0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Честит празник и от мен и пожелания за успех и щастие - дано Бог е с нас !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
Честит празник и от мен на всички!
Които са в процедура - Успех от сърце, а на останалите - дано започнат скоро процедура, която да е сполучлива! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :balk_35: :balk_45: :balk_40:
Честит празник и от мен мили момичета!Най-искренни пожелания за успешни процедури на всички! :balk_44:
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #263 -: Април 21, 2009, 17:57:14 pm »
Здравейте!Отдавна следя този форум,но едва днес се регистрирах.Аз съм почти на 38,а партньорът ми на 41.След 5 инсеминации и 2неуспешни опита ИКСИ,все още не съм се отчаяла и през юни ще продължа със следващия опит.Дано този да е последен.Успех и на Вас!
« Последна редакция: Април 21, 2009, 18:34:15 pm от Benit@ »
*
И на теб успех Benit! Айде юни само хубави новини да чуваме от теб!
Благодаря много!
Успех и от мен Benit!Дано наистина този опит да ти е последния.
Момичета , ще си позволя един малко недискретен въпрос , но ме засяга лично, тревожи ме и за това смело ще ви попитам - има ли сред вас с наднормено тегло,над 100кг, как процедират с вас при опитите ин-витро, какъв протокол, какви лекарства. Бях чувала в интервю д-р Стаменов да казва, че си има лекарства за стимулация за слаби и за пълни и няма проблем. Споменавам го защото в момента съм при д-р Емин в Плевен и за него е проблем теглото ми . Пък те килата ми се оказаха резултат не толкова на хапване , а на Хашимотото- порочен кръг на метаболизма, да му се невиди...
Започнах с Дюкан, не помня дали съм споделяла тук, но не ми се отрази добре на бъбреците. После ходих на диетолог хематолог - направи ми режим , който д-р Тодорова - ендокринолог ми го смени и сега съм на салати и месо /риба + някой плодове , с амплитуди между храненията . но от 2 седмици нищо не свалям , сега пък и с празничното готвене си позволих козунак , агнешко и съвсем затлачих нещата - тревожа се , че мъчно ще свалям и ще ми отложат ин-витрото ...то не , че и кистата съм спукала ...ама на за килата се разтревожих днес...
Та на въпроса , ако се смущавате тук да ми отговорите - приемам съвети и на ЛС.
Моля тези , които спонтанно решат да ми споделят колко лошо съм се отнесла със себе си и колко съм неграмотна да го допусна , да си спестят усилието - в БГ мамма вече го направиха ...файда от набиване на канчето нямам , пък нали сме тук за да си помагаме , не да се критикуваме - благодаря предварително!

пп приятелка ми сподели , че е имало при д-р Стаменов наскоро дами с ...килца , които са направили икси или ин-витро и май са бременни... чували ли сте и вие нещо по въпроса ...иска ми се да знам всичко , дори и слухове да са .
За всеки случай си запазих час при него за догодина , но то се е видяло , че времето не ми е фактор ---така ми препуска , че не усещам и сезоните вече.
« Последна редакция: Април 21, 2009, 20:45:40 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
*
New Love, миличка, не се кахъри;-)))
Аз лично познавам една жена ( но не сме толкова близки ), която е над 100 кила ( даже може би над 110 ) и която забременя след първи опит инвитро при Стаменов. Нямам никаква представа каква и е била стимулацията обаче. А и не беше първа младост - може би около 36, 37 годишна.
Аз лично съм при Владимиров, предполагам че, ако има такова нещо - различни стимулации в зависимост от килограмите - със сигурност ще го знае и той  :lol: :lol:
Успех и късмет !:crossfingers: :bighug:
Момичета , ще си позволя един малко недискретен въпрос , но ме засяга лично, тревожи ме и за това смело ще ви попитам - има ли сред вас с наднормено тегло,над 100кг, как процедират с вас при опитите ин-витро, какъв протокол, какви лекарства. Бях чувала в интервю д-р Стаменов да казва, че си има лекарства за стимулация за слаби и за пълни и няма проблем. Споменавам го защото в момента съм при д-р Емин в Плевен и за него е проблем теглото ми . Пък те килата ми се оказаха резултат не толкова на хапване , а на Хашимотото- порочен кръг на метаболизма, да му се невиди...
Започнах с Дюкан, не помня дали съм споделяла тук, но не ми се отрази добре на бъбреците. После ходих на диетолог хематолог - направи ми режим , който д-р Тодорова - ендокринолог ми го смени и сега съм на салати и месо /риба + някой плодове , с амплитуди между храненията . но от 2 седмици нищо не свалям , сега пък и с празничното готвене си позволих козунак , агнешко и съвсем затлачих нещата - тревожа се , че мъчно ще свалям и ще ми отложат ин-витрото ...то не , че и кистата съм спукала ...ама на за килата се разтревожих днес...
Та на въпроса , ако се смущавате тук да ми отговорите - приемам съвети и на ЛС.
Моля тези , които спонтанно решат да ми споделят колко лошо съм се отнесла със себе си и колко съм неграмотна да го допусна , да си спестят усилието - в БГ мамма вече го направиха ...файда от набиване на канчето нямам , пък нали сме тук за да си помагаме , не да се критикуваме - благодаря предварително!

пп приятелка ми сподели , че е имало при д-р Стаменов наскоро дами с ...килца , които са направили икси или ин-витро и май са бременни... чували ли сте и вие нещо по въпроса ...иска ми се да знам всичко , дори и слухове да са .
За всеки случай си запазих час при него за догодина , но то се е видяло , че времето не ми е фактор ---така ми препуска , че не усещам и сезоните вече.

е мила, то ако дебеланките хич не Забременяваха нямаше да останат  американци и германци по Земята :lol:

хашимотото нали го лекуваш, то си е причина, сестра ми има и Забременя след 5 месеца лечение. Тодорова сигурно те е проверила За инс. реЗистентност, метформина помага на много момичета да отслабнат, а и да правят по хубави яйцеклетки... сьжалявам ако повтарям неща, които Знаеш вече...

но е ясно че е по-добре да поотслабнеш. личен сьвет от мен: иЗкарай един курс при др. Емилова, ще свалиш поне 10 кг, тя ще те мотивира и да ги Задьржиш. бях преЗ март при нея, Защото имах киста, която не се пукаше дори с прегнил и бях 10 седмици беЗ цикьл. на 12ия ден глад ми дойде и кистата я нямаше. майка ми, която е пухчо свали 8 кг За 2 седмици. след Захранването вьрна малко, ама пак е нещо
Благодаря за отговорите, тук и на лични. Безкрайно сте ми полезни - правя си изводите и разширявам хоризонта...дано всичко това ми помогне да си достигна целта, дай Боже всеки му !
gallardo - благодаря ти за всичко , което казваш , така е, пия си хормона и метформина от 10 март, дано да ми подействат .
За д-р Емилова , какво да ти кажа , бях при нея преди няколко години. Меко казано не ми е добро мнението . Чаках няколко месеца за час , когато отидох тя беше там ,видях я , но ме препратиха при някаква млада докторка , която нито имаше понятие от безплодието ми , нито от това към което се стремя , нито към лекарствата които пиех тогава ... След като попитах защо не съм приета от Емилова , в края на краищата толкова съм чакала да се видя с нея , отговара беше , че защото нямало да остана в клиниката. Така беше , още като записвах час ме помолиха да уточня - ще се лекувам ли в хотела или в домашна обстановка - нямала съм никога пари за да остана на това място , много ми е скъпо. В крайна сметка си тръгнах с една рецепта-напътствие за чай от съответни билки, колко плодове, колко дни глад , колко и как захранване и тн . Започнах вкъщи и около10-тия ден , когато ми свърши ваканцията и тръгнах на работа щях да умра, толкова зле не съм се чувствала никога - рязко спадане на кръвното, сближаване на границите ...състояние , което не можех да си позволя. Захраних се и за кратко време килата, с които се разделих станаха двойни. Приятеля , който ме мотивира да отида и който се промени драстично след няколко престоя при Емилова , след като не можа да си позволи финансово редовни посещения и той се върна за около 2г в изходното положение. Моето мнение , без да го налагам на никого, е че това не е моя начин за редуциране на килограмите. Пробвах и не останах с добри впечатления , втори опит категорично няма да има. Иначе се радвам за теб и майка ти, явно на вас се е отразило много добре и това е хубаво - ходете по-често щом имате възможност, нека се затвърждават резултатите. Аз ще търся други опции , жалкото при мен е че на село останахме много малко млади хора , народа се разбяга накъде ли не и нямам съмишленици , а сама дори и на проста разходчица не ми се излиза ....вися пред компа , обездвижвам се още повече и ....лошотия отвсякъде...И с добрите емоции хич не се справям напоследък ... направо незнам , трудно си е хем да трябва , хем да нямаш финанси , хем и приятелите да не са наблизо...но ще му търся колая , дет си вика , нямам друга опция пък и време не остана , 40-сетте ми чукат на вратата...
Извинете, ако съм досадила! Лека вечер на всички !
« Последна редакция: Април 22, 2009, 22:51:53 pm от New Love »
Моята любов!

Дневникът на New Love
Здравейте момичета да се запиша и аз в тази темичка. New Loveти как си с твоя проблем. Питам защото моята комшийка ти е писала, че имаш като моя проблем. И какво смяташ да правиш. Пиши ми на лични ако искаш. Приятен ден на всички кандидат мами.
Жена която мечтае
frucka - оххх, че ми стана смешно мила , но какво имаш предвид , кой от всичките ми проблеми визираш, щото аз съм сбор от мнооого проблеми...божке леле...идея си нямаш колко са много и освен да им се смея вече няма какво друго да направя....
Сега сериозно - много момичета тези дни ми писаха на лични по различни въпроси за които съм питала - не се сещам точно кое момиче имаш предвид . Подсети ме моля те и ще ти отговоря на лични да не досаждам тук - ОК?
Моята любов!

Дневникът на New Love
anmar,благодаря ти за пожеланията,пазя се с удоволствие.Benit@,браво на теб,че не си се предала,успех ти пожелавам на дано последния ти опит!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Благодаря ти mari-al.Успех и на теб,стискам палци.
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Здравейте,мили момичета.Нека и аз да се разпиша.Днес ми отмениха лапарото за четвъртък.Така се бях настроила,ама нали съм си карък,ще трябва да почакам още 3 дни и да си пия противоалергичните.Поне си "потренирах "с промивката,клизмата и две дупки във вената.Изкаше ми се,да беше свършило.Щях да забравя,взех си входящият номер за фонда,от 14.04. само №692 направо съм ударила джак пота. :lol: :P Прегръщам ви силно,успех на всички.
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
Велка - стискаме ти палци , пръсти , каквото си можем и дано да са ти наред нещата !
Аз като не можах да вляза през почивните дни в сайта и се притесних да не е повредата при мен ....аман от тая техника , дето все нещо се разваля ...пък , то май профилактика е имало - успокоиха ме и други , че не могат да влязят ...как да е ... И аз със свито сърчице чакам на 30-ти да разбера състоянието на тая моя киста .....ако не е мръднала обещавам ви най - тържествено , че няма да допусна да ме режат преди всичко да съм ви споделила и всяка от вас да ми е казала съображенията си , защото както разбирам от разговорите на лични, доста от вас са си изпатили от "касапи"...майко мила да пази Бог ....Дето има един лаф - не слушай старило , а патило....май си е много вярно . Та така при мен - чакам четвъртъка. После ще му мисля килограми и прочие, не че и те не са важни, но това е №1-тревога в този момент.
Лек и спокоен ден ви желая!
Моята любов!

Дневникът на New Love
Здравейте момичета!New Love моля се да ни пишеш на края на седмицата, че я няма гадната киста. А по въпроса с "касапите" искам да ти кажа, че на мен третата ми операция ми беше за апендицит, а в последсвие се оказа спукана киста и профилактично ми го отстраниха макар, че си беше съвсем на ред и почистиха спуканата киста която, ако не бяха ме оперирали щеше да се абсорбира от организма. Впрочем аз си подадох документите за фонда и съм 701 номер от 14.04.2009 г.Успех на всички кандидат мами!
Жена която мечтае
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!
Привет,мили момичета.Толкова съм развълнувана,че няма как да не ви пиша.Вече има одобрени от фонда. :balk_46:  :P Има ли някоя от нас в първите 70 номера?Пишете, та да ви пожелаем късмет. osi_5
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
скоро не съм писала, но ви чета. :wink:
и аз съм щастлива, че вече има одобрени от фонда, което значи , че лека по-лека нещата ще заработят. пожелавам на всички успех и много положителни тестове в скоро време. :)
никога не отстъпвай на принципите си!