0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Зачатие след 35 г., да си вдъхнем кураж и да действаме!
« Отговор #100 -: Февруари 17, 2009, 17:04:55 pm »
Депрес_ия,
аз също се присъединявам към призоваващите те за смяна на ника osi_1

колкото и да е труден живота, а някои събития в него, по своята си същност - безутешни, без вяра и позитивизъм не бива ... yahoo_33

Замисли се: какво харесваш, какво те радва, какво те усмихва  - избери си нов ник ..
Започни по този начин  - първи изтрий депресията от ника си, след това я избутвай от живота си ...
« Отговор #101 -: Февруари 17, 2009, 18:58:28 pm »
Ха-ха Влади , много сладурско предложение ...Аз помислих , Мери нещо ми напомни , абе с две думи идва ми да кажа нещо като любов и ново - нова любов , мда , нужна ми е нова любов към живота , към мене си , към човека до мен и родителите .... това ми липсва и това би ме накарало да се усмихна - айде на хаирлия да е новата любов , която ще търся ... Благодаря момичета !
Преди да си създадено, аз те исках!
Преди да си родено - те обикнах!
В съня си видях лицето ти и знаех , че съм влюбена!
Преди да си заченато, аз знаех , че ще умра за теб!
Това е чудото на неосъществената майчина любов!
Моята любов!

Дневникът на New Love
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45823.msg827306#msg827306
« Отговор #102 -: Февруари 17, 2009, 19:02:05 pm »
Много се радвам че вече се усмихваш :)
Само така!
<a
« Отговор #103 -: Февруари 17, 2009, 19:03:40 pm »
Бравооооо!
Сега видях новия ти ник :bighug:
<a
« Отговор #104 -: Февруари 17, 2009, 19:08:05 pm »
аааа много съм засрамена - напълних темата със себе си - толкова не ми е присъщо , обикновено съм завряна  и свита....
Влади - радвам , се че ти се радваш ...и да те питам - това Кети коте ли е , че и аз съм коткоман....в момента имам два черни кота, само - на мама черните слънца , дето винаги са гладни....узас на квадрат...:)
Моята любов!

Дневникът на New Love
*

sneki97

• *
  • 36
  • това което не ме убива , ме прави по силна
« Отговор #105 -: Февруари 17, 2009, 22:07:06 pm »
Момичета благодаря ви много за съветите :bighug:   на 6 март имам среща с Д-р Владимиров,тя е по обяд така,че сутринта ще отида до клиниката да си взема документите.       ДЕПРЕСИЯ -този ник се надявам да не го срещна повече,НОВА ЛЮБОВ-определено е по добре.Имай вяра и нещата ще потръгнат :balk_602: :a_cat_06:
« Отговор #106 -: Февруари 19, 2009, 15:36:50 pm »
аааа много съм засрамена - напълних темата със себе си - толкова не ми е присъщо , обикновено съм завряна  и свита....
Влади - радвам , се че ти се радваш ...и да те питам - това Кети коте ли е , че и аз съм коткоман....в момента имам два черни кота, само - на мама черните слънца , дето винаги са гладни....узас на квадрат...:)
Цитат
Да мила котка е  :wink:,но е като човек умна,член на нашето семейство. Как е твоето настроение?С този ник сега трябва вечно да си влюбена и най-важно в живота!
<a
« Отговор #107 -: Февруари 19, 2009, 18:02:10 pm »
Влади - добре съм , ходя на работа - обичам се дечицата , с които работя и гледам с много добри думи да правим това , което трябва да правим...В къщи са ни нападнали малки мишчици , но се борим сами и с капани с тях - котовете са охранени с попари цяла зима и гледат тъпо - спирам манжааааата!!! А уж ще охраняват - сладурковци , освен пред печката и на купата нищо друго не знаят !
Разгледах и си планирах разходка до Истанбул за около 170лв - ми не е скъпо , ама нямам другарче , моя не ще да идва . Ще видим ...
Моята любов!

Дневникът на New Love
« Отговор #108 -: Февруари 19, 2009, 22:57:40 pm »
Здравейте,момичета!Чак сега ви намерих!След месец ставам на 35 и честно казано се чувствам страхотно в кожата на годините си.И ако стана и мама на тези години,незнам колко повече ще мога да се чувствам добре(всъщност знам,че може повече...).Записвам се в този "кръжок",и без друго около мен само други такива и няма къде да се "реализирам".Радвам се,че ви има.При мен накратко:от 11 год щастлив семеен живот,но се пазихме доста време-до 2004 г.И като почнахме бебеправене,изобщо не ни е минавало през ума,че ще излезе проблем(който установихме едва преди месец),а изгубихме време по "квартални гинеколози",които без изследвания,на които да се базират,ти връчват някакво обяснение(в моя случай,че като дълго сме се пазили,сега половата ми система отвръщала на удара-да не ви обяснявам подробно глупостите,с които иначе бих се съгласила,че има логика,но не и на двойка с години напред и без друго медицинско обяснение и изследвания,на които да стъпи).От същата гинеколожка,иначе се сети да ни прати на спермограма,назначено лечение на съпруга ми с КЛОСТИЛБЕГИТ(да,не греша)за подобряване на спермограмата,която беше от обикновена лаборатория.Той в името на бъдещето-пие клостила в продължение на 30 дни,гърчи се като какавида преди излюпване от болки в стомаха(а сега вече си има хроничен гастрит при неговия изряден стомах преди това) и продължава(в листовката пише-възможни подобни на гастрит болки-значи нормално отговаряне на организма,си казваме ние),едва го накарах да ги спре-не можеше да заспива от болки в стомаха.Застой,наплашени от този случай,следва посещение при "д-р Кирчева" в Пловдив(сигурно някои от вас са я чували и ще ме разберат защо я опаковам в кавички,въпреки,че има и доволни от нея)-обещания и разочарования,и пак малък застой.От януари ммин.година сме тръгнали по наистина специалисти,минахме през Варна,където и щяхме да продължим,но много,ама,много случайно стана така,че вече(от октомври месец)съм в София,Аз мисля,че нищо случайно не е случайно!Аз смятам,че точно в тази възраст е чудесно да стана майка(дано на 2 дечица поне)!Не съжалявам за пропуснатите години и моменти,вярвам,че тази година ще забременея и родя,заредена съм с доста оптимизъм и позитивизъм и ако мога да ви предам и на вас,дори само като ме четете,ще се радвам,защото знам какво е депресия и дупка в живота(до август бях така-сама си помогнах вместо да ходя на психолог-малко книжки психология и контрол на ума).Опитах се да бъда кратка,не успях,но не ми се отпуска на друго място във форума-тук сме си свои,пък и модераторите са разрешели,гледам,разводняване на темата.Оказа се при нас ЛУФ-синдром,пробвахме с пукане чрез ovitrelle,не стана,спермограмата не е от най-блестящите,аз и без друго от година съм с настройка за ин-витро,и като ме подпитаха как съм с настройката за това-реших това да е следващата крачка.Почваме март месец,след като ми дойде.Знам,че съвсем не съм минала по изморителния във всички аспекти път на много от вас,но аз не се жалвам от нищо,просто реших,че тук ми е мястото да се запиша.Обичам ви всички и пожелавам на всички ни да сбъднем мечтата си(колко толкова искаме-имаме си по една само преимуществена мечта?).И обещавам да бъда вече по-кратка....За последно да ви кажа-наистина се радвам,че ви намерих!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

*

sneki97

• *
  • 36
  • това което не ме убива , ме прави по силна
« Отговор #109 -: Февруари 20, 2009, 08:56:32 am »
mari-al здравей,няма значение че не си минала през нещата,които повечето тук сме преминали,а и не трябва.Ние сме тук заради хубавите 35 и отгоре годинки.Мисля,че е идялната възраст да си имаме бебчета.ПОЖЕЛАВАМ ТИ УСПЕХ В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ПРОЦЕДУРИ.  И разбира се заветните :bfp:
*
« Отговор #110 -: Февруари 20, 2009, 10:00:33 am »
Mari-al - добре дошла;-)
New Love, пожелавам ти успех и късмет с новия Ник;-)
Момичета, някоя няма ли скоро да влиза в процедура?;-)))
« Отговор #111 -: Февруари 20, 2009, 12:37:12 pm »

Ние обмисляме вариант за ИКСИ на ЕЦ, не зная точно кога, може би напролет. С Фонда нещата доста ще се проточат във времето / поне според моя лекар/, а и не се знае дали ще ни одобрят.
     Успех на всички момичета, които в момента са в процедура, или им предстои такава!        :goodluck: 
« Отговор #112 -: Февруари 20, 2009, 13:35:18 pm »
Здравейте мили момичета,
и аз ще се включа към вашата групичка. Другият месец навършвам 36 години и смятам, че това си е една прекрасна възраст  :wink:
Значи миналата година ми е правена лапароскопия и открита ендометриоза и също така  ми е правена миомектомия. Последващо лечение с инжекции лукрин депо. След лечението минаха 6 месеца и резултат все още няма  :(
Имам записан час при доктор Владимиров за месец април. Пожелавам на всички ни по скоро да се сбъднат най - съкровените ни мечти!!!!
*
« Отговор #113 -: Февруари 20, 2009, 16:47:42 pm »

С Фонда нещата доста ще се проточат във времето / поне според моя лекар/, а и не се знае дали ще ни одобрят.  
Сподели моля те ако знаеш някакви подробности. А и защо мислиш, че няма да ви одобрят, че и мен ме вълнува.
« Отговор #114 -: Февруари 20, 2009, 18:17:30 pm »

Anelka, не мога да ти дам конкретна и сигурна информация. Аз и съпругът ми бяхме при моя лекар на 18.02. и той не ни обнадежди много по отношение на Фонда. Ние сме със сериозен мъжки проблем, а и аз съм "виновна", че съм се родила толкова рано. Днес навърших 42, това е. Ако разбера някакви подробности, ще пиша.
« Отговор #115 -: Февруари 20, 2009, 18:54:02 pm »
shokolad_67 ЧРД!
Нека тази година се сбъдне мечтата ти! 
*
« Отговор #116 -: Февруари 20, 2009, 19:02:05 pm »
shokolad_67 честит празник!
Желая ти много щастие и скоро да станеш мама!
« Отговор #117 -: Февруари 20, 2009, 19:12:27 pm »
shokolad_67да ти е честит празника и в най-скоро време да се похвалиш с положителен резултат.Дори и да не стане с фонда,не трябва да губим надеждата си,но аз ти пожелавам,щом сте решили да изпреварите задействането на държавната машина(ние също няма да чакаме),то да е успешно от РАЗ!
Човек трябва да обича избрания начин на живот точно толкова,колкото претенции ще му предяви подир време;и аз го обичам

« Отговор #118 -: Февруари 20, 2009, 21:29:19 pm »

Мmary, Anelka, Mari-al, искрено ви благодаря за пожеланията. Дано се сбъдне най-голямата ни мечта!     :balk_12:     :balk_14:
« Отговор #119 -: Февруари 23, 2009, 13:40:19 pm »
Шоки да си жива и здрава душе , годинките не ги мисли , че то кое по напред да мислим ....дано дай Боже тази година да ти е късметска - желая ти го от сърце !!!

Момичета голяма зима ни затисна и нямах нет 3 дни - как сте , как е при вас положинието ?
С мишоците се попреборихме ....и котовете помогнаха - сетиха се милите ми те - пишман ловци . Към 12-13 мишлета унищожихме де с капан , къде те хващаха - ужас - в кухня , столова , хол - пъплят като сенки . Харесвам мишки , но в случая беше гнусна работа - мразя да ми лазят навсякъде ... Дано сме ги отвъдили .
Моята любов!

Дневникът на New Love