0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Добро утро и честит пазник на всички! Имам час при д-р Персенска. Беше за този месец, но ми се обадиха че го отлагат за 13 май - е поне е тази година.  :D
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Честит празник на всички с имена на цветя! / и естествено всички момичета /
Да сте здрави и много усмихнати, дано тази година е успешна за всички!
anmar според моето скромно мнение си попаднала на точния лекар. Успех!
« Последна редакция: Април 12, 2009, 13:19:52 pm от Felindra »
*
Благодаря ти мила! Дано този път да тръгне по-чеврсто тая работа с новата лекалка, че и годинките ни много напреднаха. Аз септември ще направя 35, а мъжа ми този януари навърши 55. Ама за съжеление май нещо той не се е много разбързал :oops: :( :x
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
Здравейте следпразнично на всички :)борбата продължава,започваме опити на естествен цикъл докато организма се възстанови ,пък да видим какво ще стане.Док каза че ще дебнем качествена яйцеклетка а как се разбира коя е качествена е коя не-това не мога за разбера.
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
С фоликулометрия по принцип,макар че при мен след пункция се разбра че фоликула ми е кух,но това не се случва често,аз просто сьм си карък-така че споко и стискам палци!
С фоликулометрия по принцип,макар че при мен след пункция се разбра че фоликула ми е кух,но това не се случва често,аз просто сьм си карък-така че споко и стискам палци!
Нещо не разбирам,с фоликулометрия освен броя се разбира и качеството ли :ask:
*
Нещо не разбирам,с фоликулометрия освен броя се разбира и качеството ли :ask:
От фоликулометрията се вижда колко е голям. Над 19 мм е годен за оплождане. Така са ми казвали доктори?! Дано да имаш късмет! При мен беше 21 мм и се беше оплодил по естествен път - само 1 беше, но не свърши добре по други причини
Здеавейте!Стартирам утре на естествен цикъл.Да видя утре какви ще ги надробя.
*
Успех Лина! Пожелавам ти успешна процедура и след няколко дни да ни зарадваш с хубави новини!
lina, хайде дано си ни на късмет, че и ние да се похвалим скоро с нещо хубаво  :D
*
Успех, миличка!!!Дано да ти е сполучлива процедурата!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
Успех Лина! Дано да ни зарадваш!
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Да се включа и аз. На 38г. съм. Много искам да си имам бебче, но нещо не се получава. Имах една неуспешна бременност м.Декември 2008. Не се отчаях, а действам сериозно по въпроса, но още не мога да се похваля. Сигурно ще потърся лекарска помощ.
*
Чоки, добре дошла в отбора, пожелавам ти да не се задържиш дълго и скоро да се преместиш в съседния форум с мамите... :lol:
Добре е да потърсиш лекарска помощ, но ако я търсиш - нека да е в клиниките по стерилитет, не си губи времето с други гинеколози!
Има много изписано по темата тук, пожелавам ти успех! :lol: :crossfingers:
*

Чоки

• 713
  • Аз ще успея защото се боря!
Благодаря ти tanita7. Снощи бях на преглед при Др. Даскалов, всички горещо го препоръчват за Пловдив, започнахме с рутинните иследвания - микроплазма, цитонамазка и т.н. Наистина реших, че нямам време за губене и трябва да действам. А пък то.... каквото сабя покаже.. osi_17
*
Чоки успех и от мен! osi_9
*

slantze37

• 159
Добре дощла мила съжалявам за това което ти се е случило но ми харесва че си се стегнала защото така и трябва!Дано бързо да отидеш в темата на мамите а ние няма да ти се сърдим-изобщо дано скоро тази тема да я няма!
*
Здравейте скъпи момичета,
моя втори инвитро опит/стимулиран/ приключи безславно,чхг на 12 ден от трансфера 0.0,аз бях по маркес протокол и всичко протече много спокойно и гладко.надеждите ни бяха големи,сега боядисвам яйца и рева.мъжа ми пък той друг луд, не вярва на нулите и тръгна да ми купува тест/още нямам цикъл/.що съм такава не мога да разбера, не стига, че ми е много мъчно,влача се като пребито псе из къщи ами и за другите се притеснявам,майки, бащи, сестри,приятели.много ми се искаше да пиша с
друг тон,смятах да почна с - урааа бременна съм.мислех да ви пиша след празниците ама всъшност независимо от това какъв ден е ,живота продължава да тече по своята неумолима логика, понякога без логика.вчера на разпети петък когато си направих теста видях погребално шествие, обадиха ми се с новина, че на мой познат му се родило второ дете, чисто и просто живота продължава.много обичам Велик ден,любим празник ми е,ще се опитаме да преглътнем горчивината и да се усмихнем.на вас пожелавам да се насладите на прекрасното време и светлия празник.Велик ден е символ на надеждата, продължавам да се надявам!!!!
Обичам ви!
мила Ised,
моля се за теб да те докосне Божието чудо на този светъл празник-Великден.Въпреки тежката за вас новина , желая на теб и съпруга ти да продължавате с борбата и постоянството си ,защото Бог ще ви възнагради .
Очакваме те бебче
*

slantze37

• 159
Мила Ised,какво да кажа знам че се чувстваш отвратително защото аз съм посрещала неуспеха на празник,но както казваш живота продължава така че те прегръщам силно и ти желая бързо въстановяване за да продължи борбата-не може цял живот да не ни върви накрая и на нашата улица ще изгрее слънце!