0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Бременност и скенер?
« -: Февруари 05, 2009, 08:53:34 am »
Днес ми предстои скенер.От седмица съм с гадене и главоболие.Невролог ме изпраща на скенер и рентгенография.
Но ме наболяват и яйчниците.И се питам-ами ако съм забременяла?
Вчера пуснах отделна тема за коментар на графиката  ми,но днес,понеже се чувствам доста зле,а и температурата ми се покачи още,се колебая какво ми е?
Моля ви за мнение,а и за съвет относно скенера!Четох за рисковете,но ако има някой минал през това,нека ми пише!
« Последна редакция: Февруари 05, 2009, 09:14:28 am от sadness&hope »
*

Марина75

• 3039
  • Скоро и ние ще бъдем родители!Вярваме в това!
Re: Бременност и скенер?
« Отговор #1 -: Февруари 05, 2009, 09:06:58 am »
Определено не съм минала през това,но знам че всяко облъчване е противопоказно за плода.Защо не си направиш тест първо и тогава да ходиш на скенер?

"Преживените трудности не определят живота ти, а те научават да бъдеш победител!"
« Отговор #2 -: Февруари 05, 2009, 09:13:23 am »
Тази сутрин си направих-отрицателен е.Но е и много рано ,за да покаже,според мен!
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Февруари 05, 2009, 09:26:21 am »
ами няма как да познаем дали си бременна само по графиката ти. обикновено на жени в репродуктивна възраст, облъчващи изследвания се назначават в първата половина от цикъла.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Isidimi

• **
  • 81
  • никога не губи кураж
« Отговор #4 -: Февруари 05, 2009, 09:31:32 am »
Моят съвет е ако можеш да изчакаш, защото знам, че всяко облъчване е противопоказно особено в начална бремененост..успех 
« Отговор #5 -: Февруари 05, 2009, 14:27:31 pm »
И аз мисля, че трябва да изчакаш и ако ти дойде да отидеш чак тогава..
Дано и ти си решила това!
« Отговор #6 -: Февруари 09, 2009, 09:27:11 am »
Отложих скенера за днес.
В четвъртък си направих кръвен тест-отрицателен.
Обаче днес отново се колебая...
Знам,че едва ли е така,но все пак-възможно ли е кръвния тест да не е показал правилно?
Базалната ми температура остана висока,гади ми се понякога...
Сигурно си въобразявам...
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #7 -: Февруари 10, 2009, 20:48:22 pm »
Отложих скенера за днес.
В четвъртък си направих кръвен тест-отрицателен.
Обаче днес отново се колебая...
Знам,че едва ли е така,но все пак-възможно ли е кръвния тест да не е показал правилно?
Базалната ми температура остана висока,гади ми се понякога...
Сигурно си въобразявам...

Ами просто отложи скенера за някой ден след менструация.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."