само в тая клиника го правят. В другите държави се прилага масово. Затова карам и сравнително лека бременост.
Ако искате да знаете по - подробно - ще я повикам , тя е душичка и ще ни обясни , сигурна съм...само да се чувства ОК.