Здравейте скъпи момичета,
моя втори инвитро опит/стимулиран/ приключи безславно,чхг на 12 ден от трансфера 0.0,аз бях по маркес протокол и всичко протече много спокойно и гладко.надеждите ни бяха големи,сега боядисвам яйца и рева.мъжа ми пък той друг луд, не вярва на нулите и тръгна да ми купува тест/още нямам цикъл/.що съм такава не мога да разбера, не стига, че ми е много мъчно,влача се като пребито псе из къщи ами и за другите се притеснявам,майки, бащи, сестри,приятели.много ми се искаше да пиша с
друг тон,смятах да почна с - урааа бременна съм.мислех да ви пиша след празниците ама всъшност независимо от това какъв ден е ,живота продължава да тече по своята неумолима логика, понякога без логика.вчера на разпети петък когато си направих теста видях погребално шествие, обадиха ми се с новина, че на мой познат му се родило второ дете, чисто и просто живота продължава.много обичам Велик ден,любим празник ми е,ще се опитаме да преглътнем горчивината и да се усмихнем.на вас пожелавам да се насладите на прекрасното време и светлия празник.Велик ден е символ на надеждата, продължавам да се надявам!!!!
Обичам ви!