0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ох, тази Параскева, толкова ме развълнува;-)))
Момичета, обичам ви, дано всички да успеем! :bighug: :bighug: :balk_602: :balk_81:
Ще успееш Танита, всички ти стискаме палци ще видиш че това ще ти е последния опит, само позитивно мислене :D и ако някой само за миг му мине през главата лоша мисъл ще го  osi_6 На всички много :bighug:
*
Фелиндра, благодаря ти!!! :lol:
Утре ще докладвам дали е тръгнал някой и друг фоликул - 4 ден от стимулацията!
Момичета имам проблеми със зареждането на сайта - чакам по 15-20 мин да ми се зареди или ми дава грешка , кошмар.
Ще благодаря тук на всички , които ме мислят и ми пишат на лични - много ми помагате с тази подкрепа .
Нещата са следните - кистата е обхванала целия ляв яйчник, не се резорбира 5м , макар , че пих доста лекарства и наскоро получих жлъчна криза ...страшни болки...как да е премина , като спрях оргаметрила - много е коварен.
Според репродуктивния гинеколог - образованието е със странна структура и трябва сериозен подход- биопсия и т.н. Според него съм за коремна операция - нито лапароскопията , нито пункцията са подходящи в случая .
Препрати ме в Клиника "Света Марина" в Плевен , която е частна онкология на проф. Горчев . Записах си час при доц. Томов за 24.06. бил специалист по кисти и доцентурата му била по този въпрос. Много ми се ще да се надявам , че ще ми предложи по щадяща процедура , но каквото каже - това ще е.
Каквото и да предложи ще го правя есента , защото съм захванала нещо , което ще ми донесе малко допълнителни доходи и няма как да си оставя трудеца на нивата, че и парички си трябват.
Това е , като мине 24-ти ще ви пиша какво ми е казал доцента и ще мисля дали да търся и друго мнение.
Благодаря ви още веднъж . Няма да пиша скоро , ако не оправят сайта , че е адски неприятно да вися и да чакам зареждане - Живи и здрави и весело лято ! Успех на всички !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Стискам палци още от сега,всичко ще е наред.  :bighug:Ще те чакаме тук с добри новини. :balk_119:Успех!
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
Момичета имам проблеми със зареждането на сайта - чакам по 15-20 мин да ми се зареди или ми дава грешка , кошмар.
Ще благодаря тук на всички , които ме мислят и ми пишат на лични - много ми помагате с тази подкрепа .
Нещата са следните - кистата е обхванала целия ляв яйчник, не се резорбира 5м , макар , че пих доста лекарства и наскоро получих жлъчна криза ...страшни болки...как да е премина , като спрях оргаметрила - много е коварен.
Според репродуктивния гинеколог - образованието е със странна структура и трябва сериозен подход- биопсия и т.н. Според него съм за коремна операция - нито лапароскопията , нито пункцията са подходящи в случая .
Препрати ме в Клиника "Света Марина" в Плевен , която е частна онкология на проф. Горчев . Записах си час при доц. Томов за 24.06. бил специалист по кисти и доцентурата му била по този въпрос. Много ми се ще да се надявам , че ще ми предложи по щадяща процедура , но каквото каже - това ще е.
Каквото и да предложи ще го правя есента , защото съм захванала нещо , което ще ми донесе малко допълнителни доходи и няма как да си оставя трудеца на нивата, че и парички си трябват.
Това е , като мине 24-ти ще ви пиша какво ми е казал доцента и ще мисля дали да търся и друго мнение.
Благодаря ви още веднъж . Няма да пиша скоро , ако не оправят сайта , че е адски неприятно да вися и да чакам зареждане - Живи и здрави и весело лято ! Успех на всички !
Имаш и моята подкрепа New Love! Ще чакаме новини от теб! Успех!
*
Танита мила ще се моля много за теб,И ще стискам всички палци, които имам.Дано вече е време и за теб :lol:Успех!!!!!!!!!!!!!!
*
New Love, късмет и чакаме добри новини :goodluck:
Танита :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
New Love,стискам ти палци и ти пожелавам това лято всичко вече да се изчисти при теб и неасен да тръгнеш чиста и бодра към успеха!Много позитивни кълбенца ти пращам да ти носят късмет!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*
Мили момичета, днес - 8 - ми ден от цикъла, след много силна стимулация , направена по Маркес протокол - резултатът е - нито един фоликул. В дневника си съм описала по-подробно всичко!
Аз мисля, че бях до тук, но няма да спирам да ви подкрепям и да се моля за всяка една от вас - прегръщам ви!
 :bighug:
Танита незнам какво да кажа много съжалявам прегръщам те и горещо се моля да успееш по какъвто начин си избереш, знам че когато имаш дори и една яйцеклетка това е голям шанс но ако искаш помисли и за донорска. Когато разбрах, че не мога с мои яйцеклетки света около мен изведнъж изчезна и се затворих в себе си, но след дълги размисли разбрах че така е по-добре и това е начина. Не се измъчвай, толкова дълго пробваш просто ми е много жално да чета за теб такива постове, толкова се надявах че ще успееш след хубавите резултати.
Пожелавам ти много кураж и успех каквото и да решиш!
New Love и на теб късмет!
« Последна редакция: Юни 08, 2009, 14:59:43 pm от Felindra »
*
Танита, съжалявам  :(. Все си мисля, че формулата с естествения цикъл е някак си по-приемлива при тази ситуация. Поне човек не влага чак толкова много. Стискам палци да успееш да продължиш. На всеки му е идвало да се откаже след поредния неуспех - явно съдбата е решила, че ще стане по трудния начин за нас. Желая ти успех - каквото и да решиш!
*
Танита само донорската програма е решение! Знам какво ти е , защото и аз съм в това положение. Така се надявах нещата да се получат при теб , но явно така е било писано. Прегръщам те силно и не се предавай!
Дълго време не писах, защото ми се повреди компютъра, пък после и други неща и т.н
И така направих си контролно TSH и въпреки, че пия L-Thyroxin то въобще не е мръднало.Стои си на 2,5. Обадих се на гинеколога,защото искам да правя Икси с донорска яйцеклетка и той ми каза, че и така става, нищо че е на горна граница.
Мен обаче ме притеснява, но не можах да реагирам по телефона и да му го кажа.
Търсих по телефона и ендокриноложката, но тя не вдигше и на своя глава си увеличих дозата от 50 на 75 мг. Имам и Хашимото на всичко отгоре.
Като чета във форума,всички казват, че трябва да падне под 2, включително и ендокриноложката ми го беше казала първоначално.
Сега пия 2-ра опаковка Регулон и доктора ми каза като ми останат 10 хапчета да му се обадя по телефона.
Знае ли някоя от вас ,защо трябва да му се обаждам като ми останат 10 хапчета.
Или си мисля да си изпия докрай и тази опаковка и да започна 3-та и тогава да си направя пак изследване на TSH и вече от нея като ми останат 10 хапчета чак тогава да му се обадя.
То и мъжът ми тъкмо в края на месеца ще трябва да си направи нова спермограма и да се види дали има промяна в положителна насока, защото той е с азоотератозоспермия-абе и той не е цъфнал та завързал.
Мразя да се обаждам по телефона на доктора,защото се гипсирвам, затова дайте съвет как да постъпя. Както се казва-телефон работа не върши.
А и не ми се иска парите да отидат ей така на вятъра и опита да е неуспешен,защото това са всичките ни спестявания. Преди време ни разбиха апартамента и ни задигнаха приготвената сума за процедура- да не ви описвам как се чувствах тогава-ужас.
На мен никога не ми е вървяло особено в живота и затова вече съм суеверна.
Къртиче, съжалявам за неприятната случка с обира не съм го преживявала и не знам какво е но сигурно е много неприятно. Щом имаш въпроси питай лекаря си не си поставяй сама лечение, парите които даваме изобщо не са малко, и аз в началото се гипсирах но с времето се научих да бъда настоятелна и да питам. Този хормон трябва да е поне 2, иначе не е добре да се започва процедура но все пак питай и пак ти казвам не се притеснявай и говори, когато се говори се решават проблемите.
Успех и  :crossfingers:

tanita7, съжалявам много за случилото се! Прегръщам те силно и ти пожелавам съвсем скоро /за всички нас времето сякаш препуска/ да споделяме мисли в един друг подфорум.
   Аз отдавна не съм писала. При мен нещата са в застой, поради финансови причини. Чакаме евентуално одобрание от Фонда.
   New Love, стискам палци! Дано нещата при теб се подредят по най-добрия начин!
*
хихииии,мииии и азда взиема да се включа.На 02.07 ще ги навърша.Обещавам ,че утре ще изчета всичкитд мнения и аз ще се опитам да напиша нещо смислено.но сега така съм се напапулила,чеееее ... хихи...и въпреки това се сещам да стисна силно палци за късмет на всички вас
Момичета, днес ми излезе езследването за ΤSH - 1.34!
Обадих се на лекаря и той каза , че е направо супер!
Най-после и на мен нещо да ми е в ред!
Каза, като ми останат 3 хапчета от Регулоно да му се обадя
да види дали за този или за другия месец ще бъде Иксито.
 :D
Между другото етърва ми тези дни разбра, че е бременна!
Ще стане много интересно ако и аз успея да забременея.
Така ще си бременеем заедно!
 :D :lol:
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Късмет, от мен стискам палци. :bighug:
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Благодаря!
Много се надявам да стане най-после!
 :wink: