0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Момичета моя 5 - ти опит на ЕЦ приключи безславно!
На 6 ти ден фоликул 12 мм, хормони: Е2 110, ЛХ - 4,7, Прог. 0,4
На 9 - ти ден - фоликула го няма.
 :bighug: :bighug: :bighug:
Важно да продължиш и да вярваш, и в най-скоро време ще се случи този успешен цикл, в който всичко много лесно ще стане.
<a
*
Роси,  :bighug: :bighug: :bighug:
Танитка7   :biglove: - не се ядосвай , като не става на ЕЦ , ще стане по друг начин ...поддържай духа бодър и оптимистично настроен ....не , че на мен ми се отдава , де , ама кви съвети праскам , нали... :lol:
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
New Love, благодаря ти миличка за съвета!
Бях се сдухала много днес, но сега съм малко по-добре!
До утре ще оправя перушината и ще се стегна! :x :D
В крайна сметка каквото ни е писано - това!
*
Аз не съм от вашата темичка, ама само да кажа на  tanita7 да не унива , да стяга перушината и да започва да мисли за нови подвизи....  :bighug:

tanita7, съжалявам много!  :balk_144:  Почини си и говори с лекаря си, със сигурност ще се намери по-надежден вариант.
    Усмихни се и смело напред!   :balk_103:                                 
Танитка много съжалявам!Трябва да сме силни и да вярваме,че все някой ден и на нас ще се случи чудото.Следващия път трябва да е твоя.

:bighug:
*
Благодаря ви момичета, добре че сте вие! Бях се сдухала, но сега съм по-добре! Толкова се радвам, че го има този сайт, 1-2 дни когато сайта имаше проблем, направо бях като болна!
Обичам ви!!! :bighug: :balk_21:

*
Тани, съжалявам много... Прегръщам те силно! Ще успеем, ще видиш!  :bighug: :hug2:

*
mmary, пожелавам ти много, много късмет!!! Мислено съм с теб и ти стискам палци!!!

Танитке, съжалявам! Не се предавай!
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
tanita7,  :bighug:
*
Жени, Душе, Рози, благодаря!
 :bighug: :bighug: :bighug:
здравейте скъпи момичета.реших да се включа в темата защото възрастта наистина има значение за една жена и не за друго азаради мислинето което придобиваш след 35 години.след ходене по мъките и пет инвитра последното беше сполучливо. вече съм в 9 г. с. и емоциите и чувствата които ме владеят ги пожелавам на всички вас с най искрени пожелания.много е важно да вярваме в себе си и да имаме само позитивни емоции мислейки за нашите бъдещи деца.всички казват че тази година е много плодовита и в болницата където правя инвитрото всичко живо е с положителни тестове.затова работете упорито по въпроса и не се предавайте.най важните стъпки са направени щом вече мислите за дете.
*
Страхотна новина,Михаела!Честито!Много усмивки и щастливи  :cloud9: месеца!
Благодаря ти,че я сподели с нас,даваш ни много вяра и сили да продължаваме напред! :bighug:
Здравейте, момичета!За съжаление и аз спадам към вашата групичка.На 36 съм и от 4 години се опитваме да си имаме дете.Скоро правих втори опит ИКСИ и сега очаквам резултата.Дано този път да успея!Дано скоро успеем и всички ние,които за съжаление сме в по-напреднала възраст!Някой ден Бог ще възнагради нашите усилия и търпението ни!
Честито Михаела!Това е просто страхотна новина.Леки и спокойни 9 месеца.Мерилин стискам палци това да е успешния ти опит.Дано наистина тази година да е много плодовита и всички ние скоро да сме с положителни тестчета. :D
Благодаря,Radosst!Дай Боже!Ще се радвам да е така и това да е успешната ни година на всички!Нека догодина да си пишем в друга тема!Искрено се надявам да стане така.Крайно време е вече и на нашата улица да изгрее слънце.Целувки,момичета!
Здравейте момичета ,радвам се че ви има .Аз съм на 39 г.и преди няколко дена прикрючи моят втори оптит преди емриотрансфер ,сега си стъпвам на краката и започвам трети ,желая на всички збъдване на мечтите ,на успелите честито .