0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

New Love, не губи надежда! Ще видиш, че всичко ще се нареди много по - лесно, отколкото си предполагала!   :)

Честит празник, момичета! Нека бъдем силно обичани и дано щъркелчетата дойдат скоро и в нашите домове!   stork-boy   stork-girl
NEW LOVE ако знаеш и на мен колко ми иде да изтрещя,ама няма с кой!Както казваш мъжо си е мъж,букетче :D...да са ни живи и здрави,ама друго си е женската агидка.Особено когато се правим на по-силния пол,налага се и тайничко.да си поплакваме  ,за да не разваляме имиджа.Аз опитах онзи ден сама да изтрещя ама си бях смешна,представи си сама жена ,бутилка вино и MAMMA MIA,толкова ми отива на възраста,че мнооооооого се притесних.Жалко,че не мога да те заведа на пияно бар тази вечер,за да спукаме тази ти твоя гадна киста от танци! :lol:
Сега сериозно,НАИСТИНА ти пожелавам да изчезне по-скоро,и да няма повече спънки към
 мечтата ти.
anelka,с док. ще се видя в сряда,надявам се тогава да имам отговори и план за действие.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК момичета,ДАЙ БОЖЕ ЗДРАВИ БЕБЕНЦА ЗА ВСИЧКИ НАС.
Честит Осми Март,мили момичета!Пожелавам на всички ни това да е последния такъв празник на жената без най-женското-детето!Вече ще го празнуваме и като ден на мама,както като малки сме поздравявали нашите майки,така от другия Осми март и нас да ни целуват нашите дечица!Аз чакам всеки момент да дойде лелята и да почвам ин-витрото,нямам търпение.Целувам ви всички и ви прегръщам,и се усмихвайте повече!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Мооня - ако имаш път към Търново сФиркай да трещим ....абе може и да ревем , няма проблем ...да се наприказваме и да се почерпим - аз не пия никакъв алкохол , но и от кола ми се завърта главата ....ще хрупам моркови и ще те слушам ...може и да си попеем ...абе квот ни дойде на душата - чакам те ! Ако има и др. мераклийки може и някъде да се съберем с една нощувка - кво пък толкоз, а ?
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
Момичета, започвам отново процедура, моля ви стискайте ми палци.

По една или друга причина мисля да се спася от форума за известно време, както и да спася него от мен, разбира се :D

Ще ми липсвате много, искрено пожелавам на всяка от вас успешно разрешаване на бебешкия проблем.

Обичам ви!!!
*
Успех, mmary   :flower:
*
mmery чакаме те с хубави вести !
Успех, мила!  yahoo_17
mmaryстискам палци от все сърце
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

Успех mmary! :crossfingers:
*
mmary, изпращам ти цялата си позитивна енергия. Искено се надявам да те видя щастлива и успяла след месец preggo!!! osi_9
Съжденията  лош - добър, прав - грешен, умен - тъп, добро - зло не отразяват истината, не са истинни, защото това са частични гледни точки.Това е погледът на егото - то осъжда според това както на него му се иска да бъде и както му е изгодно в момента. Затова може би си забелязал, приятелю мой, че понякога една и съща ситуация я осъждаш като добра а в друг момент като лоша. Онзи който съди е егото.Твоята същност не познава такова нещо като съденето, защото нейният поглед е цялостен. Iamtheway
Благодаря ви момичета, много сте милички  :D

Ще видим какви ще ги надробя, то ще си покаже. Каквото зависи от мен ще направя, оттук нататък - каквото - такова :)

*
Успех mmary!
Пристрастена към д-р Хаус!
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
 yahoo_17

Успех!!!
*

altea

• 214
  • щастието не е крайна спирка, а начин на пътуване.
Време е някой да повлече крак с положителни резултати , дано това си ти. Силен старт и успешен финал mmary  :goodluck:
*

Pipi_M

• **
  • 148
  • Няма невъзможни неща!
Mmary,желая ти успех!!! osi_9
Успех mmary!
<a
Мери дано имам повод да ти завидя , абе може и два повода ....пък що не и три ....щедра съм , нали ?!? Хайде , на хаирлия да е , ще ти стискам палци ...да се издуеш като балон , да не можеш да си обуеш чорапите , да те опъва отвсякъде , да ти е лошо , да ти се ядът невъзможни неща и ....все таквиз хубавки нещица да ти се треснат най-после на главата - силно гуш и цун-мляяссс!!!
Къде ще правиш процедурата - спадели моляте , че за друго нищо не ми се говори , а ето твоето е прекрасна възможностда побъбрим , ако ти се споделя , де , не искам да те насилвам !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
*
Mary, много силно ти стискам палци и от сърце ти пожелавам да ти е успешна процедурата! :bighug:
Време е вече някой да се похвали!
*
Мери желая ти късмет, стискам палци!
Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да дей
« Отговор #159 -: Март 17, 2009, 18:41:02 pm »
    mmary, късмет!!!  yahoo_17  yahoo_17  yahoo_17  Искрено ти пожелавам   :bfp1:,   preggo и   :bori_010:  :bori_003: !
« Последна редакция: Март 17, 2009, 19:43:51 pm от shokolad_7 »