0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

mmary, боли ме за теб!
Eфирче  :( благодаря ти

Не исках да въздействам тягостно ...
Не исках да въздействам тягостно ...

Не мисли за това, не е важно.
Бъди силна и се грижи за себе си. Ти знаеш как.
 :bighug:

mmary, знам как се чувстваш, повярвай ми! Прегръщам те силно!   :hug2:
*
Мери, съжалявам, че този опит така се е случило... :( Не знам какво друго да ти напиша, освен че те мисля, но това едва ли ти помага...
*
Здравейте момичета. На 37 г. съм. Миналият октомври изживях третото неуспешно ИКСИ, бях се отказала от мечтата си да бъда майка, но вие ми вдъхнахте искрица надежда. Радвам се от сърце на успелите и ви прегръщам, а за другите моля ви не се отказвайте, надеждата никога не трябва да умира.
Моля Felindra, да ми разкаже как се процедира с донорските яйцеклетки, защото съм с ИЯР. Как в МЦ"Надежда" става намирането на донор и какво е заплащането, защото и от фонда не можем да се възползваме. :bighug:
*
Роро и аз съм на 37 и в клиника "Малинов" и се интересувам от донорството.Още не ми се иска да се отказвам от опитите на ЕЦ,но знам че всичко си има край и ще трябва да се ориентирам към тази програма.Аз лично веднъж бях питала д-р Персенска за сумата и тя ми каза между 3500 и 5000лв.Мисля си обаче ,че едва ли ще се спра на тая сума като знам за какви цени става въпрос........
*

denicade

Здравейте на всички.До сега само четох форумите,но днес,след отрицателния резултат от първия опит,когато съм доста "под вода" реших да се включа и аз.На 35г. съм с диагноза ИЯР и имам чувството че живота ми е приключил. :(
*
Скъпа denicade,
Живота ти определено не е приключил, още бая неща ще трябва да свършиш. Ти си само на 35....какво да кажа аз - на 41 и с ИЯР и с 5 опита...
Може би отдавна трябваше да съм се гръмнала... :lol: :lol: :lol:
Хайде, стягай се - борбата продължава, нямаш време за депресии!
Изхвърли черните мисли и смело напред!
 :balk_21: :bighug:
denicade, съжалявам мила нормално е и едва ли има момиче след неуспешен опит да се е чувствало по различно. След известно време ще разсъждаваш по друг начин, на мен лично след втория опит ми мина за една седмица може би защото бях подготвена за 50% неуспех. Много пъти съм си мислила какви същества сме, получаваме такива удари и винаги намираме сили да се изправим и да продължим, както каза едно момиче въпрос на опити и време е ключът към успеха, едва ли разполагаме с много време и финансови средства но такава е съдбата ни. Пожелавам ти това да е последният ти неуспешен опит, горе главата естествено продължаваш напред :bighug:
Благодаря момичета за подкрепата,точно от това имах нужда:)Знам че ми е едва първи опит,знам и че не трябва да губя куража и надеждата,но емоциите те завладяват и трябва време да се отърсиш.Естествено че продължаваме,докато има яйцеклетки ще пробваме ще се надяваме :)Да видим какво ще каже док,когато отида на преглед-дали на ЕЦ или пак стимулация :)
*
Благодаря момичета за подкрепата,точно от това имах нужда:)Знам че ми е едва първи опит,знам и че не трябва да губя куража и надеждата,но емоциите те завладяват и трябва време да се отърсиш.Естествено че продължаваме,докато има яйцеклетки ще пробваме ще се надяваме :)Да видим какво ще каже док,когато отида на преглед-дали на ЕЦ или пак стимулация :)
Това наистина док. може да ти каже , но според мен спокойно можеш да продължиш на ЕЦ докато организмът  ти се възтанови.Може пък точно тогава нещата да се получат!Мисли позитивно и не се предавай!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
момичета, никакво предаване. искам да ви кажа, че и на нашите улици ще изгрее слънце, въпрос на време е. аз също се възстановявам след моя неуспешен опит от вчера, но от утре започваме с нови сили. само вярата и силата ще ни помогнат да победим. пожелавам ви успех и много поводи за радост скоро.  :)
никога не отстъпвай на принципите си!
Каква е цената на ЕЦ? Това не попитах в клиниката :( аз съм в Надежда при Стаменов
*
И аз съм там.Пункцията и трансфера са общо 950лв.
И аз съм там.Пункцията и трансфера са общо 950лв.
Благодаря за отговора,ще говоря с док да не губим време

Как сте пролетни цветенца?!! Изпокрихте се напоследък....
При мен нищо интересно- чакам края на месеца да видя кой кого ще надвие - кистата мен или аз нея ...Тя ме разделя от така мечтаното ин-витро...ох , и някой друг килограм , но смело ги моря и тях ....
Весел и ползотворен ден ! :bighug:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*

Velka

• 315
  • Това е моето Чудо!

Как сте пролетни цветенца?!! Изпокрихте се напоследък....
При мен нищо интересно- чакам края на месеца да видя кой кого ще надвие - кистата мен или аз нея ...Тя ме разделя от така мечтаното ин-витро...ох , и някой друг килограм , но смело ги моря и тях ....
Весел и ползотворен ден ! :bighug:
Благодаря,добре съм,след днешното чакане в клиниката.Дано утре вече всичко да е наред и успеят да пратят документите във фонда.И после дългото чакане,и даи Боже да ни изберат. :P :P :P               
ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Чудесата се случват, когато най-малко ги очакваш!

http://velamitko.snimka.bg/daily/moeto-chudo.517163.19647495
*
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #218 -: Април 11, 2009, 22:37:41 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ!
ЦЯЛ ДЕН СЕ ОПИТВАМ ДА СИ НАМЕРЯ МЯСТОТО! БЛАГОДАРЯ ВИ - И АЗ СЪМ ЗА ТУК. СЪВСЕМ НОВА СЪМ. ОТ ТРИ ГОДИНИ И ПОЛОВИНА СЕ ОПИТВАМЕ ДА СИ НАПРАВИМ БЕБЕ. СЛЕД ЕДНА ИЗВЪНМАТОЧНА БРЕМЕННОСТ МАЙ МЕСЕЦ МИ ПРДСТОИ ВСИЧКО ОТНАЧАЛО С НОВ ЛЕКАР?!?
« Последна редакция: Април 11, 2009, 22:45:21 pm от anmar »
"Спри да живееш за това, което е зад ъгъла и започни да се наслаждаваш на разходката по улицата."
anmar - Добре си дошла , настанявай се и споделяй всичко , което те тревожи - ние сме насреща - за съвет , за приятелско рамо или каквато и да е нужда !  :hug2:
Кой е новият ти лекар и към какви процедури сте се насочили ?
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306