ще викам , ама ме е срам....
скоро няма да се впусна в такива готварски подвизи ...честно казано съм се вцепила вътрешно от страх...
някой ми обърна внимание на цифрите в датата - 29.02.2009.....не , че съм суеверна ама тия двойки и деветки....имам лошо предчувствие....ама аз винаги съм черногледа вътрешно.....външно оптимист....напрегната съм и дрънкам глупости.
От рачешката ми природа пък ми се струва , че никой не ме разбира и не ми влиза в положението ....пък то не , че умирам , ама драматизирам....пуста зодия и все ме избива на рев. Не смея да се отпусна , че ако ревна няма да спра скоро....
От притеснение ли от що ли ,ама три месеца нямах цикъл пък днес като ме присви ...и нещо процапах пейзажа....остава сега да се олея и както ме държи по сума дни ...да не ми провали датата....Охххх, само на мен ще се случат такива каръшки ситуации
Пък да се оплача и от друга....като ми е тръгнала мисълта що ли да спирам....мъжо и той като се е разнежил...като върви и ми мърка колко съм му сладичка....ма то на мен ми се огорчивила душицата , той за любов ме кандардисва....олиииииии направооооо ще убия накой....мразя я тая мръсна киста....
Прощавайте милички нещо разпуснах...и отдъхнах...чудя се да публикувам ли...айде , ако четете начи съм....Да сте живи и здрави , че ме търпите и подкрепяте !