Здравейте момичета!
От скоро чета форума и най-после се реших и аз да пиша.
Скоро ще навърша 37г.Имам Диагноза ИЯР, инхибина през 2006 беше 7,75
През април тази година стойностите ми са :
TSH 2.5, TAT 1412, MAT 117,
FSH 15,51,LH 3.59- на 3-ти ден
NK клетките са ми в норма, но на горната граница.
Намам тромбофилия, и генетични мутации.
Не съм правила до момента никакви опити за АРТ, но и никога не съм забременявала.
При преглед, лекарят ми каза че на 3-ти ден от месечния цикъл имам малко антрални фоликули и при евентуална стимулация най-много да образувам 4 фоликула, което си е нищо и не е гаранция за успех.
Така реших да се пробвам за донорска яйцеклетка, пък да става каквото ще.
Просто трябва на всяка цена да забременея и да родя, че вече имам чувството , че ще се побъркам.
Ходя в момента при д-р Емин в Плевен и се надявям да се получи.
Също така се консултирам и с д-р Тодорова, защото ми откриха Хашимото и сега трябва и него да лекувам.
Пия по една шепа хапчета за какво ли не.
От вчера започнах и Регулон, който трябва да пия 1-2 месеца.
Но тук е мястото да попитам: д-ра ми каза да му се обадя на 7-ми ден от почивката на Регулона, но забравих, трябва ли да си направя на 3-ден от цикъла между двете опаковки изследвания за FSH?
Между другото в момента пия:
Преднизолон 3х1, Метформин 850-х1, Неофолик Мета-х1, Лимфомиосот - 3х10 к-ки, Селен -х1, Аспирин протект - х1т, а и Вестибо-защото имам световържеж.
Аспирина го пия всеки ден, но четох тук във форума че го пиете през определени дни, но на мен никой не ми каза да го пия така.
Чудя се дали да не се консултирам и с д-р Конова за всеки случай.
А и този преднизолон ме плаши, по препоръка на д-р Тодорова, трябва да го пия до трансфер и след това- не е ли много.
Поста ми стана май много объркан, но той е отражение на мислите в главата ми, които също са така объркани.
Ще съм ви благодарна ако дадете мнение и насоки от вашия опит и по моя въпрос.
Успех на всички и пак ще си пишем.