0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Mihaela, честито!!! Много окуражаваща новина за всички нас!
Мерилин, стискам палци :crossfingers: :crossfingers:Дано да ти е успешен опита, миличка!
Лили, успех!!! :goodluck: :goodluck:
*
Здравейте момичета, нека и аз да се присъединя към вас. Доскоро писах в други теми, но май тук ми е мястото. На 35 г. съм. През 2008 г. се пробвахме да правиме бебче и точно като се притесних и отидох на доктор се оказа, че съм бременна. За съжаление радостта ми беше много кратка, оказа се "кухо яйце". Миналата седмица ме кюртираха. Сега трябва да изчакам поне 3 мес. както каза док. От форума чета, че трябва да си направя изследвания, ако имам 2 такива "бременности", но се чуда какво да правя защото годините напредват и незнам как бих могла да понеса още веднъж подобно нещо. Дайте съвет, моля! Успех на всички и дано мечтите ни се сбъднат!!!
*
Ама много хубави новини чета днес момичета.Михаелка лека и безпроблемна бременност,Мерилин стискам палци теста да е с две чертички.
Момичета, съжалявам,че трябва да ви разочаровам,но тестът ми е отрицателен.Вчера като го видях ми потекоха сълзите и повече не можах да заплача.Може би,защото като че ли се успокоих понеже свърши голямото чакане,тревоги,надежди.Сега очите ми се пълнят със сълзи,но пак не мога да заплача и знам,че трябва да съм силна,за да продължа напред.Сега имам надежда във Фонда,но първо трябва да си намеря друга клиника,защото мисля,че в тази нещо не е както трябва.Благодаря ви за куража момичета!На успелите ЧЕСТИТО!На тези,които чакат УСПЕХ!ЦЕЛУВКИ!!!Добре,че ви има вас!Какво ли щях да правя сама-не знам?
Здравейте момичета, сега да напиша и аз нещо за себе си. Досега не съм писала в темата, защото бях включена в донорска програма и нямаше много за споделяне, предполагам че много е писано по тази тема и нямаше нужда допълнително да Ви обременявам. За съжаление моят втори опит  преди една седмица приключи, и затова не исках да развалям хубавата темичка, но като видях че вече две момичета писаха за неуспеха си се престраших и аз. Скъпа мерилин, мислих си че сега ще приема нещата по-спокойно тъй като веднъж вече съм го преживяла, но не било писано така едва сега започвам да се успокоявам и единствено ме крепи надеждата, че след една седмица съм отново на преглед и продължавам. Хубавото е, че отново имам желание да продължа напред.
Пожелавам на всички да не се отказват от мечтите си и с всякакви услия, макар че за сега ще е много трудно да се борите. Казвам Ви, че докато мога да си набавям пари за опити по какъвто и да е начин няма да се откажа.
Успех на всички!
Скъпа Фелиндра,с неуспеха не се свиква.Особено когато години наред си живяла с една единствена мисъл и сега когато си имала поне искрица надежда,че ще успееш да сбъднеш мечтата си и всичко рухва.Рухват и мечтите на толкова хора около теб-съпруг,майка,сестра,че даже и племенника/как се радваше горкия,че ще си има братовчедче/Е,наистина не е лесно!Когато е за втори път е още по-трудно!Започваш да губиш вяра,а не трябва!Аз открих своя източник на вяра-форумът.Чета историите на момичетата и това което са преживели.От тях научих,че не трябва да губиш вярата си никога и да не спираш да се бориш.Ще се радвам ако и аз съм успяла да вдъхна кураж на някоя от вас.Искрено се надявам всички да постигнем успех някой ден.Дано да е скоро!
*
Момичета,  :bighug: :bighug: :balk_21:
Привет мацки !
Радвам се за успелите и ми се ще да вдъхна кураж на неуспелите - и при нас ще изгрее слънчице ....все някога, дай Боже !
Много ми се ще да ви попитам в кои клиники ходите , не от любопитство , не ...
За ориентир питам , защото нямам никакъв опит с различните клиники .
Аз съм в Плевен и само се нервя на някой неуредици , чудех се доколко са основателни , ама като нямам база за сравнение...
Ако нямате нищо против нека всеки сподели къде ходи, доволен или не и от какво точно....
Аз за всеки случай си запазих час при Стаменов за май месец догодина - един вид застраховка , ама какво ли не прочетох и вече не знам какво да мисля и за него ...
« Последна редакция: Март 25, 2009, 17:06:06 pm от New Love »
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Момичета, надежда винаги има, аз съм на 40г. и днес чухве сърдечни тонове в 7г.с. съм, това ми е трети инвитро опит, надявам се всичко да е наред до края.
Не губете кураж
Момичета много прегръдки и горе главата,трябва да не падаме духом и да не губим надежда, че иначе става страшно!Точно докано пишех и се чудех с какво още да си вдъхне кураж и прочитам поста на мимозата супер направо много леки и безпроблемни 9 месеца.На останалите много късмет и      :bighug:        Аз съм при док Стаменов и досега нямам абсолютно никакви забележки екипа е стахотен освен че са много натоварени и това може би изнервя някои,защото много се чака.
*

slantze37

• 159
  • Това ,което не ме убива ме прави по силна!
Здравейте мацки извинявам се за дьлгото отсьствие но така се наложи.На успелите ЧЕСТОТО и най-щастливите девет месеца!А нас останалите днес на този хубав празник пожелавам в най-скоро време и ние да чуем благата вест но до тогава да не чувам че нвкой е загубил надежда -ако обичате.Сьбрали сме се тук едни готини жени които са в най-секси вьзрастта и няма да се предаваме ,я!
Благодаря на всички за милите думи, mimozata честито и да се пазиш много, за изживяването да видиш двете чертички, да чуеш пулса и да видиш сакчето това вече съм го изживявала, имах бременост без АРТ преди доста години но завърши с мисед в края на 12 г.с. и от тогава ми започнаха проблемите.
New Love нямам нищо против да споделя къде съм. Миналата година когато се свързах с клиниката на Д-р Стаменов, едно мило момиче ми предложи вместо да чакам цяла година за доктора да си запиша час за Д-р Персенска през юни, не се поколебах за миг дори и се съгласих на часа. Не съжалявам, че направих този избор Д-р Стаменов само съм го виждала без да сме си казали една дума, през цялото това време имах контакт само с Д-р Персенска така се случи, не искам да прозвучи хвалебствено, но такъв мил и добър човек не бях срещала досега. С най-голямо удоволствие отивам отново там. След първото инвитро пак със донорски яйцеклетки при Табакова, една година не исках да виждам никакви лекари, чувствах се ужасно.
Само да Ви кажа, този път имах положителен тест но за кратко. Това е моето мнение, дано съм била полезна на някого.
Хубав ден на всички! И никакво отказване! :D
« Последна редакция: Март 26, 2009, 11:51:22 am от Felindra »
На успелите - едно голямо честито!  :D само хубави мисли и успешен финал!

На неуспелите - ами какво да ви кажа, и аз съм в мартенската група ... тест на 10-ден отрицателен. Така че много, много добре знам какво ви е ...
Аз лично не си позволявам да отделям много време на всички стадии от загубата. За отричане, изолация, гняв и пазарлък нямам време, депресията ме спохожда като тъга, с която срещите са ми познати.
Така че в момента си играя на приемане и с нови сили ще се впусна в надеждата.

Бъдете здрави всички!
мили момичета честито на положителните тестчета.желая лека и безпроблемна бременност на всички.момичета не се предавайте може да се повтарям но в това се крие успеха при нас.искам да споделя за моята прекрасна докторка.тя не е медийна звезда като много други доктори и за това не е известна. има известни роднини но не претендира с тях .тя е извесна с едно-създала е много бебета и е направила много щастливи семейства.Дияна НИКОЛОВА работи в тина киркова.от самото начало съм при нея и за миг не съм се съмнявала в професионализма и .много е важно да вярваш на доктора си и да се чувстваш човек минавайки през всичко това.винаги ще съм и благодарна за това което направи и което продължава да прави за мен.
*
Мацки, много добре ми действате! :bighug: :bighug: :bighug:
Mimoza, Честито!! Успех до края ти пожелавам от сърце !!
MMary, Мерилин, Felindra, пожелавам ви да преживеете по-бързо неуспеха, както каза MMary - абе нямаме време да тъгуваме, просто продължаваме - това е!
Аз лично за себе си вече съм решила - без надежди, за да ми е по-леко при следващ неуспех - като автомат ( ако успея )....отивам правя 1,2,3....3 се счупва...рестарт...или не се счупва...продължавам 4,5,6.... osi_10 osi_4
Сега само се чудя как ПАК да кажа на моята шефка, че отново ще си взема 2 дни отпуск и ще го ползвам по часове....бля бля...ама ще може ли...И като ме попита кога точно няма да ме има...ами откъде да знам ?? зависи от прекрасните ми фоликули - дали ще благоволят да пораснат или да се пукнат преждевременно или Бог знае какво....А ако пък случайно стигна до пункция и до трансфер ( което ми се е случвало само веднъж през живота  :x) - тогава е ясно - взимам си болнични 1, 2 дни
Е, поне ви помрънках достатъчно!!!
New Love, аз съм при Владимиров - доволна съм!
*
mmary, съжалявам много :(, ама станалото-станало, приемаме това, което не можем да променим и не забравяме, че най-хубавото предстои! :bighug:
« Последна редакция: Март 26, 2009, 22:42:27 pm от eterna »
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
Ммари съжалявам много! На 10 ден кръвен ли показа отрицателен?Защо не пуснеш още един след два дни?
*
Честито на успелите! Много е хубаво, че и в нашата темичка има положителни новини.
mmary, съжалявам!
*
Здравейте момичета ,
аз също се присъединявам към вас - през април ще навърша 40г. Досега имама две инсета и едно силно стимулирано ИКСИ.Сега се подготвям за трансфер на замразени ембриони , утре ще ходя да се видя с док.
New Love и аз съм при Владимиров . Много съм доволна и много си го обичам Моя док.
:bighug: мерси за подкрепата момичета :)

Сега само се чудя как ПАК да кажа на моята шефка, че отново ще си взема 2 дни отпуск и ще го ползвам по часове....бля бля...ама ще може ли...
Аз лично се придържам до истината, че ходя на лекар, без да се впускам в подробности - налагат ми се прегледи и изследвания, които отнемат време и то работно ...
Ако не си ходила на зъболекар отдавна, може да го включиш като обяснения, ако ще предизвиква по-малко въпросителни  :)
Много е тъпо това с излизанията от работа, но все още не са открили нощни клиники за такива като нас  :)

eterna, контактът с теб ми даде идеята така да поднеса чувствата си  :wink: Отдавна не бях разгръщала книгата на Рос ...

Radosst, да - кръвен, нали съм голямо момиче, с други отдавна не се занимавам. yahoo_33 За мен лично е бизсмислено чакането до 17 ден и тъпченето с лекарства още една седмица ...
А и чисто емоционално - съвземаш се цели седем дни по-рано  :D